Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 02 сеп 2025 14:00

Припознавачи, добре, че убихте клуба си, че да не бере тоя срам. Проявихте предвидливост и сега целия позор е върху Литекс. Кой казваше, че няма ползва от затриването на комунистическия клуб. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 02 сеп 2025 14:01

TristaNNN написа:
AntonToni написа:
realno написа:Синьото пак е на мода. Няма какво да се обърка. Излизаме и громим. "Винаги верните" червени душмани да подкрепят. :)

"България излиза със "син" гръбнак срещу Испания"

0 на 0 ,ако беше викнал и Рапонов ,1на 0.

Рупанов е с младежите, ще пори Гибралтар и Азербайджан. Момчето няма как да огрее навсякъде.

Трябваше да е на линия за по-важния мач.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2025 14:23

След уруспийското и гювендийско отношение на сеГтор към,, чест и достойнство,, в прословутата декларация, те нямат вече никаква стойност.
Изображение
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 сеп 2025 15:11

realno написа:Припознавачи, добре, че убихте клуба си, че да не бере тоя срам. Проявихте предвидливост и сега целия позор е върху Литекс. Кой казваше, че няма ползва от затриването на комунистическия клуб. :)))

Добре, ве. На мен много ми е чудно, какво толкова може да ти се е случило в живота, че постоянно да говорите за "оранжеви", "Литекс", "припознавачи", "люляци" и прочее, а не за собственият си отбор?! Това го наблюдавам у почти всички "левскари" тук? Очевадно повече мразите ЦСКА, отколкото да обичате Левски...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 сеп 2025 15:37

Drunken_Master написа:
realno написа:Припознавачи, добре, че убихте клуба си, че да не бере тоя срам. Проявихте предвидливост и сега целия позор е върху Литекс. Кой казваше, че няма ползва от затриването на комунистическия клуб. :)))

Добре, ве. На мен много ми е чудно, какво толкова може да ти се е случило в живота, че постоянно да говорите за "оранжеви", "Литекс", "припознавачи", "люляци" и прочее, а не за собственият си отбор?! Това го наблюдавам у почти всички "левскари" тук? Очевадно повече мразите ЦСКА, отколкото да обичате Левски...

Маста когато не си постигнал НИЩО, започваш да се катериш по гърбовете на успелите...
А тези пък грам нищо не са
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 сеп 2025 16:19

Не ни коства много усилия да поставяме припоците по местата им и да даваме глас на истината, докато коментираме любимия ни Левски, не берете грижа за нас. Няма да се преуморим, спокойно. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 сеп 2025 16:38

Ако някой от нас започне да ви "нагрява" моментално е пращан за банани за да можете вие да си избивате комплексите и да се пъчите че сте голЕма работа...
Лично съм го изпитвал на кора си..
Както и да е ..
После били репресирани...
Айде нема нужда!
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

На линия
AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 02 сеп 2025 16:42

То истината за ДС и тяхния отбор като напишеш и си с бан, ти говориш за нагряване :mrgreen:
Много са чувствителни ,душички :lol:

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 02 сеп 2025 16:46

tmanolov написа:поредна топ фотосесия на гювендии (баси яката думичка, пък макар и на майчин език) - евала, ашколсун и машала :mrgreen:

Гледам си ме изпреварил във Фентазито..
Другия кръг ще трябва да ти сцепя трътката.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 16:49

ugly bug написа:
tmanolov написа:поредна топ фотосесия на гювендии (баси яката думичка, пък макар и на майчин език) - евала, ашколсун и машала :mrgreen:

Гледам си ме изпреварил във Фентазито..
Другия кръг ще трябва да ти сцепя трътката.
Изображение

аз обикновено печеля фентъзото, бре, мноу ги разбирам, щото съм левскар :mrgreen: А и нивата е дълга, има-няма още 35 кръга
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”