GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ицо оцени Бербо преди финала: Той е най-опасният в Манчестър
Пуснах тази тема,единствено за да отбележа разминаването по тази тема в Гонг!Това не е първия път,в който от сайта показват некомпетентност и се появява новина в сайта,само за да има натрупване на новини!Определено,има липса на качество в състава на Гонг!Дано Г-н Александров вземе под внимание това,за да подобри качеството на сайта,който несъмнено е прекрасен!
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
В класирането в сайта Монтана трябва да бъде на десето място, а Славия - на единайсето място. Резултатът от директните двубои е равен, но отборът на Монтана има повече отбелязани голове на чужд терен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Pro-European
- Контакти:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=203913
Заглавие: Литекс вече съвсем официално е шампион на България
към редакторите: нищо не е по-официално или СЪВСЕМ официално от това, което е официално.
Заглавие: Литекс вече съвсем официално е шампион на България
към редакторите: нищо не е по-официално или СЪВСЕМ официално от това, което е официално.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Ало, редакторчета, къде е оня хубавец, който слагаше непобедими в кавички и пишеше провокативни статии? Къде си бе, отворко? Къде е тоя несретник, дето от трибуната на сайта, в ролята си на уж безпристрастен журналист плюеше по Барса? Ха, дано се е наврял в някоя много дълбока дупка и повече да не си позволява волности на гърба на потребителите! Смешник!
Tommi написа:В класирането в сайта Монтана трябва да бъде на десето място, а Славия - на единайсето място. Резултатът от директните двубои е равен, но отборът на Монтана има повече отбелязани голове на чужд терен.
Поне в крайното класиране няма ли да го оправите?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- BLUE CHAMPIONS
Tommi написа:Tommi написа:В класирането в сайта Монтана трябва да бъде на десето място, а Славия - на единайсето място. Резултатът от директните двубои е равен, но отборът на Монтана има повече отбелязани голове на чужд терен.
Ако си направиш труда да провериш всички спортни бг сайтове ще видиш, че във всички е попълнено така класирането, явно журналистите изкарват заплатите си на принципа "препиши от другарчето". Единствени правилно са си го направили в Спортал, доста по-професионално ми се струва работят там
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:Tommi написа:Tommi написа:В класирането в сайта Монтана трябва да бъде на десето място, а Славия - на единайсето място. Резултатът от директните двубои е равен, но отборът на Монтана има повече отбелязани голове на чужд терен.
Ако си направиш труда да провериш всички спортни бг сайтове ще видиш, че във всички е попълнено така класирането, явно журналистите изкарват заплатите си на принципа "препиши от другарчето". Единствени правилно са си го направили в Спортал, доста по-професионално ми се струва работят там
А в сайта на БФС Славия е пред Монтана, а Локо Пловдив е пред Локо София.

Бяга ли бекът?
Все съм си мислил , че задните крайни защтиници се наричат бекове ,което идва от английската дума Back/отзад/,т.е защото играят отзад,което всъщност е и за всички защитници,както и другото останоло за използване у нас от английските наименования за позициите във футбола - халфове ,за играещите в средата/половината/ на терена идващо от Half/половина/ , докато за вратаря,останалите защитници инападателите сме си сложили български думи/макар да се използва и полузащитници/.Напоследък обаче доста често се питам дали пък аз не греша , защото на доста места в медиите чета за крайните като за ,,беГове''?!Дори съм чувал тази дума да употребяват и наши футболни треньори!!!Единствената логика , която мога да намеря е , че в модерния футбол на тях се разчита доста да бягат-т.е. наричат се ,,беГове'' ,защото бягат!
Пример от днес, в Гонг.бг:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=205515
...Десният бег на пловдивския Ботев Йордан Минев ...
Вярно е , че Данчо много бяга , ама си мисля че в случая просто става дума елементарни познания във футболната игра , за хора вадещи си хляба покрай нея!
Пример от днес, в Гонг.бг:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=205515
...Десният бег на пловдивския Ботев Йордан Минев ...
Вярно е , че Данчо много бяга , ама си мисля че в случая просто става дума елементарни познания във футболната игра , за хора вадещи си хляба покрай нея!
-
- Контакти:
Не Андреев, а Каптиев
В България кое ли като хората, камо ли хората които отрзяват срещите на родната ''А'' група.
Преди малко бях на среща на футболистите-ветерани , там беше и един от шефовете на ''Черно море'', в разговора стана ясно, че голът в Перник не е дело на Янчо Андреев, а на Владимир Каптиев.Ето така една грешка ако не се пресече в началото става после факт.Така долу-горе и е ситуацията в не малка част от футболната ни история по принцип
Преди малко бях на среща на футболистите-ветерани , там беше и един от шефовете на ''Черно море'', в разговора стана ясно, че голът в Перник не е дело на Янчо Андреев, а на Владимир Каптиев.Ето така една грешка ако не се пресече в началото става после факт.Така долу-горе и е ситуацията в не малка част от футболната ни история по принцип

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Re: Не Андреев, а Каптиев
еми всичките журналя преписват един от друг.... само на няколко места излезна вярната информация 

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”