Декларациите на Левски и Литекс

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: До уважаемите журналисти Т.Русев и В.Грънчаров

Мнениеот greenpeak » 10 май 2011 11:10

"Уважаеми господа"???

Аз, никога не бих се обърнал към тези индивиди с- уважаеми господа.

Русев, Грънчаров и Александров добавям аз, са синоними за посредствена спортна журналистика. Това са хора с изключително нисък морал.

Не си заскужава да бъдат коментирани подобни люде просто :mrgreen: .

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 май 2011 11:11

По повод декларациите на ПФК "Литекс"
"Литекс" имат добър отбор - не по-слаб от този на ЦСКА и на Левски. И от доста време са фактор в нашето първенство. Но нямат нито традициите, нито публиката, нито успехите нито на двата гранда в България, нито на Ботев -Пловдив, Локо-Пловдив, Берое и навярно и други. Затова всяко събитие - било значимо, било незначимо, се използва за разгласа на факта, че има такъв отбор.
Не съм специалист по пиар, но - както вече тука се отбеляза, официалната страница на клуба често огласява текстове, присъщи на фен-клубове и фракции. И в това според мене няма нищо чудно, защото половината публика на Литекс са хората от нейните структури. Може, да е жив и здрав Гриша Ганчев и системата, която го създаде, след петдесетина години тази симбиоза да се разпадне, стига да се намерят достатъчно българи да повярват, че привързаността към клуба в Ловеч може да бъде и страст, а не само нарцистично удоволствие на новобогаташи.
В интерес на истината, ако говорим за управници на клубове, Гришата се държи най-нормално и води най-добра политика за утвърждаване на този клуб като необходим за тази част на България, пък и на България. Но и той не е в състояние да превъзмогне много по-силни от него фактори - и демографски, и икономически, и социални. И може би затова пиаровците от Литекс реагират по този начин, изплозвайки всеки повод, за да заявят себе си. Но да преекспонираш нормални, за съжаление - за голямо съжаление, по нашите ширини реакции на фенове, които в София хвърлят семки, а в Ловеч - монети (кой каквото са му дали благодетелите) не допринася кой знае колко за целите им, даже ми се струва, ги профанизира ....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 11:11

POPCORN написа:
invoker написа:Вярно, че е до Т.Русев и В.Грънчаров питането, но да попитам автора дали прави разлика м/у декларация пусната от фенклуб и такава публикувана на официялния сайт на ПФК от А група?

А аз да попитам от какво вчера толкова са възмутени Русев и Грънчаров?Нима в написаното има нещо не вярно?Нима в сектор А не са се слчували такива работи?Нима не сложиха тази преграда точно заради такива изцепки?От какво толкова са възмутени ?Надали от Литекс ще си измислят тези неща!Или искате да повярвам,че хората в сектор А не са псували Радуканов а?За Русев незнам, ама Грънчаров е време да погледне по-реално на нещата, защото неговите пристрастия адски много дразнят!

По-скоро не трябваше от Литекс да пускат такъв тип декларация с обидни епитети,а че няма съмнение че не са излъгали в нея за случилото се е точно така

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 11:15

milen.hristov написа:
POPCORN написа:
invoker написа:Вярно, че е до Т.Русев и В.Грънчаров питането, но да попитам автора дали прави разлика м/у декларация пусната от фенклуб и такава публикувана на официялния сайт на ПФК от А група?

А аз да попитам от какво вчера толкова са възмутени Русев и Грънчаров?Нима в написаното има нещо не вярно?Нима в сектор А не са се слчували такива работи?Нима не сложиха тази преграда точно заради такива изцепки?От какво толкова са възмутени ?Надали от Литекс ще си измислят тези неща!Или искате да повярвам,че хората в сектор А не са псували Радуканов а?За Русев незнам, ама Грънчаров е време да погледне по-реално на нещата, защото неговите пристрастия адски много дразнят!

По-скоро не трябваше от Литекс да пускат такъв тип декларация с обидни епитети,а че няма съмнение че не са излъгали в нея за случилото се е точно така

Е добре бе Миленчо, ама по тая логика с обидините епитети какво да кажем за ръководителите на Левски, където след всеки мач се заяждат с Литекс ?Какво да кажем за Батков, където нон стоп говори някакви простотии по адрес на Литекс!?Нали знаеш каквото повикало , такова се обадило!Ония ден Левски бият а собственика им в 5 изречения споменава 10 пъти Литекс вместо да каже нещо за Левски!Съвсем нормално ги разбирам хората то Литекс да ти кажа аз!След всеки изигран мач на Левски Батков говори кой как си купил мача, кой съдиия как им помогнал, кой имал не чисти далавери и тн!И ония ден вика ние от Левски сме много чисти :lol: :lol: Където Батков си направи парите покрай Чорни и ще ми говори за чисти пари и дела!Ей това е смешното!Русев и Грънчаров да коментират поведението на Батков , а не да са възмутени от Литекс, защото цял сезон ги напада!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 10 май 2011 11:18

POPCORN написа:
blue avalanche написа:И мен ме дразнеха пристрастията на Иван Ченчев,когато беше редовен гост на Кр.Савов и спрях да му гледам предаванията!Съветвам всеки,който има такъв проблем,да постъпва по този начин,а не да пълни форумите с тъпи теми!А то какво излиза:знам ,че Грънчаров е "запален" левскар,знам,че Русев е "запален" левскар,ама нарочно слушам Гонг,щото съм мазохист!

