Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 28 сеп 2025 22:04

tmanolov написа:
MASTER_COOL написа:Италия преби Полша, която когато и където ни хване ни мачка на НУЛА. Дори гейм на финала е постижение. Нямах никакви надежди за този мач. Още сутринта бях убеден, че ще загубим. Една малка крачка казват, но точно тя е класата и опита и в такива моменти е решаваща.
Сега е важно всички тези момчета да за играят на по-високо ниво като клубни отбори и да продължат развитието си без да се опитват да прескачат етапите от него. Стъпка по стъпка и да стават по-добри.

Не го следиш много волейболчето, чужди ти е като футбол чето - Полша точно тези момчета я биха в последния ни мач с тях, при това в Полша ;)

Шапки долу пред Владо и момчетата от неговия отбор - селекрирани и създадени само от него, въпреки тъпата федерация, насраното ни общество и не помагащия син клуб! Браво, Владо, голям българин си - абсолютно задължително е да си мъж на годината!

Как Българин бе, той е чистокръвен Шоп от Горна Малина, Софийско!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 сеп 2025 22:05

Янев извадил "топки", за да извади Брахими. А защо не извади мозък, за да не го пуска?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 сеп 2025 22:07

TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:....

За теб е вечно неразположена, отделно често я боли главата, за да ти отбие мераците от рано. Син неможач :mrgreen:

Така е, браво, поздравления за прозорливостта!
Сега ще почнеш ли да коментираш и децата ми след като вече ми "оправи" жената?
За майка ми нещо няма ли да кажеш?
Давай бе, жалък оранжев плазмодий, дай да те видя докрая!
Като го направят за резил във форума тръгва да коментира хорските жени, путката му с ***** оранжева!
Друг такъв плазмодий в тоя форум не съм срещал за вече повече от 15 години, честно.

С боклуци като теб точно така се процедира.
За майка ти и сестра ти нищо няма да кажа, не съм долняк като теб!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 сеп 2025 22:10

W84me написа:Янев извадил "топки", за да извади Брахими. А защо не извади мозък, за да не го пуска?!

Този момент съм го изпуснал.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2025 22:32

Dust написа:
W84me написа:Янев извадил "топки", за да извади Брахими. А защо не извади мозък, за да не го пуска?!

Този момент съм го изпуснал.

Чуйте интервюто на Джуджето след мача, когато като му зададоха подобен въпрос. Ще паднете от смях! :lol: Нещо от сорта на, перефразирам по памет:
- Защо пуснахте Ибрахим и после го сменихте?
- Ами надявахме се да създаде проблеми на противника, но той създаде проблеми на нас.
:lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 сеп 2025 22:34

tmanolov написа:Не го следиш много волейболчето, чужди ти е като футбол чето - Полша точно тези момчета я биха в последния ни мач с тях, при това в Полша ;)

Не се изказвай неподготвен. До 18 годишна възраст бях на Червено Знаме без пропусната тренировка и мач ;)
Признавам си не съм ги следил тези пичове и тук си прав, отчитам го като пропуск.
Относно футболчето - връщаш си го за вчера, ама ти си прекали тогава :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 сеп 2025 07:51

Изображение

Изображение

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2025 08:10

damyanov1963 написа:Явно "левскарският манталит - Вечно Втори" според цесекарите попречи да станем СШ.
За това на следващото Световно - Целият отбор от ЦСКА!

Не станахме световни шампиони, защото в момента сме по-слаби от Италия, а те играха на максимум. Ако бяхме фаворити или те не играеха добре да съжаляваме, но случаят не е такъв. До 15-тата точка на последния гейм нашите играха, накрая вече разликата стана 7-8 точки и беше ясно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2025 08:13

TristaNNN написа:Наистина прекрасен ден за родния спорт, още се усмихвам и сърцето ми не спира да пее за тези млади момчета.
Проблемът е, че вече почнаха да ги товарят с големите очаквания. Защо? Оставете ги да си играят и да се развиват, имат още години професионален волейбол пред себе си. Защо цял ден се втълпява това, че на следващия турнир непременно трябва са шампиони.
Същите тъпотии четох и за Григор Димитров в началото на кариерата му, когато се изкачваше на световната сцена, за да се стигне дотам, че Ганьо, който даже не знае правилата на играта, в днешно време да му критикува сервиса и форхенда.

Защото това трябва да е целта конкретно тяхната и на нацията. А не "ние сме малка държава"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2025 10:16

Влизането във финалната четворка на всеки колективен спорт с топка си е победа. А последните два мача са си рулетка за разпределяне на медалите, като в тях е решаващо традиции, кой как се е съхранил и разпределил силите в турнира.

Върни се в “Левски”