Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Кашчей написа:Очаквам г-н Н. Александров да ни осветли и по въпроса за разтрогването на договора между Делев и ЦСКА, както и какво последва и следва от този акт!
stannn написа:Кашчей написа:Очаквам г-н Н. Александров да ни осветли и по въпроса за разтрогването на договора между Делев и ЦСКА, както и какво последва и следва от този акт!
Наков ти ли си бе? Ако искаш аз да ти кажа какво следва от това, че Делев е разтрогнал с ЦСКА и после е подписал нов договор. Сори ама нищо няма да намажеш. 30% от 0 нали се сещаш колко са? Айде със здраве.
ehh написа:venom, не си прав. Нека не оправдаме неграмотността.
venom написа:ehh написа:venom, не си прав. Нека не оправдаме неграмотността.
Неграмотността??? Нима е такава трагедия, че човека е допуснал две грешки в статията си, та веднага го обявихме за неграмотен? А влахчето, ако иска да помогне, а не само да доказва нещо на някой да си пише забележките като човек. "Любопитен съм да разбера къде е остров Сардина (не Сардиния)" значи "виж се каква глупост си написал", а "дали писалият статията знае какво означава думата "Успивам" и кога се използва?" значи "той не знае, обаче аз съм велик и знам". За следващия рожден ден му подарете една бормашина на това момче, че нещо му хлопа дъската.
Кашчей написа:Готин, когато се бараш за сайт №1 си длъжен да знаеш, че няма остров Сардина!Длъжен си да знаеш българският език и българската граматика!Когато си на Вие с тези две условия значи, че не можеш да претендираш за № 1.Оставям настрана ироничните подмятания от страна на водещите, когато коментират нещо, което на тях им е смешно.Сега аз коментирах тяхна грешка и бях ироничен, защото на мен ми е смешно.Дори и да не ти харесва, ти си нямаш и представа къде в България има власи!Дано знаеш къде има шопи!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта