kartago написа:Господи, какъв мъШ, ( с главно "Ш" накрая), един белгийски възпитаник направо! Пазарджишката надежда на Родината ни! Моля те, стани "депутат", аз за тебе ще гласувам!!!!!.....
аз ти предлагам да направим един открит спор с теб, да видим на кой аргументите са по-съдържателни, хората да преценят.
тъй като правилата ме ограничават да ти отговоря, аз ще спазя правилата.
Но ти предлагам:
1. Ако си мъж, откажи се от модераторската си привилегия за 2 часа и да спорим открито. Ще ти кажа какво точно мисля за работата ти, за теб доколкото имам впечатления, и какви са ми конкретните аргументи, ще стане дума и за понятието "маргинализация".
ще определим ден и час, удобен за двамата (ще планираме няколко дни предварително) и правим открит спор.
2. за зрители ще поканя и някои от старите потребители - да няма скрито покрито.
3. ако не искаш в този форум, ще те поканя на друго място и после копираме цялата дискусия тук - едно към едно. Хората тук трябва да могат да прочетат какви са аргументите на двамата.
Надявам се ще приемеш мъжкото предизвикателство - открит спор без модераторска намеса !, и няма да се измъкнеш с измислен аргумент - щото това ще е мъШко.
този пост не дава никакво основание да бъда санкционран - не коментирам модератор, а предлагам да приеме свободна дискусия.
чакам отговор!