Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Припс, молете се Левски да няма ден другата седмица. Такъв квартален сбирщайн никога не сте били!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: LoveAndPeace
Странджата написа:Не, ние ги имаме и далеч по-тежки , отколкото Запада. Издържаме едно малцинство, което скоро ще е мнозинство. Но когато разберем докъде сме стигнали, ще е късно - виж Косово ....
Да е публикувана неманипулирана статистика за етничния състав на населението в България? Да се обсъжда от тази гледна точка бъдещето ни? Путин и Брюксел, заедно с Тръмп, ще ни се видят Аркадия и то може би само след поколение - две. Радвам се, че няма да го доживея . И че синът ми няма да живее в тази циганска България - държава на циганите, защото само те са обгрижвани от тази държава, за да няма проблеми. Да не бъда христоматиен със щрауса ...
П.С. Данните от преброяването са манипулативни, защото всеки циганин има право да се самоопредели като българин. Това май стига, за да се знае що за държава сме ...
Синът ти ще живее в друга циганска държава, ако не той - неговият син
Явно трябва да ви спасяват от изпадане...
W84me написа:Явно трябва да ви спасяват от изпадане...
Я кажи защо Спартак играха на нож в Разград, а в Добрич с един анемичен удар?
Добруджа с 15 удара!
miro_rz написа:W84me написа:Явно трябва да ви спасяват от изпадане...
Добруджа с 15 удара!
Разменят си по една победа, гледат да спасят Добруджа. Ако е нужно, във Варна пак ще паднат.
- Странджата
- Контакти:
Re: drvasko98
Живеем в Полша ...
Дузпа та за безтиреето беше покъртителна и справедлива, съдебната система в Бг е покъртителна на всяко ниво
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Дузпа та за безтиреето беше покъртителна и справедлива, съдебната система в Бг е покъртителна на всяко ниво
Трябва да им се помага, че са много бездарни...
W84me написа:miro_rz написа:W84me написа:Явно трябва да ви спасяват от изпадане...
Добруджа с 15 удара!
Разменят си по една победа, гледат да спасят Добруджа. Ако е нужно, във Варна пак ще паднат.
Нормално ти се струва.
W84me написа:Припс, молете се Левски да няма ден другата седмица. Такъв квартален сбирщайн никога не сте били!
Или не разбираш от футбол или си прекалено заслепен от фенщина. И мен ми се иска да ги смачкаме с 5-6 гола но реалността е много различна. Това фаворизиране на Левски само може да ни изиграе лоша шега. Видя как играхме първото полувреме срещу Морето. Цска-София не загубиха от морето, за малко да бият Лудогорец, последните им мачове са повече от прилично, имат двамата най-добри нападатели в лигата. Срещу нас ще излязат на 1000%, а не знам нашите с каква настройка и мотивация ще бъдат. Дано не са си повярвали. Дори и да ги бием, което ме съмнява, ще бъде много много трудно.