GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Мненията си ги показва нормално, подредени низходящо по дата и час. Но явно в момента на добавяне на мнение, не го записва с правилен час, и от там се получава бъркотията. А причината може дори да не е във форума, а в сървъра .. но не се знае. Просто трябва да се заемат с проблема и да го оправят.
Форума във действителност се бъгва нещо ..
Ballancee написа:Форума във действителност се бъгва нещо ..
Още ли не си разбрал, че тук действат принципите на БКП и за проблеми трудно се говори.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Видео секцията в сайта е супер. Добро качество на картината, добра операторска дейност (ако Табаков и Ко са операторите, значи и за това ставате), добър и ясен коментар.
Чакаме занапред да се развива още Gong TV.
Чакаме занапред да се развива още Gong TV.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Я, кажете за Гонг Тв ще се разраства ли или просто ще има видео секция към сайта подобо на спортал?
пп Моля Ви, спрете със заглавията от типа "Горна Оряховица играе контрола с Милан и купува Роналдиньо"... селски номера от медия, която се опитва да е по-добра от останалите...
пп Моля Ви, спрете със заглавията от типа "Горна Оряховица играе контрола с Милан и купува Роналдиньо"... селски номера от медия, която се опитва да е по-добра от останалите...
[center]
[/center]

pomiqrat написа:Ballancee написа:Форума във действителност се бъгва нещо ..
Още ли не си разбрал, че тук действат принципите на БКП и за проблеми трудно се говори.
Ами за съжаление не съм
- vladitol
- Контакти:
Трябва да се добавят задължително нови емотикони ! НЕ може,да претендираме да сме най-големия и популярен форум във Б-я,а да нямаме 20 емотикони не е трудна направата и има подробно обяснение в гоогъл ! Нека някой администратор да се захване сериозно и да ги направи !!!
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
Support Stan!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
моля когато качвате спортно шоу гонг да го качвате пълно
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
vladitol написа:Трябва да се добавят задължително нови емотикони ! НЕ може,да претендираме да сме най-големия и популярен форум във Б-я,а да нямаме 20 емотикони не е трудна направата и има подробно обяснение в гоогъл ! Нека някой администратор да се захване сериозно и да ги направи !!!
Май няма да е скоро

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”