GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот acmilan » 02 сеп 2011 15:20

Ники Александров,когото по принцип уважавам,доста се поолял с хвалебствията за Англия.Скуадрата не била с авторитета на Англия :lol: Та Италия е четирикратен световен шампион,най-успешният клуб в света е италиански,едни от най-великите футболисти за всички времена са италианци-Джузепе Меаца,Сандро Пиола,Джани Ривера,Сандро Мацола,Джачинто Факети,Паоло Роси,Паоло Малдини,Франко Барези,Роберто Баджо,Алесандро Дел Пиеро,Франческо Тоти,Пипо Индзаги и т.н.Те са постигнали много повече от английските големи футболисти.Чисто тактически,Италия израстна много от времето на катеначото,нищо общо няма с онзи грозен футбол,за разлика от типичните английски отбори обаче има мисъл в играта,Серия А беше първото супер първенство в Европа,маркетинга,телевизионните права,рекламите,всичко започна реално от Италия.В този смисъл,освен по медийни геройства,наглите албионци не могат да се сравняват по нищо друго с италианците.Точно англичаните са най-големите неудачници,нито някога са показвали някакъв футбол,нито са постигали резултати.Знам,че Ники е фен на Ливърпул,но това,което е написал е несериозно.Зомбирането от Диема е изключително голямо,но голият английски задник лъсва редовно на големи първенства,квалификации,контроли дори :mrgreen: Единствената им световна титла дори идва с дискусионен гол.За успехи на европейски първенства и дума не може да става.Така че,Ники,интелигентен човек си,не залиташ толкова често по фенщината,но дай по-сериозно ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

kami4ka
Контакти:

Мнениеот kami4ka » 03 сеп 2011 16:26

Хески е придружаван от нежната половинка на капитана на „трикольорите”. Заедно с тях са и двете деца на Стилиян Петров, които ще подкрепят баща си, облечени е екипи на Стън Вила с името и номера на българина.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=223201
[center][wrapimg=]http://sportsport.ba/assets/pictures/content/hazard.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2011 19:42

Ама не оправихте класирането в Източната Б група :oops: :oops: :oops: :oops:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2011 17:21

http://gong.bg/view_article.php?article_id=223645

Любопитен съм да разбера къде е остров Сардина (не Сардиния),както и това, дали писалият статията знае какво означава думата "Успивам" и кога се използва?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 18:20

Очаквам г-н Н. Александров да ни осветли и по въпроса за разтрогването на договора между Делев и ЦСКА, както и какво последва и следва от този акт!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 09 сеп 2011 18:56

Кашчей написа:Очаквам г-н Н. Александров да ни осветли и по въпроса за разтрогването на договора между Делев и ЦСКА, както и какво последва и следва от този акт!

Наков ти ли си бе? Ако искаш аз да ти кажа какво следва от това, че Делев е разтрогнал с ЦСКА и после е подписал нов договор. Сори ама нищо няма да намажеш. 30% от 0 нали се сещаш колко са? Айде със здраве.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 19:01

stannn написа:
Кашчей написа:Очаквам г-н Н. Александров да ни осветли и по въпроса за разтрогването на договора между Делев и ЦСКА, както и какво последва и следва от този акт!

Наков ти ли си бе? Ако искаш аз да ти кажа какво следва от това, че Делев е разтрогнал с ЦСКА и после е подписал нов договор. Сори ама нищо няма да намажеш. 30% от 0 нали се сещаш колко са? Айде със здраве.

Сладур, аз знам каква е идеята.Очаквам принципният г-н Александров да направи коментар по случая в сайта.Това ми е забавното на мен, а не разни фенски изказвания!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

venom

Мнениеот venom » 09 сеп 2011 19:46

ehh написа:venom, не си прав. Нека не оправдаме неграмотността.

Неграмотността??? Нима е такава трагедия, че човека е допуснал две грешки в статията си, та веднага го обявихме за неграмотен? А влахчето, ако иска да помогне, а не само да доказва нещо на някой да си пише забележките като човек. "Любопитен съм да разбера къде е остров Сардина (не Сардиния)" значи "виж се каква глупост си написал", а "дали писалият статията знае какво означава думата "Успивам" и кога се използва?" значи "той не знае, обаче аз съм велик и знам". За следващия рожден ден му подарете една бормашина на това момче, че нещо му хлопа дъската.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2011 20:26

venom написа:
ehh написа:venom, не си прав. Нека не оправдаме неграмотността.

Неграмотността??? Нима е такава трагедия, че човека е допуснал две грешки в статията си, та веднага го обявихме за неграмотен? А влахчето, ако иска да помогне, а не само да доказва нещо на някой да си пише забележките като човек. "Любопитен съм да разбера къде е остров Сардина (не Сардиния)" значи "виж се каква глупост си написал", а "дали писалият статията знае какво означава думата "Успивам" и кога се използва?" значи "той не знае, обаче аз съм велик и знам". За следващия рожден ден му подарете една бормашина на това момче, че нещо му хлопа дъската.

Готин, когато се бараш за сайт №1 си длъжен да знаеш, че няма остров Сардина!Длъжен си да знаеш българският език и българската граматика!Когато си на Вие с тези две условия значи, че не можеш да претендираш за № 1.Оставям настрана ироничните подмятания от страна на водещите, когато коментират нещо, което на тях им е смешно.Сега аз коментирах тяхна грешка и бях ироничен, защото на мен ми е смешно.Дори и да не ти харесва, ти си нямаш и представа къде в България има власи!Дано знаеш къде има шопи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

venom

Мнениеот venom » 09 сеп 2011 21:12

Кашчей написа:Готин, когато се бараш за сайт №1 си длъжен да знаеш, че няма остров Сардина!Длъжен си да знаеш българският език и българската граматика!Когато си на Вие с тези две условия значи, че не можеш да претендираш за № 1.Оставям настрана ироничните подмятания от страна на водещите, когато коментират нещо, което на тях им е смешно.Сега аз коментирах тяхна грешка и бях ироничен, защото на мен ми е смешно.Дори и да не ти харесва, ти си нямаш и представа къде в България има власи!Дано знаеш къде има шопи!

Това е спортен сайт, условието да е номер 1 е да поднася информацията възможно най-бързо. Това Сардина, Сардиния, успал ли се е, приспали ли са го на кой му дреме изобщо? Всички сайтове, не само спортните, са пълни с къде-къде по-фрапантни грешки, но това не е проблем, защото хората обръщат внимание само на фактите и гледат да схванат основното, само определени индивиди се заяждат с цел. Виж в клюкарските сайтове са много важни подробностите, защото една клюка без подробности не струва.
Как именно определи, че човека е на Вие с българския? Разбирам, че ти се имаш за безгрешен, обаче, уви ние простосмъртните, от време на време, даже и да знаем как става, правим грешки.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”