напротив!Ти май гонг не си ги слушал от 100 години!Русев е много по-обективен отколкото Гранчаров!Гранчаров е адски пристрастен и и гледа само от синият ъгъл!Да не говорим миналата седмица ли беше когато ми говори как Левски са били ЦСКА като на ЦСКА са дали 2 дузпи :lol: :lol: аз такъв мач Левски - ЦСКА не съм виждал!И какво общо има Ченчев сега като говориме за гонг?За пореден път като говориме за една тема ти си намираш нещо друго да коментираш!Къде е гонг, къде е спортен свят по канал 3!

:))))
Аз между другото нямам спомен, някога в съзнателният ми живот да съм гледал две дузпи за ЦСКА срещу "Левски".

Това в случая на Грънчаров се нарича wishful thinking.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 10 май 2011 11:21

А аз да попитам от какво вчера толкова са възмутени Русев и Грънчаров?Нима в написаното има нещо не вярно?Нима в сектор А не са се слчували такива работи?Нима не сложиха тази преграда точно заради такива изцепки?От какво толкова са възмутени ?Надали от Литекс ще си измислят тези неща!Или искате да повярвам,че хората в сектор А не са псували Радуканов а?За Русев незнам, ама Грънчаров е време да погледне по-реално на нещата, защото неговите пристрастия адски много дразнят![/quote]
По-скоро не трябваше от Литекс да пускат такъв тип декларация с обидни епитети,а че няма съмнение че не са излъгали в нея за случилото се е точно така[/quote]
Е добре бе Миленчо, ама по тая логика с обидините епитети какво да кажем за ръководителите на Левски, където след всеки мач се заяждат с Литекс ?Какво да кажем за Батков, където нон стоп говори някакви простотии по адрес на Литекс!?Нали знаеш каквото повикало , такова се обадило!Ония ден Левски бият а собственика им в 5 изречения споменава 10 пъти Литекс вместо да каже нещо за Левски!Съвсем нормално ги разбирам хората то Литекс да ти кажа аз!След всеки изигран мач на Левски Батков говори кой как си купил мача, кой съдиия как им помогнал, кой имал не чисти далавери и тн!И ония ден вика ние от Левски сме много чисти :lol: :lol: Където Батков си направи парите покрай Чорни и ще ми говори за чисти пари и дела!Ей това е смешното!Русев и Грънчаров да коментират поведението на Батков , а не да са възмутени от Литекс, защото цял сезон ги напада![/quote]
Литекс поне говорят с факти,неща който са чути на стадиона не от един и двама човека.Докато мустакатия хвърля думи в общественото пространство за които няма и едно доказателство,не му отива най-малкото защото е адвокат по професия

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 11:24

Литекс поне говорят с факти,неща който са чути на стадиона не от един и двама човека.Докато мустакатия хвърля думи в общественото пространство за които няма и едно доказателство,не му отива най-малкото защото е адвокат по професия

Напротив!Аз да ти кажа много му отива, защото за мене е адски прост човек!И точно Баткво да ми говори за справедливост и честност някак си не иде!Това за мене е най-голямият измамник в тая държава!Парите му идвали по честен път!А за да си направи тия фабрики и тоя бизнес откъде взе парите?Виж,че Батков толкова го е яд,че Литекс ще са шампиони,че се чуди какво да измисли!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

SANSIRO7
Контакти:

Re: Декларациите на Левски и Литекс

Мнениеот SANSIRO7 » 10 май 2011 11:25

Всичко е ясно. Публиката на Левски се състои от простаци. В Ловеч всички са джентълмени. Само не разбрах каква страна по случая са феновете на ЦСКА та само те са на барикадата. А дали щяха да защитават ловчанлии ако ставаше въпрос за европейската и хрисима публика на ЦСКА. "Армейци" вие фенове на Литекс ли сте или не , кажете веднъж за винаги и да се знае от следващите поколения.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 май 2011 11:27

Бих повярвал на автора на темата, че е за спазване на законите, толерантността и истината. Обаче за пореден път се проявява типичното единствено за цесекарите лицемерие. Пич, ти къде беше, когато президентът на Литекс Трифон Попов нарече журналистите ОНАНИСТИ? Ти къде беше, когато Георги Атанасов псува като хамалин Левски и неговите фенове с непрекъснати обиди и клетви. Не става така, когато критикуваш едните, ще критикуваш и другите, които правят същото? Иначе темата не е нищо повече от поредната изява на червената комплексарщина и злоба спрямо Левски.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 11:29

Забелязвам обаче никой не коментира тази макар и малко стара статия.В нея един индивид който е много смел на думи но на дела едвали ни призовава на саморазправа с с жени бебешки колички,деца,инвалиди и т.н.Но е е много лесно да публикуваш нещо в интернет,и да не си сложиш името под него,а на стадиона да ходиш с шал на лицето да не те познае някой,толкова е смел автора на статията.За съжаление в момента сектор Б са на власт точно такива особи.Спомняте ли си някога Пепи Димитров когато беше говорител на фен клуба да е писал подобни простотии.Аворчето е прав за това,че не е нормално но да призоваваш за насилие,в прав текст и с думите ''око за две зъб за чене'',чупене на крака и ръце т.н.,единственото място на авторчето е в пандиза.Да са ни честити малоумниците от сектор Б като тоя,и да ги изгоним по-бързо от там,тяхното място казах къде е.Интересно ми е този борец за правда дали е работил някога,дали си купува карта и билет за мачовете на любимият отбор и за пътя при гостуванията,или му ги превежда всеки месец един чичко с мустаци.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”