Искам да попитам г-н Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Искам да попитам г-н Русев

Мнениеот unist_gp » 29 сеп 2009 10:45

Мерси,
Радва ме твоето старание и любознателност ;)
Пожелавам си все така интелигентно да обменяме мнения с теб, нещо което ми е липсвало по други форуми с други непознати юзери ;)
Съвременният доклад за аферата Уотъргейт е около 3000 страници и ако почнеш да гочетеш ще се объркаш,защото първо едните са следени, после другите, после в играта влизат и всички институции с трибуквени абривиатури и т.н. и т.н. Това,което исках да изтъкна е,че в крав на нещата президентът е глупакът и подава оставка, а медиите са героите и рискът им се изплаща многократно..... нещо,което в Бг не може да се случи разбира се, защото бг-медиите и бг-журналистите работят по друг начин. Ако си журналист по призвания или по-професия (предпочитам да си лаик и по първото), ми пиши на скайп ;) Приятен ден

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 окт 2009 00:23

ALEX_D_GREAT написа:Много пъти г-н Русев се изказва и по политически теми. Съвсем ясно е неговото мнение за комунистическия режим и агентите - т.нар ушета. Лично съм слушал негов коментар в който ги храни доста добре и съм адмирирал тази негова ярост спрямо червените. Също така съм слушал и негови коментари пълни с хвалебствия по адрес на г-н радев. Как той е единственият човек, който г-н русев признава за шеф. Как само за него може да работи. Много ми е интересно мнението на г-н русев след разкритията за г-н радев. Благодаря предварително за отговора.

Доста добра тема си поставил ;) Признавам си,че харесвам Томислав Русев като журналист,за разлика от много други оцветени свои колеги,той по прекрасен начин може да изрази разочарование,възхита или критика във футболен аспект,но истинската му сила са чисто човешките теми.Не ми харесва обаче двойният стандарт спрямо шефа му агент на ДС.Ясно е,че няма да отговори в този форум,но надявам се добре разбира,че когато казваш а,трябва да стигнеш и до я,нещо,което ние,българите,почти никога не правим...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 окт 2009 23:52

Вече има 100 теми до "г-н Русев".
Какво сте захапали човека? Едва ли точно той е виновен, за каквото и да е.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Maxima
Контакти:

Мнениеот Maxima » 02 окт 2009 09:30

Не мога да ви разбера наистина.Какво точно е станало?И защо само си търсите причина да захапвате човека?
Г-н Радев беше човека,който помогна на Т.Русев,когато закриха "Гонг радио".Какво са ви криви?Може би "Дарик радио"е едиствената медия,която не си измисля някакви новини,а казва нещата в прав текст.
Вземете си намерете занимание-плетене примерно.Излезте на вън,на малко чист въздух,може и да ви се отрази добре.

Срещу Американците да бягаме,пак няма да ги стигнем.
И те си имат нещо,наречено 9-та поправка.

Аман от разбирачи.
Не е важно да си тъп,важното е да не си личи

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 окт 2009 13:04

Maxima написа:...Може би "Дарик радио"е едиствената медия,която не си измисля някакви новини,а казва нещата в прав текст...

Една от малкото коректни медии, които не привличат читатели с гръмки провокативни заглавия, ами залагат само на проверени неща.
Така е и със спорта, политическите новини и т.н.
Пример за спортен сайт беше и Спортал, който също много коректно поднасяше нещата, но ги наблюдавам напоследък, че и те започнаха леко да "пожълтяват".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 май 2010 12:55

Още нямам отговор на въпроса.... :roll: Г-н Русев, да не би да Ви е неудобно нещо?
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”