4x4 написа:Днес Бат Венци - големия търбух ще бъде ритуално разпран и принесена в жертва на Тангра заради изключителните си способности.
Казах!
Щом и ти се появи, резултата е ясен. :)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
4x4 написа:Днес Бат Венци - големия търбух ще бъде ритуално разпран и принесена в жертва на Тангра заради изключителните си способности.
Казах!
damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Кво стана с Алфа-та на репресираният Гунди? От Кореком ли му я дадоха?
А на Колев и Якимов Ситроена и Мерцедеса от Кауфланд ли им ги дадоха?
tmanolov написа:AntonToni написа:realno написа:Специално за "винаги верните" душмани на умрелия комунистически паразит:
"Милко Георгиев: Казват, че в Турция от 70 милиона - 35 милиона са фенове на Фенербахче. Това е там отборът.
Венцеслав Стефанов: Както Левски в България.
Явор Пиргов: Е, тука можем да поспорим, но..
Венцеслав Стефанов: Не, недей спори. И на мен не ми е приятно, ама е така."
Подкаст “Цената на успеха”
ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА ЕДИН ОТБОР … САМО ЦСКА!"
Мда, класика, даже се римува:
Една любов, една борба,
Един отбор - и той умря ;)
realno написа:4x4 написа:Днес Бат Венци - големия търбух ще бъде ритуално разпран и принесена в жертва на Тангра заради изключителните си способности.
Казах!
AntonToni написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Кво стана с Алфа-та на репресираният Гунди? От Кореком ли му я дадоха?
И те ли са репресирани или само Гунди?
4x4 написа:Стига с тоя Гунди бе Деменцов!
Наздраве айде!
КАжи, ще гледаш ли Дербито след малко и на кво си. Аз съм на бело вино с тънко нарязан телешки суджук. Засега.
4x4 написа:realno написа:4x4 написа:Днес Бат Венци - големия търбух ще бъде ритуално разпран и принесена в жертва на Тангра заради изключителните си способности.
Казах!
Е Айде един път и аз да позная де!
Майкъла давал ли е прогноза някъде?
damyanov1963 написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Кво стана с Алфа-та на репресираният Гунди? От Кореком ли му я дадоха?
И те ли са репресирани или само Гунди?
За тях незнам, знам че на Гунди милиционерите му късаха некролозите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта