Колкото и да мечтаеш сме ТУК и винаги ще бъдем ;)
На пазара са пуснали доста некачествени партиди кафе, внимавай от къде си купуваш :geek:
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Умря ,ама друг път>
ЦСКА си е жив и цесекарите си ходят на мачове на ЦСКА!
Последна промяна от AntonToni на 26 авг 2025 09:41, променено общо 2 пъти.
Дамянов,никой не отрича резилите на другите отбори.Вие отричате резилите на Лефски!
Резили,ама резили ОГРОМНИ ,коити ти,се опитваш да изкараш успехи!
- damyanov1963
AntonToni написа:Дамянов,никой не отрича резилите на другите отбори.Вие отричате резилите на Лефски!
Аз не ги отричам, ако си ми чел внимателно постовете щеше да видиш колко пъти съм се базикал с наще такива. Опонирам, когато ги преувеличавате за сметка на ваши такива, ако някой не си признава резилите, това сте Вие, точно Вие изкарвате вашите, като успехи, забрави ли какъв отбор изкарахте 6вепси, другите няма да ги изброявам.
А това, че когато ние сме на плейоф а вие две години не стигате до Европа и наблягате на наще резили, вече говори за комплекси.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:AntonToni написа:Дамянов,никой не отрича резилите на другите отбори.Вие отричате резилите на Лефски!
Аз не ги отричам, ако си ми чел внимателно постовете щеше да видиш колко пъти съм се базикал с наще такива. Опонирам, когато ги преувеличавате за сметка на ваши такива, ако някой не си признава резилите, това сте Вие, точно Вие изкарвате вашите, като успехи, забрави ли какъв отбор изкарахте 6вепси, другите няма да ги изброявам.
А това, че когато ние сме на плейоф а вие две години не стигате до Европа и наблягате на наще резили, вече говори за комплекси.
Глупости,ти казваш,че Хамрун и Вадуц били страшилища,продължили напред.
Ти постоянно пишеш за Сепси ,а не виждаш резилите от втородивизионни отбори,които друг я надмине,я не и срама от АЕК със 7демте гола!
100 пъти написа Швепси,швепси,та затова трябваше да ти се напомни за ЧУТОВНИТЕ ви резили,НЕНАДМИНАТИ до този момен от друг,БГ отбор,А именно отпадане 2 ДВА пъти от ВТОРОДИВИЗИОНЕН отбор.
AntonToni написа:Умря ,ама друг път>
фактите са си факти - цска умря на 09.09.2016 - има го записано черно на бяло. Точно както го има записано черно на бяло, че това "цска" е пребоядисан Литекс - това са фактите, а интерпретацията на комуноидните отрочета е без значение - техният далтонизъм е всеизвестен.
П.С. И това го казвам нарочно - факт е и че масата левскари също припознаха това "цска" за онова. Това също няма как да се отрече. Причината е много елементарна - щото са също толкова прости и биха припознали по същия начин, ако се наложи, като оранжевите си приятелки. Всъщност, с г.з. начело, при нас това е въпрос на време (засега се спасяваме заради феновете и отличният нюз за продажби на помияра със звучното име "Вълка" - и това не може да му с еотрече, явно е от покера)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:Дамянов,никой не отрича резилите на другите отбори.Вие отричате резилите на Лефски!
Ти постоянно пишеш за Сепси ,а не виждаш резилите от втородивизионни отбори,които друг я надмине,я не и срама от АЕК със 7демте гола!
100 пъти написа Швепси,швепси,та затова трябваше да ти се напомни за ЧУТОВНИТЕ ви резили,НЕНАДМИНАТИ до този момен от друг,БГ отбор,А именно отпадане 2 ДВА пъти от ВТОРОДИВИЗИОНЕН отбор.
позори има много и различни - за Левски и ЦСКА обаче, са специлани, просто защото двата отбора са специални. В този ред на мисли това със Сепси е деЦка игра - все пак говорим за селското тимче на Литекс, което е свикнало да отнася големи резултати. Да, това с Ларнака е позорно, независимо от "липсата на малшанс". И да, мачовете с Люцерн и Вадуц също са резили, макар единият отбор 3 години по-рано да е шампион, а Вадуц тъкмо да слобяват отбор, който ще влезе и в групи няколко години по-късно - резили са, спор няма. Важно е да се различват резилите в ново време, когато страшно много неша се промениха в световния футбол, и резилите преди 1989 - тогава резилите на ЦСКА са много повече (и защото са играли повече). И успехите им са повече. Реципрочно - резилите на Левски след 1989 са повече, но и успехите ни са повече. Толкова
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ЦСКА си е жив и цесекарите си го подкрепят.
Аз няма да чакам някой да ми казва кво подкрепям и кво не,особено лефскар,па и да му вярвам.
Аз сега ако повтарям,че Лефски е закрит 49та,ти ще ми вярваш ли?Или ,че Гунди е досник,което е така де,ти вярваш ли?
Аз няма да чакам някой да ми казва кво подкрепям и кво не,особено лефскар,па и да му вярвам.
Аз сега ако повтарям,че Лефски е закрит 49та,ти ще ми вярваш ли?Или ,че Гунди е досник,което е така де,ти вярваш ли?
AntonToni написа:Умря ,ама друг път>
Удобната лъжа пак е лъжа. След няколко дни ще правите 9 г помен на умрелия ЦСКА, убит душманската от "винаги верните" му фенове. Пазете като зеницата на очите си ловешката измама (както не опазихте комунистическото менте), че друго припознаване може да не е възможно. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- damyanov1963
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:Дамянов,никой не отрича резилите на другите отбори.Вие отричате резилите на Лефски!
Ти си доказателството, кога съм написал Страшилища?
Даже тебе, или кой беше те поправих, че само са стигнали до тук и има шанс за групите, ако за вас, които след отпадането от Проекта и втора година без ЕКТ такива ви се виждат Страшилища си е ваш проблем, а и от абсолютни дебютанти не сме отпадали. Разбирам мъката ви от евентуалното ново разпадане и предстоящо търсене на ново припознаване, но натякването за резилите на Левски и пренебрегването на вашите такива, няма да ви оправи жалкото и унизително положение в което изпаднахте точно на датата на вашия празник преди 9 години и продължавате да сондирате дъното, проучвайки го до къде може да стигнете. Четох някъде, че ако се прокопае достатъчно дълбок тунел от България може да се излезе в Австралия, така че продължавайте, само гледайте да не е в пустинята при аборигените.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч