GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот ehh » 10 яну 2012 13:07

По принцип съм съгласен с теб, но същите тези Барса в последните години си бият както искат английските отбори :roll:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 10 яну 2012 15:37

http://gong.bg/view_article.php?article_id=246149

"Йочев с голям шанс за Лондон, заема 13-о място във временното класиране"
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Цял ден се гаврите с ЦСКА, нещо сте станали на криво, а?

Мнениеот CSKA ME » 11 яну 2012 20:47

Друго нямам, какво да кажа, който е слушал спортно шоу гонг днес, знае, какво говоря.
Сега гледам заглавие - И да премине в Мерсин, Делев няма да играе за Купата, Сърмов и Хичо – да, '' и защо за бога трябва да се споменава че бившите левскари продължават, ако следвате логиката, че са българи, тогава защо Ивилин Попов не е в статията? Изобщо, професионализмът от ваша страна нещо се изтърква, футболните ви пристрастия, на повечето, не могат да бъдат овладяни, което е доста непрофесионално.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 яну 2012 23:22

Редактирано: от друга тема стана ясно, че Стоянов не е в Кипър.
вместо да си трия поста, оставям въпросите, защото те са важни, когато Гонг праща журналисти на лагери на клубове.

1. Гонг и Дарик ли заплащат всички разноски (пътни, дневни, квартирни) по престоят на Стефан Стоянов в Кипър?

2. Потвърждавате ли, че футболният клуб не поема никаква част от разходите ?
(пътуване с чартъра на отбора без да се плати е форма на подпомагане).

Стенли, тъй като безхаберието на Гонг към потребителите на форума е доказано отдавна и предполагам че ти ще отговориш,
дай да чуем конкретни конкретни отговори по 1 и 2.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 15 яну 2012 18:22

Pro-European написа:Редактирано: от друга тема стана ясно, че Стоянов не е в Кипър.
вместо да си трия поста, оставям въпросите, защото те са важни, когато Гонг праща журналисти на лагери на клубове.

1. Гонг и Дарик ли заплащат всички разноски (пътни, дневни, квартирни) по престоят на Стефан Стоянов в Кипър?

2. Потвърждавате ли, че футболният клуб не поема никаква част от разходите ?
(пътуване с чартъра на отбора без да се плати е форма на подпомагане).

Стенли, тъй като безхаберието на Гонг към потребителите на форума е доказано отдавна и предполагам че ти ще отговориш,
дай да чуем конкретни конкретни отговори по 1 и 2.

Понеже си се обърнал към мен, ще ти отговоря, че безхаберие към потребителите на форума няма. Ако слушаш редовно Спортно шоу Гонг, щеше да си дадеш сметка за това, след като се случва да се цитират теми, коментари и мнения на феновете. Също така - отговаря се на поставени въпроси и т.н. Може би не във форума, но чрез ефира се влиза в задочен контакт с вас.
Както добре знаеш, медиите се изхранват с реклама, с нищо друго. Изглежда все пак следиш какви пратеници имаме, а и ти е направило впечатление, че за първите лагери такива нямаме. Уверявам те, че екипът прави всичко възможно, за да може да покрие всичко случващо се с тимовете. Затова и когато започне "по-интересната" част от подготовката, имам предвид контролите, от които ще си проличи състоянието на отборите, ще има пратеници, които да обезпечат инетерса на всички ви.
Лека вечер от мен :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 15 яну 2012 19:51

Стенли, аз ти благодаря, тъй като ти си (почти) единствения човек, който си дава труда да общува с хора от форума.

все пак, сегашният ти отговор е повече от НЕзадоволителен.

1. Това изречение е почти парадоксално:
" Може би не във форума, но чрез ефира се влиза в задочен контакт с вас".
Нали не наричаш "контакт" хората от Гонг да коментират нещо избрано от форума, а въпросният потребител да не може да отговори по същия начин?
това е обратното на контакт.
единственото постоянно в този смисъл са твърденията на Грънчаров, че не влиза във форума.

2. Като чета втората част от отговора ти, явно не си ме разбрала.
За мен не е важно колко подготвителни лагери покривате.
Важно е да знам с какви пари са платени командировъчните, пътните и т.н. на журналистите от Гонг.
защото това създава зависимости и обективността на журналистиката отива на кино.
Като следя почти раболепното отношение на редакцията Ви към агент-доносник Тара, също и дипломатичността на Ники (който смятам за най-силният журналист в редакцията Ви) при задаването на въпроси към Титаните, имам основания да смятам че върху независимостта ви, макар и индиректно е повлияно.

та затова си задавам пак предния въпрос:
можеш ли да потвърдиш, че при покриване на подготвителни лагера, никаква част от разходите на журналистите не се поема от футболния клуб, който отразяват ?
разбира се, този род подпомагане е само една от (потенциалните) форми, които могат да създадат зависимости.

