До Русев, Грънчаров и Александров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: До Русев, Грънчаров и Александров

Мнениеот milen.hristov » 18 апр 2011 18:46

PFC Litex написа:
milen.hristov написа:Снощи ти казах не проблема в колко ще си легана,а как ще се преберя до вкъщи

Когато човек има желание за нещо, пречки няма.
Левски до края на сезона има още две домакинства от 21 часа, само не ми казвай, че нямаш приятели в квартала в който живееш с които да отидеш на мач, е събирате се 4 човека и се прибирате с такси, повече от 5-6лв на човек няма да излезе, а ако някой има кола ще отидете с нея. Това са само 2 мача за още месец и половина, не това за мен не е оправдание.
Аз не съм от Ловеч и всеки мач пътувам по 75км в едната посока, да си видял да се оплаквам, а и аз съм на другия ден на работа, а прибирането ми отнема повече от час с времето докато се измъкна от стадиона, последния мач с Левски се прибрах към 2 часа след полунощ

В България сме свикнали да се оправдаваме.

Ще ходиш ли на мача Левски - Литекс?

Ако пак е от 21 часа не,по-рани ли е със сигурност, с карта съм за СЕКТОР В

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 18 апр 2011 19:09

Ей мен,защо страдаш за нашата публика?Разбирам да си от Пловдив,Ст. Загора или Бургас/по време на безплатните кюфтаци/ да ми държиш сметка.Нали Локото когато гостуват имат повече публика отколкото вас като домакини.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 19 апр 2011 12:46

Не знам как ги мислят мачовете да свършват паралелно или след като престане да се движи градския транспорт... На запад пак има мачове късно, но има и транспорт поне до 1 през нощта, а в петък и събота е цялата нощ...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

airs
Контакти:

Мнениеот airs » 19 апр 2011 14:15

Защо забравихте принципа на Кубертен?

Проблемите в спорта ни явно няма да секнат от веднъж - това е ясно. Но непрестанния хленч от всички медии и привърженици на различни спортове достигна своя пик.

Всъщност дали го е достигнал или тепърва ще говорим, гледаме, слушаме и четем вопли по адрес на замиращия ни спорт?

Къде е проблема? Веднъж писах с прискърбие - щом няма публика - няма спорт! Тогава въпроса идва да е - защо няма публика, фенове та дори само зяпачи? Отговора е прост - защото от много време насам не говорим за спорт а говорим за победи. В българския запалянко, на произволен отбор в произволен спорт, е насадено очакването за победи, златни медали и триумф над велики сили, и той това и очаква. Реалностите обаче са други. Днес богатите федерации, футболни съюзи и всякакви други предоставят коренно различни условия за подготовка от родните. Докато ние се чудим как да свържем двата края, да запълним дупките и да задържим децата си в окаяната си родина хората инвестират. Инвестират щото имат какво да инвестират.

В същото време феновете дето нямат пари седят по кръчмите и гледат Реал и Барселона, вие влизали ли сте скоро в бирария да видите цената на бирата - поне един билет за БГ спортно събитие. Да не говорим за спортове като снукър и т.н. Значи имат и пари имат и време (Реал - Барселона свърши към един часа полунощ).

В спортните зали имало простаци. Горкия Кокал, как го били псували от трибуните? Чак по радиото и телевизията чули! Вие имате ли идея как се псуват, та се и бият, в Англия, Испания, Италия и т.н. Там обаче освен, че се псуват те ходят на мач. Я съберете двадесет и пет хиляди на стадиона, застанете на три метра от Кокала и го псувайте както ви дойде на ум, да видим дали ще ви чуе?!? В същото време самите журналисти не се свенят да ползват обиди в ефир ако някой ги жегне! Вчера чух, колко било готино на една аматьорска фенкупа. А бе вие бяхте ли там изобщо. Щото аз бях. Отборите с по шест човека плюс две резерви. Отбора ми загуби. Съдията беше псуван и от двата отбора. Имаше още пет човека - страни от участващите, жени с малки деца. Това е.

На нас ни остана да инвестираме любов и страст, а ние плюем. Тоя играл слабо, оня бил некадърник, тия не взели медали, ония играели на нива. Къде е тук любовта към спорта. Какво значение имат, начален час на футболна среща, класиране, поредни победи, рекорди, пари за билет и т.н. Хората не посещават спортни събития защото са разочаровани. Защото очакват ПиЕл да играе като Кобе Брайант, пернишкия Роналдо да е като истинския или пушката да е като Казийски. Няма как да е така! Спорта на живо, както и концерт на живо, нямат нищо общо с тези по телевизията. А когато играе твоя отбор разликата е...

Ама тия във футбола взимали много пари, що не играят! Колко много пари? Двадесет хиляди лева на месец - леле ами това е по-малко от колкото изкарва Бербатов на ден, не извинявайте, за половин работен ден. Всеки малко по-кадърен, събира сака и я в Турция я в Киргистан. И това го знам всички.

Любов, любов към спорта, това ни липсва и следващия път когато почнете да броите от нула до един медалите от Олимпиадата се замислете, кое е последното спортно събитие което посетихте? Журналистите трябва да се замислят за призмата, през която отразяват спорта. Феновете трябва да помислят за причината, поради която ходят/не ходят на спортни събития.

Ако искате да видите Бербатов, стойте си у вас, ако обичате футбола заповядайте на стадиона в 21 часа БЪЛГАРСКО време.

Iv4o_kanara_bg
Контакти:

Мнениеот Iv4o_kanara_bg » 04 юни 2011 19:03

Здравейте уважаеми екип на спортния сайт Gong.bg и предаването спортно шоу Гонг.Пиша ви от Пловдив във връзка с утрешния мега спектакъл който ще си спретнем под тепетата на заключителния мач на Ботев Пловдив при завръщането на отбора към професионалистите.Голям фен съм на вашия екип и на предаването,което почти не изпускам и слушам винаги с интерес,но съм малко разочрован,поради факта,че въпреки уникалното шоу по трибуните направено от отборите на Ботев и Нефтохимик през есента,сравнимо сам с това на вечното дерби през сезона интереса към мача утре на вашия екип е много слаб.Мисля че трябва да обръщате повече внимание на отборите извън столицата и такива мероприятия като утрешното,което освен дерби мач на два велики отбора и бенефис на Видолов ще има и благотворителна насоченост,а вие мисля сте много за тези неща.Дразня се понякога,че гледате само до табелата София,ако утре това беше бенефис на Гонзо,цяла седмица щяхте да ни надувате главата с това,кой ще участва кои известни и публични личносто ще присъстват,а сега какво една умряла статия за цяла седмица,та даже много по-нисши от вас сайтове изписаха много повече за тази среща.
Помислете и се коригирайте!!!

Другата тема на която искам да ви обърна внимание,която отново позагърбихте и не дискутирахте е темата със Стадион Пловдив.Отново ми се струва че малко "шопското" във вас е надделяло.Точно пак вие които милеете за българския футбол нима не искате нашите национали да играят пред 55 000 зрители всяка среща,нима не виждате че на Васил Левски (в центъра на София) се събират едвам по 10 000 на мач на националния отбор,а какво остава за стадион извън София до летището кадето имаше вариант да се направи.В Пловдив има много футболни фенове и хора които живеят заради тази игра и които искат само малко повече внимание от страна на правителството и медиитеи могат да покажат на какво са спосовни на трибуните.
Това беше от мен вие сте на ХОД!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 11 юни 2011 09:29

господа за бога спрете да пишете коментари и анализи в сайта!
станете директори и спрете да пишете, моля ви!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 16:37

"Играч на ЦСКА с победа над отбора на Дейвид Бекъм"
Е,стига,де,стига,де...
"...отбора на Дейвид Бекъм..."
Бекъм собственик ли е на ЛА Галакси?На всичкото отгоре,дори не е играл в мача.
Да не би Шеридън да е донесъл победата със своите решаващи голове?То бива,бива,ама...Мач на резервите,Шеридън влиза второто полувреме и опа-а-а...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”