Предложения за форума на Гонг
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На вниманието на потребителите и админите!!!
Ами отивай... ще е полезно за всеки един от нас... влизаме тук за да пишем, а не за да ни следят и да ни ровят в компютрите!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
-
Аз дори и да не подам жалба,от екипа на Антивирусната и Антишпионската компания са длъжни по закон да го направят. Това се водело компютърно престъпление. Чудно ми е само след като някой е имал акъла да разработи програма за ровене,не е ли имал акъл да разбере ,че ще го хванат. А и защо някои модове си мислят,че в този форум влизат само малоумници? Друг е въпроса,че Админите като оставят дълго време едни и същи модове създават предпоставки за точно такъв тип омраза. Нещо сбъркано има. Съгласен съм,че има много потребители ,които не сме китки за мирисане. Обаче да създадеш програма,да нарушиш закона си е тъпотия отвсякъде. Пускайте се често Спайбота и Аваста/при стартиране ма компа/ Свалете си и Комбо фикс,но го пускайте,като преди това спрете Аваста,за да не го очисти. Като получите препоръка,да им пратите доклада от проверката го правете. Ще видим точно кой е Шпионина и какви са му целите.
blue_lagoon написа:Аз дори и да не подам жалба,от екипа на Антивирусната и Антишпионската компания са длъжни по закон да го направят. Това се водело компютърно престъпление. Чудно ми е само след като някой е имал акъла да разработи програма за ровене,не е ли имал акъл да разбере ,че ще го хванат. А и защо някои модове си мислят,че в този форум влизат само малоумници? Друг е въпроса,че Админите като оставят дълго време едни и същи модове създават предпоставки за точно такъв тип омраза. Нещо сбъркано има. Съгласен съм,че има много потребители ,които не сме китки за мирисане. Обаче да създадеш програма,да нарушиш закона си е тъпотия отвсякъде. Пускайте се често Спайбота и Аваста/при стартиране ма компа/ Свалете си и Комбо фикс,но го пускайте,като преди това спрете Аваста,за да не го очисти. Като получите препоръка,да им пратите доклада от проверката го правете. Ще видим точно кой е Шпионина и какви са му целите.
Как се пуска спайбот

аз влизам от 2 компютъра! Единия е с Авира (от аваста не бях доволен) другият е с много по сериозна и скъпа антивирусна (купена не кракната) .. за сега не е открила нищо ... но мисля, че този който го е направил е направил голяма глупост..
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
@ blue_lagoon, би ли написал точно какво е засякал Спайбота?
-
И аз съм с "Авира", нищо не е засякла до сега ... поне не от форума на Гонг.
Но, ако действително има нещо такова ... това си е престъпление !
Re: Предложения за форума на Гонг
Честно казано и на мен ми стана интересно! Ще преглътна, че модовете сме тъпаци, но съм повече от 1000% сигурен, че не е никой от модераторите, просто защото ги познавам! Обаче! Ако се окаже, че това, което пишеш и тези съмнения не са верни, ще има ли извинения към екипа?!
THE G.A.M.E написа:И аз съм с "Авира", нищо не е засякла до сега ... поне не от форума на Гонг.
Нали си наясно, че за да се пусне шпионска програма трябва да се направи от програмист, който да има достъп до софтуера на форума.Въобще не ми се вярва, че някой от модовете има такъв достъп.Те нямат възможност (дори и Стенли, която е с ограничени админски права) да сложат нови тиквони, тук се говори за пускане на шпионски програми.
Аз съм с Аваст 6 и не е засякъл нищо, а определено е качествена работа.Колегата със скъпата антивирусна дано няма предвид Comodo, защото за да работиш с нея се изискват доста добри познания по компютърен софтуер, а доколкото разбрах от него, той не е навътре в нещата.
@Spybot е свободна програмка, само ако я теглите и инсталирате не активирайте функцията Teatime, ако не сте навътре с регистрите на ОС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:И аз съм с "Авира", нищо не е засякла до сега ... поне не от форума на Гонг.
Нали си наясно, че за да се пусне шпионска програма трябва да се направи от програмист, който да има достъп до софтуера на форума.Въобще не ми се вярва, че някой от модовете има такъв достъп.Те нямат възможност (дори и Стенли, която е с ограничени админски права) да сложат нови тиквони, тук се говори за пускане на шпионски програми.
Аз съм с Аваст 6 и не е засякъл нищо, а определено е качествена работа.Колегата със скъпата антивирусна дано няма предвид Comodo, защото за да работиш с нея се изискват доста добри познания по компютърен софтуер, а доколкото разбрах от него, той не е навътре в нещата.
@Spybot е свободна програмка, само ако я теглите и инсталирате не активирайте функцията Teatime, ако не сте навътре с регистрите на ОС.
предполагам визираш мен....
става дума за един от нортаните с цена над 100 евро (което не е много, но е на фона на авира и аваст(безплатни или за 20 долара) си е много скъпа)
И всъщност поназнайвам това онова за компютрите и софтуера. Всъщност като софтуерен инжинер си вадя хляба от повече от 3 години!
Re: Предложения за форума на Гонг
Не знам, но се повдигна въпрос, който търпи отговор! Аз заставам зад моите колеги, че такова нещо не може да има, но пък обвинения колкото си искаш! На "големите" си заплати в "Гонг" ще тръгнем да се занимаваме и да шпионираме?! Няма такава глупост! Да, много ни мразят, но ние сме необходимо зло, като катаджиите по пътищата! Има си правила, които трябва да се спазват! Чакам доказателства, че това го е направил модератор!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”