Смятам Гонг и Канал3 за най-добрите спортни медии в БГ и точно заради това въпроси като горните са важни.
така например, Канал 3 работят по начин, който не предполага подобни съмнения.
На Сашо ДИков може всеки да му се обади и да му каже какво мисли в ефир, да чуе отговор от Диков и да реагира.
как може да стане това с Русев в ефир?
за справка, във вашите "правила" се прави референция към пост-модерните достижения на цензурата и се забранява критиката към редакцията.
Откриваш ли разликата, така да се каже ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 яну 2012 22:25

Не очаквай и не искай от Стенли да ти даде отчет какво правят и какво не правят шефовете и. Усещаш ли колко подмолно от твоя страна е? Нали после може да я забъркаш в неприятности, даже и да не си го искал?

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 16 яну 2012 00:49

Загубата на работа ли е най-големият проблем за един журналист?
мислех че е позицията и (не)зависимостта му ?
не мислех че трябва да разяснявам това на някой, който твърди че учи журналистика...

сещам се за един от любимите цитати на Томислав - расте бодра смяна

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2012 01:04

Pro-European написа:Загубата на работа ли е най-големият проблем за един журналист?
мислех че е позицията и (не)зависимостта му ?
не мислех че трябва да разяснявам това на някой, който твърди че учи журналистика...

сещам се за един от любимите цитати на Томислав - расте бодра смяна

В този бранш нещата са по-зле откъм клюки и от кварталните пейки,на които застават бабите и обсъждат всичко и всички. Така че веднъж тръгнал да говориш против шефовете си ПУБЛИЧНО, а не само пред тях, повтарям ПУБЛИЧНО, трудно ще си намериш работа. А и живеем в БЪЛГАРИЯ повтарям БЪЛГАРИЯ, във времена на КРИЗА, повтарям КРИЗА, ти си си добре в чужбина, така че не говори за загуба на работата. Ние тук се мъчим.

А и не съм убеден, че на нейно място ти би постъпил по друг начин- разбира се, че ще защитаваш позициите на медията, в която работиш и на работодателя си. После може да му кажеш всичко в очите, но не публично. Така не се прави- не е коректно най-малкото. Това, което прави в момента и Боримиров!

Но всъщност това е типично в твой стил- да плетеш интриги.

Аз пък не мислех, че трябва да обяснявам тези неща на някой, който твърди, че е в развита европейска страна, че се държи про европейски, а в същото време се опитва подмолно да създаде проблеми на друг човек- в случая Стенли.

Тези въпроси ги задай на шефа и, а не на нея. И само не ми излизай с това, че нямало как да стане. Живеем в 21 век има си начини, а и който иска- намира такъв, но ти май не искаш нещо друго, освен да си доставиш удоволствие???

А аз се сещам за един друг цитат- европейци сме, ама все не сме дотам - или да го перифразирам в твоя случай- Про европейци сме, ама не съвсем.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 яну 2012 04:08

Не исках да вземам отношение, но явно се налага! Интересна е хрумката за сравнение между живо предаване и форум, то няма и накъде повече! Различната концепция, различната идея, ограничението във времето, рекламите, поставените рамки и приоритети! Интересно е, че този въпрос го повдига човек, който уж е в "непрекъсната" връзка с Русев, ( то не бяха телефони, намаляване на "заплати", "уволнения") и сега тръгва за пореден път да се перчи във форума! Е защо не звъннеш на шефа и да ти отговори на въпросите ти?! Само за сведение да питам, г-н пазарджишки европеец, в момента от Брюксел ли пишете, или от Лисабон ( че то няма поуст от Ваша страна да не уведомите всички къде сте, за къде пътувате, какво сте видели, не че ни интересува)! Ами във форума ( то затова е форум) влиза който иска! Водещите на "Гонг" не са изключение, ако искат ще отговорят, ако искат-не! Не разбирам чутовната българска традиция ( че се проявява и дори и на запад, малко на бай Ганя напомня) да се броят и "четат" чужди пари! Кой, с какви средства, къде отишъл си е негова лична работа! Друг е въпросът защо се е съгласил например, но това не е в контекста на зададения така въпрос! Не разбирам това щение от нашиият "европеец" да му отговарят на всеки негов зададен въпрос! Някой нещо да му е длъжен за нещо си?! Като си в Европата сигурно знаеш и някой друг език ( силно се надявам, че да не правим пак асоциации с героя на Алеко Константинов) ама обясни поне защо българския не си научил?!
"Като следя почти раболепното отношение на редакцията Ви към агент-доносник Тара, също и дипломатичността на Ники (който смятам за най-силният журналист в редакцията Ви) при задаването на въпроси към Титаните, имам основания да смятам че върху независимостта ви, макар и индиректно е повлияно."
Редакцията Ви, журналист в редакцията Ви? "Ви" с главна буква не беше ли учтивата форма на обръщение?!След това: "Стенли, аз ти благодаря, тъй като ти си (почти) единствения човек, който си дава труда да общува с хора от форума."! Аз лично съм силно изненадан от "новината" ( така поставена), че Стенли е собственик на редакцията?! Много тъпо изглежда написано това, г-н "европеец" ( кавичките не са случайно поставени)! Аз понеже живея на село в не европейска България имам право на грешки, така че, няма да се трогна от "европейските" директиви, повярвай ми!!! Само се притеснявам да не ме "уволниш" пак ( за пореден път) или не дай си Боже да ми намалиш заплатата!!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”