Онази вечер гледах мача , заспах и се поинтересувах как е завършил, а днес гледам други резултати ...

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Не знам дали е тук мястото, но оправете часовника на форума![]()
Кашчей написа:JackPackage написа:Не знам дали е тук мястото, но оправете часовника на форума![]()
Това си го правиш сам от профила и настройките на форума
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Кашчей написа:Няма как да е автоматично, защото във форума има хора от различни часови зони и за тях е важно кога, според тяхната часова зона, е пуснато дадено мнение.
ПП-Това си важи за всички форуми и всички форумни софтуери-Часът и зоната си се нагласят от потребителя.
cska@1948 написа:Кашчей написа:Няма как да е автоматично, защото във форума има хора от различни часови зони и за тях е важно кога, според тяхната часова зона, е пуснато дадено мнение.
ПП-Това си важи за всички форуми и всички форумни софтуери-Часът и зоната си се нагласят от потребителя.
А ако не си се логнал във форума пак показва час,но мисля,че не е верен
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта