Добруджа - ЦСКА 19.10.2025 Еfbet Лига, кръг 12
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Добруджа - ЦСКА 19.10.2025 Еfbet Лига, кръг 12
Посредствен мач за ЦСКА, единствено позитивното са трите точки.Христо Янев води ЦСКА като Ботев Враца, назад дано не стане нещо, а напред каквото стане.Няма как да изгониш Брахими във втория отбор, а днес да го сложиш титуляр защото играл добре в една безмислена контрола с гранда Септември.Абсолютно грешни смени и разбъркване на позициите в отбора.През първото полувреме Ето,о и Сегер бяха най-дейни и държаха центъра.След като Сегер по незнайни причини беше изваден 50 и някоя минута, Ето,о се чудеше кой да покрива по-напред.Илиян Илиев е като Брахими, нищо позитивно.Истинско чудо е, че Добруджа не отбеляза гол.Не мога и да подмина и репликата на Христо Янев в интервюто след края на мача, разбрах от екипа си, че това е втора победа на ЦСКА.Малко нагло прозвуча, сигурно и от екипа му трябва да му покажат и класирането.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Пастора, Годой, Брахими, Илиев трябва да ги прати във втория отбор, мисля че ще им подейства добре, а от там да вземе момчета които поне ще тичат. Янев се е сетил за Мартин Стойчев и даже го пусна малко в игра, това е решението и бъдещето, вместо да мъчим Пастора и себе си.
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
Просто не ми се мисли какво ни чака след три кръга , ония от Подуене ще ни пребият от бой , как отбор пред фалит е претендент за титлата , как Насо г...а направи такъв отбор
И честита първа победа като гости и то на доста негостоприемен стадион. Там още много отбори ще берат ядове
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- MASTER_COOL
- Контакти:
CSKA_FEN4E написа:Просто не ми се мисли какво ни чака след три кръга , ония от Подуене ще ни пребият от бой , как отбор пред фалит е претендент за титлата , как Насо г...а направи такъв отбор
Няма никаква футболна логика да ги бием :oops:
По - вероятно е да ни смачкат.
Те си нямат ТоманоФ и от доста време правят адекватна селекция. С ограничен бюджет и мъдра селекция настигнаха Лудогорец и този сезон са много близко до детронацията му.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
CSKA_FEN4E написа:Просто не ми се мисли какво ни чака след три кръга , ония от Подуене ще ни пребият от бой , как отбор пред фалит е претендент за титлата , как Насо г...а направи такъв отбор
Тези мачове са непредвидими и формата на отборите няма значение. Няма да се учудя да ни изклатите с някой хикс или победа с минимален резултат. Всичко е възможно
- MASTER_COOL
- Контакти:
Aronaks написа:CSKA_FEN4E написа:Просто не ми се мисли какво ни чака след три кръга , ония от Подуене ще ни пребият от бой , как отбор пред фалит е претендент за титлата , как Насо г...а направи такъв отбор
Тези мачове са непредвидими и формата на отборите няма значение. Няма да се учудя да ни изклатите с някой хикс или победа с минимален резултат. Всичко е възможно
Знаеш, че сега е момента да ни пречукате !
Иначе евала, че си толкова тактичен :twisted:
Аз не виждам как с футбол можем да ви бием.
Физически ни превъзхождате във всеки един аспект, за психически да не говорим :oops:
Единствено Питас може да измисли нещо нестандартно от нашите и евентуално той да вкара. Другото ще е опълчение и да вярваме, че Лапоухов ще направи мача на живота си :mrgreen:
Не знам защо се учудвате. не само аз, а други колеги тук писахме няколко пъти, че заради липсата на класни крила, както и на висок ЦН, който да печели първите топки, а така също и на подавач (плеймейкър) с опит, който да има ясна идея, а и опит, как да изгражда атаките, ЦСКА няма дори базови умения да пробва отбори, които се защитават и от своя страна са изградили стратегия да играят на контри.
Нищо учудващо не се е случило за мен. Просто логичен резултат от изключително слабата работа на дуета Лефскарчето&Бай_Мето.
Нищо учудващо не се е случило за мен. Просто логичен резултат от изключително слабата работа на дуета Лефскарчето&Бай_Мето.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Всичко е напълно логично. Поредната неадекватна и смешна селекция на стойност 4.85 млн евро !!! :oops: :evil:
Кой от новите става ?
Теди Иванов - ДА
Пастор - НЕ
Мартино - НЕ
Жордао - вероятно НЕ
Сегер - твърдо НЕ
Додай - даже и шанс не му се дава
Брахими - майко мила
Годой - голямото разочарование.
Плашещо : в най - добрия случай 2 от 8 ! :oops:
Кой от новите става ?
Теди Иванов - ДА
Пастор - НЕ
Мартино - НЕ
Жордао - вероятно НЕ
Сегер - твърдо НЕ
Брахими - майко мила
MASTER_COOL написа:Всичко е напълно логично. Поредната неадекватна и смешна селекция на стойност 4.85 млн евро !!! :oops: :evil:
Кой от новите става ?
Теди Иванов - ДА
Пастор - НЕ
Мартино - НЕ
Жордао - вероятно НЕ
Сегер - твърдо НЕ
Брахими - майко мила
Не знам кой става и кой не, но със сигурност селекцията отново е много спорна ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]