Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

AntonToni
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот AntonToni » 27 авг 2025 15:54

realno написа:Въпрос към "винаги верните" припознавачи: за кой клуб говори Саталиев - за ЦСКА или Литекс? :)))

Сакалиев: "На първо място искам да изразя своята огромна благодарност към господин Гриша Ганчев и Дани Ганчев, с които започнах моя път в клуба."

Ето поредната му лъжа: "Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля". :)))

Понеже сте плиткоумни,голяма част от вас,трябва да ви се обяснява по няколко пъти.
"Подкрепата ми ще бъде вечна и винаги ще съм там, където е ЦСКА.

ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА ЕДИН ОТБОР … САМО ЦСКА!", написа Сакалиев.
Ето за този клуб говори Сакалиев.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 авг 2025 16:02

AntonToni написа:
realno написа:Въпрос към "винаги верните" припознавачи: за кой клуб говори Саталиев - за ЦСКА или Литекс? :)))

Сакалиев: "На първо място искам да изразя своята огромна благодарност към господин Гриша Ганчев и Дани Ганчев, с които започнах моя път в клуба."

Ето поредната му лъжа: "Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля". :)))

Понеже сте плиткоумни,голяма част от вас,трябва да ви се обяснява по няколко пъти.

Защото ви липсва четене с разбиране,затова сте припоци на ловешката измама.
Отговори конкретно и ясно: в кой клуб е бил Ганчев, когато Сакалиев е " започнал своя път в клуба" - ЦСКА или Литекс?
Когато отговориш на този въпрос, ще разбереш, коя е неговата любов. :)))
Последна промяна от realno на 27 авг 2025 16:07, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 27 авг 2025 16:07

realno написа:
AntonToni написа:

Отговори конкретно и ясно: в кой клуб е бил Ганчев, когато Сакалиев е " започнал своя път в клуба" - ЦСКА или Литекс?

Понеже ви е трудно четене с разбиране,затова сте плиткоумни:
"От 16 юли 2021 до 27 август 2025 е администратор в ЦСКА (София)."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 авг 2025 16:17

AntonToni написа:

на Сакат Алиев единственото хубаво нещо беше братовчедка му преди 20+ години - нямам идея на какво прилича сега
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 авг 2025 16:18

rane написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:И това, че Гунди е карал най-скъпата кола в България докато другите българи са мизерствали също не е вярно.

Алфа-та на Гунди не е била обикновена, а специален и тунингован модел. Илия Чубриков казваше, че много хора с връзки са имали апетити към нея (била е в гаража на МВР, конфискувана на границата от някакъв италианец), но Гунди явно е извадил най-дебелите връзки в комунистическото МВР и я е взел.

П.п.: сигурен съм, че тези подробности ги няма във филмчето за Аспарухов ....

Искаш ли пак да отидеш в ъгъла?

Досега никъде не съм ходил, пробвай се.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 авг 2025 16:24

AntonToni написа:
realno написа:
AntonToni написа:

Сакалиев: "На първо място искам да изразя своята огромна благодарност към господин Гриша Ганчев и Дани Ганчев, с които [b]започнах моя път в клуба.[/b]"

Понеже ви е трудно четене с разбиране,затова сте плиткоумни:

Припознавачо, има една ключова думичка, която пропускаш, както пропусна смъртта на "любимия" ти ЦСКА. Тази думичка е "започнах". Преди за премине в умрелия ви клуб през зимата на 2004 е играл половин година 23/24 къде ..............в ЛИТЕКС. Кой е бил собственик тогава на бъдещата ви любов - Ганчев. Тоест това което казва Сакалиев днес е: отбора, който играе днес в София е Литекс. В него аз "започанах моя път в клуба (Литекс)".
Сега когато ти разтълкувах думите му, се оказва, че с Сакалиев имате една и съща любов и това маскирания Литекс. Честито ! :)))

П.С. Сакалиев: "Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля". :)))
Последна промяна от realno на 27 авг 2025 16:26, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 авг 2025 16:25

rane написа:Нали се сещаш, че даден турнир все някога е започнал. Тъй, че ходи пак в ъгъла.

Ми факт е, че до 1960-а има само един турнир - КЕШ. И той е на едва 5 години, като Реал М е спечелил всичко дотогава. Ти обаче мазно се опитваш да използваш това и да пишеш кой какви успехи имал/нямал ....

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 авг 2025 16:37

Като прочетох, че ревяли срещу съдията от мача с Берое, че си викам сигурно е онзи дето им свири измислена дузпа в Благоевград и за компенсация и червен не им даде.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 авг 2025 16:43

Не искам да квалифицирам нагласите, които определят интерпретациите. Искам само да обърна внимание на това, че всеки текст е поместен в определен контекст и съдържанието му не е сбор от значенията на изразите, от които се състои, а нещо далеч по-интегрално. Като елементи на контекста не е лошо да се припомни - Солаков е началник на институция, в която Котков и Гунди не са безимени служители. Да му се вменява, че организира погребение, което става манифестация на народна признателност и печал, е точно в стила на бай Тошо, който търси сметка на един партиен функционер защо не е потулил това погребение. И как можеше това да стане и дали заради призивите на МВР хората се стекоха на него.Все пак '71 година не са петдесетте-шестдесетте години.
Язовир Копринка и Хаинбоаз да не би за са строени с мобилизирани бригадири. Времената бяха такива, че страхът, че не си декларирал преданост, беше достатъчен. Това не са осемдесетте години и ленинските съботници, това е ежедневие, в което Белене и Карлуково бяха реалии, а не символи!
Въобще давате ли си сметка какво показва желанието да бъдат стъпкани в калта две легенди просто защото не са от онзи отбор, който се е наричаше ЦСКА. Между другото един велик вратар от тогавашното ЦСКА си отиде тихомълком – защо? Кой не би се поклонил на погребението му?
Не си спомням някоя от червените легенди да е оспорвал мястото на Гунди и Котето в пантеона на футболната ни слава. Или пък на някоя от червените легенди от онова време да е бил обсъждан армейския й чин. Колкото до образа на МВР – този на БНА не е по-малко кошмарен – все пак не полицейски, а армейски корпуси окупираха Чехословакия. И в тях не малко редници сън не ги е хващало заради това, но всеки би трябвало да знае как се живее в авторитарен режим и какво е да изпълняваш военни заповеди. Така че от човешки срам престанете да ровите костите на мъртъвците, не е човешко ....

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 27 авг 2025 17:18

след абсолютно точния и много човешки коментар на Странджата, за разведряване на обстановката мисля да поздравя всички припоци с песента на Мими Иванова - Петнадесет лалета :mrgreen:

Върни се в “Левски”