vlong написа:Еееййй,няма един изтръпнал припок с малко куражец да каже какво ще става,колко взе Венци за първата победа.
Все нещо трябва да се носи във Врачанските потайности
1948 лв.и кило говежда кайма.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Еееййй,няма един изтръпнал припок с малко куражец да каже какво ще става,колко взе Венци за първата победа.
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Кво стана с Алфа-та на репресираният Гунди? От Кореком ли му я дадоха?
А на Колев и Якимов Ситроена и Мерцедеса от Кауфланд ли им ги дадоха?
И те ли са репресирани или само Гунди?
За тях незнам, знам че на Гунди милиционерите му късаха некролозите.
Хахахаха
AntonToni написа:vlong написа:Еееййй,няма един изтръпнал припок с малко куражец да каже какво ще става,колко взе Венци за първата победа.
1948 лв.и кило говежда кайма.
ReBorn1982 написа:rane написа:Дори и само тази модификация да се вземе, тя пак е много, много далеч от рядка. Смешно е да се използва думата рядък, за автомобил, който е продаден в над 40 000 бройки. Пълен абсурд!ReBorn1982 написа:
Е ти почна да ми цитираш съвсем други модификации. Коментирам само моделът на Гунди, а не цялата гама от купета 105 и 115, които са произвеждани почти 20 години.
Пак ти казвам - това е бройката за цял свят и за целия период от 5 години. Хич не е много ако се интересуваш от тематиката.
Плюс това, както ти цитирах, тази бройка най-вероятно е грешна и реалната е около 32 000.
vlong написа:Бат Венци ,обещае ли нещо ,край
Най-вероятно грозденцето е било кисело?ReBorn1982 написа:rane написа:ReBorn1982 написа:rane написа:Конете варират от 122 до 134 или нещо подобно, но нямат общо с фантасмагорията за 160 к.с.
Това е заводската мощност, а те казват че е тунингована после до 160 к.с., което за онези години си е като изтребител.
Пак те призовавам - вместо навсякъде да ти се привижда ГА, вземи се научи да четеш текст с разбиране.
Те казват. И аз трябва да им повярвам защото...?
Добре де, пак питам, защо им е да лъжат ??? Каква им е файдата ?!
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 20 госта