realno написа:Истината на първо място, а лъжата на последно. Класика.
Еееееееееее
Дочака този звезден миг в полунощ :)))))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:Истината на първо място, а лъжата на последно. Класика.
Dust написа:Реборн, сам няколко пъти казваш, че нямаш футболни пристрастия. Левскарите ги разбирам, но ти от позицията на какво водиш анти Гунди полемика.
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Тогава защо пишеш само за Алфата на Гунди, Ситроена и Мерцедеса на Колев и Якимов не те ли интересуват, или за тях информацията е строго засекретена, или може би просто не смееш?
Защото вие се изкарвате репресирани. Затова пиша.
Толкова ли е трудно да признаете - да, Левски беше фаворизиран от властта клуб в онези години ??! ..... ето, аз го написах за ЦСКА, нищо страшно няма. Просто трябва да признаеш фактите без значение дали ти харесват или не, те са факти.
AntonToni написа:Като станеш е ясно ,че веднага ЦСКА ти е в главата,ама я кажи сънуваш ли го.
realno написа:AntonToni написа:Като станеш е ясно ,че веднага ЦСКА ти е в главата,ама я кажи сънуваш ли го.
Ако ЦСКА е лъжа, да мисля за "ЦСКА". :)))
MASTER_COOL написа:Едно и също, едно и също , едно и също. :lol:
Дори не си разбрал, че мечтаният халф е вече в офисите на Наско :mrgreen:
AntonToni написа:realno написа:AntonToni написа:Като станеш е ясно ,че веднага ЦСКА ти е в главата,ама я кажи сънуваш ли го.
Мислиш,мислииииш, мира не ти дава!!!
realno написа:AntonToni написа:realno написа:AntonToni написа:Като станеш е ясно ,че веднага ЦСКА ти е в главата,ама я кажи сънуваш ли го.
Мислиш,мислииииш, мира не ти дава!!!
За мен е радост да ви напомням декларираната ви "вярност" към умрелия клуб и за обещанието в нея да не припознавате Литекс. Справка: красивия ми подпис. :)))
Потребители, разглеждащи този форум: capnclive, Google [Bot], Halo, ReBorn1982, Serafim, W84me и 25 госта