За Сульо,Пульо и останалите!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: За Сульо,Пульо и останалите!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 мар 2011 09:48

metodito написа:Как пък левскарска и обективна...? Еми не съм съгласен с Вальо, но поне говори от първо лице. Повечето български медии публикуват позицията на някой, който им е платил или такава, която е удобна на статуквото.
Аз заставам зад Гонзо и думите му и да не се правят на ощипани госпожички от Гонг - всякакви медии отвсякъде си позволяват да коментират неща, които не им влизат в в работата и пълнят главите на по-лабилните фенове с измислици. Аз съм убеден, че и те подкладоха и измислиха конфликта между Борето и Гонзо.
Ние сме на верният път. Повярвайте ми!
Не гледайте става ли или не Ясен за треньор и какво било IQ-то на Гонзо - важно е, че промените се правят плавно, финансово стабилни сме, доколкото е възможно, публиката е на стадиона и се вижда, че се работи правилно! Има ли спокойствието и приемствеността ще има резултат. Ако не този сезон, то скоро. ;)
Няма ги играчите на килограм, няма смени на треньор през два месеца. Няма скандали с играчи, които бягат от клуба...
И аз не харесвам Ясен, но съм сигурен, че отборът работи ли заедно, неговата намеса няма да е фатална.

+1 :) Напълно съм съгласен! Всъщност, от една (вярно тежка и унизителна) загуба някои хора направиха генерални изводи в духа на "Разпни го!" А за журналята съм си казвал мнението неведнъж. :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 08 мар 2011 09:52, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2011 09:49

Gonzi_407 написа: Вие на кой вярвате тогава на гонзо или на грънчаров? Гонзо: На пролет ще видите нов Левски, отборът ще бъде сработен и до окомплектован! На пролет ще бъдем по-силни! А сега де, кой крив кой прав, кой сульо кой пульо?

Човек, след два мача ли? Май бързо забравихте Локото 3 години как ни биеше дето ни види?
:shock: Никой ли не забеляза, че отборът игра тактически правилно, че затворихме Локо и контролирахме играта? Че само преди седмица отборът загуби Мачът на полусезона си и въпреки това се вдигна и победи?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2011 10:04

В силният период на Рони в Барса, отборът нямаше победа без него (повече от година!). Същото бе и с Меси и те взеха Вия. Колкото и абсурдно да ти звучи сравнението.
и в следващия мач правиш 5 смени и вадиш вратаря от състава

Помогна ли ни това да бием? Помогна.
Както казах не харесвам Ясен особено. Добър-лош, това е. Просто смяната му би довела до непредвидими последици, а и хайде да видим до края на сезона.
Последна промяна от metodito на 08 мар 2011 10:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 мар 2011 10:08

Вестникарите пишат така, че да им се четат вестниците. Треньорите тренират играчите така, че да им се пълнят стадионите. Вестници ли се четат повече или стадионите са пълни. Сами си отговорете.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 мар 2011 10:15

Според мен, след онзи мач срещу цска, Гонзо няма никакво право да напада някого... след като цяла есен и зима си плямпал колко по силен отбор ще е Левски след паузата, а в 2-та мача до тук бяхме трагедия- е ако имаш малко срама ще мълчиш! Не искам да ставам адвокат на никого, но в случея Гонзо трябва малко да млъкне и да почне да си изпълнява обещанията, защото за поредна година ще останем с празни ръце, а не е като да нямаме отбор, който да спечели нещо! Гонзо и Ясен имат моята подкрепа за сега, но рубикона за тях ще са 2-та мача с Литекс, и по специално този за купата...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 мар 2011 10:21

UltraBlue написа:Според мен, след онзи мач срещу цска, Гонзо няма никакво право да напада някого... след като цяла есен и зима си плямпал колко по силен отбор ще е Левски след паузата, а в 2-та мача до тук бяхме трагедия- е ако имаш малко срама ще мълчиш! Не искам да ставам адвокат на никого, но в случея Гонзо трябва малко да млъкне и да почне да си изпълнява обещанията, защото за поредна година ще останем с празни ръце, а не е като да нямаме отбор, който да спечели нещо! Гонзо и Ясен имат моята подкрепа за сега, но рубикона за тях ще са 2-та мача с Литекс, и по специално този за купата...

Абсолютно точно. Титлата вече можем да я отпишем. Купата може и да ни спаси сезона.

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 08 мар 2011 10:33

Вие май наистина си мислите, че журналята са враг номер едно на Левски?!?
Не ми се щеше да се връщам назад във времето, когато имаше план за действие, за налагане на юноши, (който не напълно, но до някава степен функцонираше) за стил на отбора, за атрактивен футбол, и т.н. Тогава на Мъри и на Наско име бе гласуван нов "вот на доверие". Подмладиха отбора, налагаха стил, на мен лично онзи отбор ми изглеждаше надежден за следващата година, в която, впрочем, стана и ШАМПИОН!!! Да, обаче кой се изплаши преди мача с чорбенцата??? Извади от ръкава жокера Вуцов и нещата тръгнаха! НАДОЛУ :!:
В. Грънчаров е журналист, Левскар, явно е , че и на него не му харесва играта на отбора... Не мисля, че се е оправдавал със статията за Сульо и Пульо, по-скоро Гонзо нападна други медии, но това няма никакво значение на фона на това: тези, които пречат на Левски, не са Цска, Литекс, медиите, Сульо, Пульо, Пижо и Пендо...проблемите са вътре в ръководните органи. Рибата откъде се вмирисваше?!?

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 08 мар 2011 10:37

Публиката била на стадиона, Драги ми Методито следващия път ще ми я покажеш ли къде е???!!!, че аз нещо от много време насам не я виждам тази публика, а със всеки мач ставаме по-малко и по-малко......последния мач бяхме жалко малко и имах чувството, че на кварталните игрища се събират повече кибици да гледат....къде е тази публика.......или сега пак ще излезе
ама духаше вятър, ама много студено 8лв билет........а в Европа всички мишки първи на касите.......
Относно отбора.........казах го още много отдавна, не съм зад Ясен, но и не го плюя, защото той е сега треньор и той ще си понася последствието.....за Гонзо също съм говорел още когато играта ни вървеше и казах, че се говорят ей така нещата....щяли да сме завършен отбор, еми айде не искам да сме завършен ама 4месеца и отгоре нали все казват работим върху защитата здраво, ще изчистим грешките..... е аз виждам само 1 - всеки мач защитата е по-зле и по-зле........Марянчо какво прави в Левски още, а чак и се налага....Йовов дано и на него му е последния сезон това, поне него да го изпратят както трябва, ама надали........Кривия като не разчитат на него защо зимата не се разделиха....а се стига до гавра с него да загрява 1 полувреме и отгоре и накрая влизай да се къпеш без 1 мин на терена???!!!! и куп още въпроси...........и не се заблуждавай, че е различно........Гарата нямало да го има.........хахахахах най-голямия цирк е това....и е лошото, че си се хванал на думите на Батков и Гонзо, за което и говорех пак преди.....Той и сега нямаше да го има, ако не беше се издънил и имаше реални силни оферти, а не по думите на Батков за грандове, топ първенства и прочее.....просто всичко се подготвяше плавно да.....първо не се продава първите мачове.....защото да няма напрежение.....после леко по лека излезе клауза има за зимата......да не загубим пари.....обратен кръг клауза чак лятото....после няма клаузаа.....никой не го искашее...и се почна етооо мислим за отбора не искаме да разпадаме отбора...плей-офи Шампионски лиги и същите глупости....сега се изкарват, че едва ли не много са мислели за отбора....Дарко и Гаджев нямали да са били тука......Е колко мача подред изиграха на топ ниво, че някой да ги купи........а ЖО къде е.......??????
Нищо не се е променило и хората го виждат, затова дори когато биехме на стадиона имаше 3-4 хилади, които на мен ми се виждаха и като 1000, защото стадиона е жалко празен........едни европейски мачове и то 2 се напълни добре и какво.....
аз ще подкрепям отбора докрай, защото е лесно като бием, но къде са другите и кога ще се върнат???не се знае.....и ние имаме не малко задължения трябва да сме там в добро и лошо независимо как сме.....да пълним стадиона пък тогава да критикуваме и да плюем наред, лесно е вкъщи на топло......и всеки преди Европа айдеее всички на Стадиона мачкайййй напредд и не знам какво и после идва мач с Видима...е какво е това Бфс какъв е тоя час, ама нямало рейсове ама топло, студено не знам си какво..........всеки с оправдания......еми да си свършим ние първо работата и да почнем да пълним стадионите пък после да плюем..поне тогава ще имаме основание, защото сега е никакво и звучи смешно.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 мар 2011 10:44

ихааа цензурата и тука е заиграла!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 мар 2011 11:09

ВВГрънчаров=ГАтанасов=ЖМихайлов-Н.Александров
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”