venomcho написа:ми не ми пука там ли е, ама ако ще си спазваш горното обещание бихме ти били благодарни
не искам да ми се налага да ти казвам и се надявам да знаеш сам кои се изолират и страничат от обществото
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
venomcho написа:ми не ми пука там ли е, ама ако ще си спазваш горното обещание бихме ти били благодарни
BLUE CHAMPIONS написа:не искам да ми се налага да ти казвам и се надявам да знаеш сам кои се изолират и страничат от обществото ;)
child in time написа:Пиша във форум ГОНГ от 2008 година и подобна цензура никога не е била! Форума на Ботев Пловдив се превръща изцяло във форум на цензурата! Не се допуска ничие чуждо мнение! Не , не , не господа аз няма да съм част от форум където мненията ми ще бъдат преправяни и или ще бъдат трити! Тук съм от достатъчно време и се познавам с достатъчно хора за да не позволя на някой да ме мачка!
Господа модератори на Ботев ПД в мое лице ще познаете враг на глупостта и единомислието!
Призовавам всички онеправдани от действията на на разни " герой" да възроптаят срещу своеволията на разни субекти в модераторски тоги!
Днес първо бе преправено а после направо изтрито мое мнение във форума на ГОНГ.БГ - Ботев Пловдив!
Аз няма да търпя!
А вие????![]()
![]()
![]()
![]()
Rainbow 1983 написа:Детето е напълно право! От много време наблюдавам форума ( не пиша съвсем умишлено не искам провокации) , такъв произвол във форум на отбор извън А група няма! Изобщо как е възможно и кой позволи форум на отбор извън А група?
venomcho написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ха-ха , чак сега ли давате гласност на товаАз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите
От тогава, този раздел за мен не съществува
мда само дето точно неска писа
MORSKI написа:venomcho написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ха-ха , чак сега ли давате гласност на товаАз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите
От тогава, този раздел за мен не съществува
мда само дето точно неска писа
Абе вашия раздел е наистина най- автономен от всички и към вас отношението е либерално още от Хирстилов. Вместо да сте благодарни, вие ни се качвате на главата. Как не осъзнахте и не разбрахте(феновете на Ботев), че тук не ви е частен форум, това е форум на ГОНГ, медията ГОНГ и номерата, които правите в Независимия, Пловдив 24 или други форуми тук не минават, никога не са минавали и така и трябва да си остане.
Питането ми не е конкретно към теб, а феновете в този раздел.
Не са ви виновни модераторите, за да се трият неща, има причина, а тя е, че в този раздел прекалено ви разглеизхме май по времето на Христола!
MORSKI написа:Aз ли кой съмВъпросът е вие кои сте и ти в частност и защо си мислите, че сте нещо повече от дргите? Нещо повече от другите отбори и раздели във форумите- не.
И се занимавам с журналистика, нормално е да ви знам сайтовете, това ми е работата. За съжаление трябва да ви търпя и да ви чета глупостите из пловдивските сайтове. Знам и бургаски, русенки, врачански, монтански и какви ли още не по региони. Вие не сте с нищо по-различни от тях, даже напротив. Не се мислете за толкова големи, ако не беше работата ми- през оная работа ми е за вашите сайтове и форуми![]()
И за твое сведение аз съм от най-старите модератори в този форум и сред най-старите потребители. И гласувах "за" когато не се знаеше дали ще имате активен форум или не. Явно май съм сбъркал. Та ти кой беше?
venomcho написа:Старши, ние от третия по популярност клуб в страната, ТИ благодарим за възможността третия по популярност подфорум в Гонг да съществува
а до това колко ти е през оная работа - на нас ни е същото за тебе, с "тънката" разлика, че ти ще продължаваш да ни четеш![]()
П.П. "Вие не сте с нищо по-различни от тях, даже напротив."
страшно "изречение", ама то кой ли журналист е грамотен в днешно време...
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта