Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 29 сеп 2025 18:13

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Знам, че е кисело гроздето Манолка...Много киселее :lol: 8-)

точно тази година е отлична за гроздето и то е с оптимална сладост - очаквам именно 2025 да е сред култовите години,. от които ще се вадят легендарни вина, та няма как да киселее :mrgreen:

Толкова разбираш и от грозде, тази година не е кой знае колко висока захарността, а количеството е почти 2 пъти по-малко от миналата година и затова цената е доста по-висока от миналата година.

у ваше село по кюстендилско може и да не е, но другаде е. А и кюстендил не се слави с гроздето си :mrgreen:

На село никога не съм живял, а краят ми е много лозарски.Най-ароматните и хубави марки български ракии са от моят регион, а ти продължавай с комплексите :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 сеп 2025 19:38

vlong написа:Папазян и аз не му хващам спатии те, ама като стар разбойник явно има носталгия по абревиатурата

Какво странно има. Един ден когато Папазки си тръгне от ЦСКА, защото вечни собственици няма, вероятно ще отдава под наем съоръжението на отбора, който го ползва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 29 сеп 2025 19:52

Нека го завърши, пък как ще се ползва ще видим, защото има много кофти примери на започнато, но недовършено. София със сигурност се нуждае от поне един читав стадион.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 сеп 2025 19:55

Dust написа:
vlong написа:Папазян и аз не му хващам спатии те, ама като стар разбойник явно има носталгия по абревиатурата

Какво странно има. Един ден когато Папазки си тръгне от ЦСКА, защото вечни собственици няма, вероятно ще отдава под наем съоръжението на отбора, който го ползва.

Аха,и на кого ще го дава,и трябва да дели с държавата,и кога ще си върне парите?
За мен цялата тази легенда със софтуера за машинки и хазартни игри и дрън дрън ,яко смърди.
Айде в Бг имат някакъв онлайн бизнес и казина ,ама това да снабдяваш по чужди страни със джаджи за хазарт и да правиш програми ,ми то пак сме най-способните ,бре.
Това американската мафия,китайската,италианската дето са с многогодишни традиции в хазарта,много сме ги изпреварили за десетина години и те търпят това.
Перат се яко мангизи,ясно се вижда и от на майната си на Вселената.
Мафията със собствената си територия,с нотариален акт
САМО ЛЕВСКИ!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 21:03

tmanolov написа:
Red_Neck написа:Вие добре ли сте? ..... Кой ще посмее да краде от такива като Папазки? Че те са поръчвали за къде по-дребни неща.

поръчвали - минало време, не сегашно. освен това говорим за кюрдЪ, не за кой да е. Плюс, очеизвадно Папазки е отебал отбора откъм контрол и го играе само касичка, концентрирайки се върху стадиона, който още не мога да разбера за чий буй му е, като и там няма избиване

Папазки е натиснат "отгоре" да ги издържа, така както натиснаха Черепа да ви поеме преди няколко години. Той не е по свое желание там, доказал е, че го бОли патката за футбола .....

Папазки досега не е бил на нито един мач на своя клуб. На нито един !!!!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 сеп 2025 22:29

Папазки собственик ли е на ЦСКА, че да ходи където и да е било?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 22:54

Dust написа:Папазки собственик ли е на ЦСКА, че да ходи където и да е било?

Мило собственик ли е на Левски ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 сеп 2025 22:55

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа:
Red_Neck написа:Вие добре ли сте? ..... Кой ще посмее да краде от такива като Папазки? Че те са поръчвали за къде по-дребни неща.

поръчвали - минало време, не сегашно. освен това говорим за кюрдЪ, не за кой да е. Плюс, очеизвадно Папазки е отебал отбора откъм контрол и го играе само касичка, концентрирайки се върху стадиона, който още не мога да разбера за чий буй му е, като и там няма избиване

Папазки е натиснат "отгоре" да ги издържа, така както натиснаха Черепа да ви поеме преди няколко години. Той не е по свое желание там, доказал е, че го бОли патката за футбола .....

Папазки досега не е бил на нито един мач на своя клуб. На нито един !!!!

Това не го знаех - може просто да е срамежлив и да ме обича показността сред всенародната любов
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2025 23:04

Папазки обича лукса ;)
Чака си специалната VIP зона в сектор А :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 сеп 2025 23:07

tmanolov написа:
Dust написа:Папазки собственик ли е на ЦСКА, че да ходи където и да е било?

Мило собственик ли е на Левски ;)

Той поне ако негреша има акции някакви на клуба, защото съм го виждал в репортажи от общи събрания.

Върни се в “Левски”