До г-н Русев (ако обичате прочетете)

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: До г-н Русев (ако обичане прочетете)

Мнениеот Taz » 06 апр 2009 17:09

palante написа:
kalo написа:Как ще е неволна,тя топката го удари от 50-60 сантиметра! Абсолютно нарочно игра с ръка белия защитник!

точно колкото е по малко разстоянието толкова по неволно е защото футболиста на цска все да сменя посоката си на движение и ритна топката си и той от скоростта си нямаше какво да направи просто я закачи с ръка а за първата дузпа нищо не видях....!

Това няма никакво значение по футболните правила! Щом спира атаката с ръка се свири дузпа!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2009 17:11

Taz написа:
L_Messi написа:
kalo написа:Как ще е неволна,тя топката го удари от 50-60 сантиметра! Абсолютно нарочно игра с ръка белия защитник!

Е тука е разковничето - топката удря ръката на играча, а не обратното ;)

Това няма никакво значение, щом спира траекторията на топката се свири дузпа ;)

Тогава защо Ристосков не даде дузпа и червен картон на Иван Иванов в Надежда.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 06 апр 2009 17:12

Припомни ми.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2009 17:15

Taz написа:Припомни ми.

Не. Нямам намерение да ти лекувам избирателната памет.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 06 апр 2009 17:16

L_Messi написа:
Taz написа:Припомни ми.

Не. Нямам намерение да ти лекувам избирателната памет.

Сори ама не помня всички мачове които съм гледал ;)

пелинат

Мнениеот пелинат » 06 апр 2009 17:28

Питам сините разбирачи на футболния правилник при игра с глава в наказателното поле свири ли се дузпа.Есента видях такава на мач на Левски.Т.Русев да написа гневен среднощен коментар?Това не си спомням да съм видял.В Сливен беше дадена дузпа и червен картон срещу ЦСКА.Т.Русев да заклеими рефера и неговите началници?Мисля ,че наглостта на Русев минава всякакви граници.Ако това е журналистика аз се отказвам от слушане на радиа и четене на вестници.Т.Русев до такава степен се самозабрави ,че направи едно слушано предаване в семеен сапунен сериал.Трябва и на него някой да му каже ,че няма чувство за хумор и глупостите,който ръси са ни омръзнали до втръсване.В момента слушам по Гонг как трима "правилни" журналисти разпъват Н.Александров на кръст ,заради това че ЦСКА излезе начело в класиране.След малко ще вземе думата Автоматчика.Накрая искам да напомня на Русев ,че не за първи говори глупости и след като поизтрезнее се завръща /една история с Г.Донков която той помни много добре,пояснявам ,че Донков беше тогава играч на ЦСКА/.

Потребителски аватар
borislavcho
Контакти:

Re: До г-н Русев (ако обичате прочетете)

Мнениеот borislavcho » 06 апр 2009 17:29

Уважаеми г-н Русев,

Доста често чета новините в gong.bg, но днес с изумления се дивях пред глупавата ви фенска статийка. За момент дори си помислих, че съм влязъл в levski.bg или нещо подобно. Разбирам разочарованието ви от слабата и ялова игра на отборчето от Герена, но не сме длъжни да ви четем глупостите. Само мога да си представя какво щяхте да напишете, ако в управителния съвет на БФС имаше поне един човек от ЦСКА. Явно и най-големите ви легенди се отказват от жалкото синьо отборче. Това е обяснимо след срама, които трябваше да търпят при последните "големите" европейски успехи срещу колоси като БАТЕ Борисов, Тампере или Жилина... Вие пак сте сами срещу всички, отбора на народа! Оле Оле.
Г-н Русев, не се ядосвайте, шампионът е ясен да. И той не е ЛеФски. И преди и сега ШАМПИОН Е ЦСКА.
Айде Боби, давай купата! А, и моля ви въздържайте се да пишете такива глупости по медиите, че хората ви се присмиват!

Може да напишете и една статия за трето попадение на ЛеФски в този двубой: http://vbox7.com/play:4de75035 Там пак съдията ви ощети.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 06 апр 2009 17:33

Абе всички големи разбирачи се извъдихте!За игра с ръка в наказателното поле се дава дузпа(волно или неволно)защото кой би искал да докосне топката с ръка в наказателното поле и да последва 80%-ов гол.Друг е въпроса, че ако футболиста на Цска цели нарочно ръката на слависта може да не се даде, но в случая не беше така....

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 06 апр 2009 17:40

ВИЖТЕ ТЕЗИ СЪДИИ СЕ ПОДИГРАВАТ ГАДНО СЪС ЛЕВСКИ МИ ТО НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ НЕЕ БЕЗГРАНИЧНО ....ПОСЛЕ СМАЧКАНИ И СМОТАНИ ПЛАЧАТ ВЪВ ПИРОГОВ НАПРЕЖЕНИЕТО ЕСКАЛИРА НЯКОЙ ЩЕ ПРЕВЪРТИ КАТО ТЕЯ ОТ ГЕРМАНИЯ И ГЛЕДАЙ СЕИРА ПОСЛЕ А ТЕ КАТО СТАНЕ ФАЛА СЪДИИТЕ НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛИ ...ПОСЛЕ МИ ТОВА БИЛО САМО ИГРА НО ФУТБОЛА НЕЕ САМО ИГРА ТОВА Е РЕЛИГИЯ ЗА МНОГО ХОРА А ДА СЕ ПОДИГРАВАШ СЪС РЕЛИГИЯТА НА ХОРАТА НИКАК НЕЕ ДОХОДЕН БИЗНЕС БИХ КАЗАЛ ЧЕ СИ ИГРАЯТ СЪС ОГАНЯ
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 06 апр 2009 17:51

Empty написа:Абе всички големи разбирачи се извъдихте!За игра с ръка в наказателното поле се дава дузпа(волно или неволно)защото кой би искал да докосне топката с ръка в наказателното поле и да последва 80%-ов гол.Друг е въпроса, че ако футболиста на Цска цели нарочно ръката на слависта може да не се даде, но в случая не беше така....

МИ ТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СНОЩИ ЗАЛАГАШЕ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ 2 РАТА ДУЗПА ЗА ЦСКА МНОГО СМЯХ ПАДНА НО ТОВА СЕ ОТРАЗИ ДОРИ ВЪВ АВСТРАЛИЯ МОЯТ БРАТ Е ФЕН НА ЦСКА И ЖИВЕЕ ТАМ ИЗЧАКА 2 РАТА ДУЗПА ВЪВ ВЪВ ХОЛА МУ ИМАШЕ ДОСТА ХОРА ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА ПИТАХА МЕ ТАКА ЛИ Е СТАВАЛ ЦСКА ШАМПИОН ТОЛКОВА ГОДИНИ БРАТЛЕТО БЕШЕ МНОГО СМУТЕНО ТА СЕ НАЛОЖИ АЗ ДА ИМ ОБЯСНЯ СИТУАЦИИКАТА АБЕ СМЕШКОВЦИ СТЕ И ТОВА Е СЛЕДВАЩИЯ ВИ МАЧ ЩЕ ГО ПРЕДАВАМ ДИРЕКТНО ПО JUSTIN.TV ДА ВИ ВИДИ ЦЯЛ СВЯТ ЩО ЗА БОКЛУЦИ СТЕ
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”