До г-н Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: До г-н Томислав Русев

Мнениеот itsoVIII » 21 мар 2009 18:35

levskarin написа:Уважаеми колеги, мисля че г-н Томислав Русев, вероятно чете понякога този форум, нали?
Нека всички левскари го помолим за коментар на следното:
Странно !!! Два от тимовете борещи се за оцеляване правят по една изненадваща победа като гост с/у смятащите се за корави тимове на А група,и тези изненадващи победи са именно преди домакинствата им с цецка , в които докакинства никви ги няма.Да не говорим днес, че Мигел беше за чист червен картон, дето се казва нарисуван ,но нямаше кой да го вдигне, маркиниос в рамките на 15 сек извърши 3 нарушения (игра с ръка и 2 груби влизания) и беше санкциониран играч на Спартак,а пък варненци от време на време стоеха с 1 защитник.
Не мога да слушам Гонг всеки път, защото съм на работа по това време, но разбрах от колеги, че Томето е казал, че най- после ще си отвори устата за истината!
Днешният мач във Варна не е ли достатъчен повод за това?

[warning]Изписвай правилно отборите![/warning]

кърпичка? Това е типичният левскар Баси конспираторите имаме. МИ ИГРАЙТЕ И БИЙТЕ, АКО МОЖЕТЕ, СТИГА РЕВАХТЕ, ЧЕ НИ ПРОГЛУШИХТЕ УШИТЕ
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 21 мар 2009 18:39

itsoVIII написа:кърпичка? левскар Баси конспираторите имаме. МИ ИГРАЙТЕ И БИЙТЕ, АКО МОЖЕТЕ

С внука на Сталин никой не може да се мери! Започвам да мисля, че негови прароднини са измислили конспирацията още по времето на Рим! ;)
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 21 мар 2009 18:44

Знаете ли пък мен кое най-много ме притеснява?Не е това кой ще е шампион,а това,че футболът ни затъва сериозно и нямаме отбор/НИТО ЕДИН/готов за Европа!

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 21 мар 2009 18:45

Подпирани вечно от съдии,комисии,власт и други,те пак не могат да се спасят от провалите,които следват един след друг в 60 годишната им история. Вечният им враг Левски ги мачка редовно от край време и винаги ги е принизявал до дъното. Макар и подпирани от съдиите цС*ка пак не може да играе срещу Левски. "Сините" са много над тях.
Левски има по-добри показатели в преките двубои с цС*ка и за първенството и за купата на България. Левскарите са унизявали неведнъж "армейците" с разгромни победи. Най-славните са :

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта" ;

7:1 ( 1994г. ), най-големият син погром над цС*ка. Цесекарите буквално са смазани и разбити от "сините".

5:0 ( 1998г. ), навръх 50 годишния юбилей на цС*ка червените губят катастрофално от Левски на финала за купата на България с 5:0.

Сините имат още куп победи над цС*ка . Били сме ги навсякъде и по всяко време,за всички турнири.
По-скорошните унижения на чорбата са 3:1 на финала за купата през 2002г. на стадион "Славия",когато армейската агитка,която впрочем беше почти 2 пъти по-малко от левскарската,се изнесе още преди края на мача.
Също победите насред дома на прасетата - стадион "Българска армия" през 2003г. за купата и 2004г. с голове в последните секунди на двубоя. Червените "фенове" бяха направо като насрани след тези попадения. През 2004г. даже Левски направи пълен обрат от 0:1 до 2:1 с голове в самия край.
цС*ка е бил унизяван от кой ли не още под път и над път.
Отбора на Литекс ги разби с 8:0. И въпреки това цС*ка си даде гъза в реванша на същия отбор през същия този сезон ( 1998/1999г. ) за да не стане шампион Левски.
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 21 мар 2009 18:49

За това дали мачът е бил уговорен - дано не е бил, но едва ли някой може да каже със сигурност.
Съдията днес свири перфектно, опита се да пусне по - свободна игра и мисля че успя. Така свирят съдиите в Европа.
Шампиони сме - САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 21 мар 2009 18:54

