Да подкрепим zlatan

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: Да подкрепим zlatan

Мнениеот Casper » 10 май 2010 19:30

pehopeho написа:Самата дума "помиярщина", сама по себе си не е обида! Това, че някой се засяга не е проблем на потребителя zlatan. Мисля, че всеки един модератор е длъжен да дава обяснение за действията си. Вие сте сложени там именно да помагате на другите потребители, а това е един вид помощ. Не забравяйте, че сте там заради потребителите, а не въпреки тях! Модератора Каспър е с "виртуален бан" ограничаващ всякакви фенски изказвания, което е похвално, но очевидно има други модератори, които нямат този "виртуален бан"! Защо не му наложихте на момчето "виртуално наказание". И на мен това ми е последен поуст, но се надявам на Каспър да му е бил предпоследен и да ми отговори, защото очевидно само той е заинтересован от проблема.
П.С. Всичките тези мои мнения по тази логика могат да се приемат като обсъждане на модератор (и) и подлежа на санкция! :roll:

Така, отговарям ти по ред:
Думи като помияр, изрод, свиня, маймуна и тем подобни също сами по себе си не са обида , но изказани по адрес на човек автоматично се превръщат в такива. И е напълно естествено да се приемат така.
Обяснения за действията си винаги сме давали, както за банове, така и за заключени теми. За изтрити мнения няма как да се дават, след като самото мнение не съществува, а и няма начин как да обясниш на 20 човека в една и съща тема, поотделно на всеки.
Точно така, ние сме да помагаме. Но, нали се сещаш, че никога не можеш да угодиш на една маса от хора, всеки със своето виждане и разбиране. Ти си "против", но друг е "за" и ако няма правила по които да се водим, винаги ще излиза, че се толерира единия за сметка на другия. Просто, винаги ще има недоволни, а ние не сме слънце да огреем всички.
Моят бан е виртуален, защото не си позволявам да пиша по теми, в които има спорове, и в които мога да проявя фенски наклонности, докато момчето си е позволил да го направи и то по неправилния начин.
П.С. Т-11 съществува, и за момента ние сме длъжни да я спазваме. Защо трябва други да не я спазват? Толкова ли е тудно да се напише сигнала, в определената за това тема, като се посочи мястото с линк, или да се напише ЛС на някой от другите модератори, като не се използват животински определения? Какво си мислиш, че може да се постигне с такава гласност, като пускане на тема, което е забранено? Знам, че има такава приказка, че "правилата са за това, за да се нарушават", но по-някога някой си плаща за това.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 май 2010 22:29

pehopeho, от 9 кладенеца вода вадиш и пак не успя да ме убедиш, че това правило трябва да бъде променено. Самият факт, че в момента се обсъжда този въпрос, би трябвало да ти говори, че цензурата за която ти споменаваш, всъщност изобщо не съществува. Но винаги е по-лесно да видиш треската в чуждото око, вместо гредата в своето, ако ме разбираш...
Обидите в този форум няма да бъдат толерирани, това вече, с помощта на всички тези модератори, сме го доказали.

P.S. Да, модераторите също са хора и може и да случи да сгрешат. Затова има ЛС, и затова, уверявам те, всеки един от модераторите е готов да преразгледа всяко едно наказание, ако действително е допуснал грешка!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 11 май 2010 01:10

Моля за извинение, че прочетох досегашните постове!... ;) Благодаря ви, че не ме наказахте, докато пишех настоящото! :evil: /За после не съм сигурен?! :mrgreen: /
Вечно Ваш Моден Почитател Дедо Пешо :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2010 13:34

stenly написа:pehopeho, от 9 кладенеца вода вадиш и пак не успя да ме убедиш, че това правило трябва да бъде променено. Самият факт, че в момента се обсъжда този въпрос, би трябвало да ти говори, че цензурата за която ти споменаваш, всъщност изобщо не съществува. Но винаги е по-лесно да видиш треската в чуждото око, вместо гредата в своето, ако ме разбираш...
Обидите в този форум няма да бъдат толерирани, това вече, с помощта на всички тези модератори, сме го доказали.

P.S. Да, модераторите също са хора и може и да случи да сгрешат. Затова има ЛС, и затова, уверявам те, всеки един от модераторите е готов да преразгледа всяко едно наказание, ако действително е допуснал грешка!

Защо казваш нещо, което самата ти не изпълняваш?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2010 14:48

tprodanov написа:
самата ти

[offtopic]Стенли е мъж бре, но понякога се обявява за жена за да спрете да му досаждате и да проявите снизходителност :!:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2010 14:56

Бижутера написа:
tprodanov написа:
самата ти

[offtopic]Стенли е мъж бре, но понякога се обявява за жена за да спрете да му досаждате и да проявите снизходителност :!:[/offtopic]

[offtopic]Винаги съм си мислел, че това е Станислава Кръстева, но пък все тая. Тук сме само никове.[/offtopic]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2010 14:58

tprodanov написа:

[offtopic]Винаги съм си мислел, че това е Станислава Кръстева, но пък все тая. Тук сме само никове.[/offtopic]

[offtopic]Не, името му е Стилиян, за тва се е писал Стенли...нещо такова беше :geek:[/offtopic]
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 11 май 2010 14:59

tprodanov написа:
stenly написа:pehopeho, от 9 кладенеца вода вадиш и пак не успя да ме убедиш, че това правило трябва да бъде променено. Самият факт, че в момента се обсъжда този въпрос, би трябвало да ти говори, че цензурата за която ти споменаваш, всъщност изобщо не съществува. Но винаги е по-лесно да видиш треската в чуждото око, вместо гредата в своето, ако ме разбираш...

Защо казваш нещо, което самата ти не изпълняваш?

Прави си, ама няма да уточня в кое...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2010 15:45

За мен е важно обаче. Защото точно аз имах пример с наказание, което беше меко казано кретенско, и точно ти не взе никакво решение по този въпрос, въпреки, че си писахме?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 11 май 2010 15:54

Значи не е било кретенско, а е имало основание.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”