Тити, Томе, Защо?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Тити: Публиката, Батков, Гонзо, Наско и Мъри заедно

Мнениеот niki87 » 20 окт 2009 18:57

sasho007 написа:Кажете мнението си за тази идея на Тити Папазов. Аз лично съм АЗ С ДВЕ РЪЦЕ .

То е ясно,че ТИ си ТИ :) Иначе и аз съм ЗА!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Тити, Томе, Защо?

Мнениеот Deliba6 » 20 окт 2009 19:03

Титиии, Тити, вече трябва да ти викаме Тити Кампанелата!... Само че този утопичен "Град на слънцето", който ни предлагаш, няма как да бъде построен в "Левски"! В българският футбол и в обществото ни изобщо не им е до утопичен комунизъм... Тук върлува такъв турлюгювеч /незнайно защо наречен демокрация/от болшевизъм, обикновен фашизъм и царизъм, че нормалният човек се чуди чий го дърви още в тази смешна държава, а не хваща пътя за Тимбукту?! :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 20 окт 2009 19:08

Вече го написах в подобна тема:
Титиии, Тити, вече трябва да ти викаме Тити Кампанелата!... Само че този утопичен "Град на слънцето", който ни предлагаш, няма как да бъде построен в "Левски"! В българският футбол и в обществото ни изобщо не им е до утопичен комунизъм... Тук върлува такъв турлюгювеч /незнайно защо наречен демокрация/от болшевизъм, обикновен фашизъм и царизъм, че нормалният човек се чуди чий го дърви още в тази смешна държава, а не хваща пътя за Тимбукту?! :evil:

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Мнениеот sasho007 » 20 окт 2009 19:14

Понеже всичките тези хора парадират, че постоянно са с ЛЕВСКИ какво пречи се питам в името на ЛЕВСКИ да се обединят !?!?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 окт 2009 19:18

Тити е един популист. Нищо, с което се е захващал не го е завършвал до край и нищо, което почвал не го е завеждал до там за където е искал. МЪжки, женски национален отбор. Лукойл, ПФК Левски, а щял да има толкова много ртитли, че нямал д аможе д аси ги преброи като стигне 60. Жалка работа. Гововренбето му и жестиколирането и скачането компенсира недостатците му или по -скоро ги скрива.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 окт 2009 19:45

sasho007 написа:Понеже всичките тези хора парадират, че постоянно са с ЛЕВСКИ какво пречи се питам в името на ЛЕВСКИ да се обединят !?!?

Парите :!:
Всеки иска да вземе колкото се може повече.
Точно този момент Тити е пропуснал, а и в Левски в момента финансите са понамалели драстично, а без пари в съвременния футбол НЕ СТАВА.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 окт 2009 20:08

аз подкрепям думите ти 100000000%,но нека намерим начина да се отървеме от него това е равносилно като примерно аз да стана кмет на софия.чакат ни големи мъки с помака вервайте ми.единствения шанс идва лицето и казва копувам левски колко искаш.този казва мустака примерно15 млн.ето ти ги дигай си гълъбите.сега ще ме питате кой можс да е този човек-тим,в.божков,златев,а защо не и някои други.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 окт 2009 21:10

има цели три теми за тити :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 окт 2009 21:53

Извинявам се ако има други теми. Направих тази импулсивно докато слушах предаването. Просто не издържах! Погледнах на бързо, не видях подобни и толкова. За първи път си позволявам да правя тема, но този път просто се пречупих. Каквото е наложително (лок, дел и тн) това да се прави. Има си хора, знаят си работата 8-)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 20 окт 2009 22:53

McLovin написа:Извинявам се ако има други теми. Направих тази импулсивно докато слушах предаването. Просто не издържах! Погледнах на бързо, не видях подобни и толкова. За първи път си позволявам да правя тема, но този път просто се пречупих. Каквото е наложително (лок, дел и тн) това да се прави. Има си хора, знаят си работата 8-)

Споко! Твойта е първата тема по въпроса и няма за какво да се извиняваш... Ти си равноправен член на форума!!! Е, вярно, има и "по-равноправни", ама си ги тури на!... :twisted:

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”