Левски София написа:Подпирани вечно от съдии,комисии,власт и други,те пак не могат да се спасят от провалите,които следват един след друг в 60 годишната им история. Вечният им враг Левски ги мачка редовно от край време и винаги ги е принизявал до дъното. Макар и подпирани от съдиите цС*ка пак не може да играе срещу Левски. "Сините" са много над тях.
Левски има по-добри показатели в преките двубои с цС*ка и за първенството и за купата на България. Левскарите са унизявали неведнъж "армейците" с разгромни победи. Най-славните са :

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта" ;

7:1 ( 1994г. ), най-големият син погром над цС*ка. Цесекарите буквално са смазани и разбити от "сините".

5:0 ( 1998г. ), навръх 50 годишния юбилей на цС*ка червените губят катастрофално от Левски на финала за купата на България с 5:0.

Сините имат още куп победи над цС*ка . Били сме ги навсякъде и по всяко време,за всички турнири.
По-скорошните унижения на чорбата са 3:1 на финала за купата през 2002г. на стадион "Славия",когато армейската агитка,която впрочем беше почти 2 пъти по-малко от левскарската,се изнесе още преди края на мача.
Също победите насред дома на прасетата - стадион "Българска армия" през 2003г. за купата и 2004г. с голове в последните секунди на двубоя. Червените "фенове" бяха направо като ******и след тези попадения. През 2004г. даже Левски направи пълен обрат от 0:1 до 2:1 с голове в самия край.
цС*ка е бил унизяван от кой ли не още под път и над път.
Отбора на Литекс ги разби с 8:0. И въпреки това цС*ка си даде гъза в реванша на същия отбор през същия този сезон ( 1998/1999г. ) за да не стане шампион Левски.

Да пишем ли пък вашите резили? И ЦСКА се пише ЦСКА Набий си го в тиквата, иначе ще се изписва името на отбора ви ЛеФски, за да не петните името на Апостола
ИзображениеИзображение

cskar_forever
Контакти:

Мнениеот cskar_forever » 21 мар 2009 18:56

Сини говеда много ви е яд че ЦСКА победи и започвате да говорите глупости че Спартак В е легнал на ЦСКА,ЦСКА е на варха а сините говеда в калта.ХА ХА ХА :P

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 21 мар 2009 18:57

Стига се карахте, Левски София изписвай имената на отборите правилно, за да няма наказания.

Достатъчно, всеки позволил си, да изписва неправилно имената на отборите, или обижда, ще има Бан.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 мар 2009 18:58

Ако продължите да се обиждате ще заключа темата.А тия уговорени мачове ги дъвчем от три дни и всеки си знае неговата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 21 мар 2009 18:58

Наистина е странно да! Не искам да нажежавам обстановката - в крайна сметка е логично ЦСКА да победи Спартак Варна, че дори и Локо Пловдив, но фактът, че и двата отбора постигнаха победи като гост и след това паднаха като домакин от ЦСКА не може да не е странен! А и на мен някак ми се струва, че в крайна сметка ЦСКА не играе нищо особено...просто много лесно някак им влизат головете. Всичките им голове паднаха от атаки, в които нападалите се измъкват някак твърде лесно(особено пък в Пловдив), което в крайна сметка може и да се дължи на сензационната тактика на чичовото...Не знам....Не им е чиста работата. Сега поне мачовете ги дават пряко и човек може да добие реална представа за нещата...Във всичките мачове на Левски отборът срещу тях се хрърляше на 1000% все едно играят финал за Шампионската лига, а с ЦСКА някак нито виждаш тоя хъс нито нищо...Изключително беззъба игра, лесно подаряване на топката на съперника и абсолютно пропиляване на положения...Все едно са излезли и им е ясно, че ще паднат...Явно Чичовото си знае работата ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”