Този също ми се вижда доста пострадал, както беше и Костадинов.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Костадинов или Димитров? Защо се правиш на интересен и ти? Ясно е, че няма никакъв червен картон за Рилдо. А ние с него си играехме с 10 души така или иначе. Второто го смениха, станахме 11 и закрихме жълтите.Dust написа:Ръководството на сините ще искат ли аудио записа от ВАРа от мача с Ботев.
Dust написа:Ръководството на сините ще искат ли аудио записа от ВАРа от мача с Ботев.
Dust написа:Ръководството на сините ще искат ли аудио записа от ВАРа от мача с Ботев.
vlong написа:Значи картон се дава според външния вид и червенини, така ли?
1914.1902 написа:vlong написа:Значи картон се дава според външния вид и червенини, така ли?
Ако на някои логиката е да се даде червен картон в тази ситуация заради кръвта, значи много са се объркали и не са гледали достатъчно футболни мачове.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта