damyanov1963 написа:AntonToni написа:Кой е отказал е ясно,ясно е и кой е бил.
Комуниста Гошо.
А останалите, дето не са отказали?
Кръщават стадиони на тяхно име.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:AntonToni написа:Кой е отказал е ясно,ясно е и кой е бил.
Комуниста Гошо.
А останалите, дето не са отказали?
tmanolov написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:Даже и отпадането от Хамрун не е позор,глей каде са сега ехееее....
Значи от Мура, Зимбру и 6вепси си е позор, щото тях сега ги няма никакви, както и преди де.
Точно така ,от тия е позор,а от Хамрун,Вадуц и другите подобни е престиж и гордост!
нйе ва, просто ти показваме, че имате по-големи или равни на нашите позори (ебати смеха, да си мерим позорите), но всички джурналясти са припоци-комунисти тип внука на Сталин и разни бановци-памуковци и вадят само материали (лъжат) срещу нас. Твай. Иначе ние ще имаме и още позори - неизбежно е, докато сме живи, докато цска умре и няма вече да се позори :mrgreen:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
1Neutralen написа:Група от припознавачите след мача са били баща с две деца и майка заради това че са фенове на ЦСКА 1948.Бащата е свален на земята с юмруци и ритници,а майката е ритана в корема.На децата са бити шамари и са им отнети надписи и лозунги на ЦСКА 1948.
rane написа:Само на прима виста пишеш. Ама и аз на прима виста виждам, че всичко това е доста по-късно във времето, а ?
rane написа:Ние сме дъното, а вие? 09.09.2016!ReBorn1982 написа:rane написа:Като погледне човек броя страни с клубове печелили купи от ЕКТ, като сложи за сравнение представянето на бившите соц. страни...евробоецО блестииии.
Поне в сравнение с вас наистина блести .... присмял се левскар на евроучастията на ЦСКА.
Ако ние сме зле, вие сте дъното ....
AntonToni написа:Да ти вкара 6 гола в два мача Галатасарай е срам,да ти вката 7 гола в два мача АЕК Ларнака не е.
tmanolov написа: апропо, след Левски, бият и Фейенорд като домакини, но отпадат на реванша
ReBorn1982 написа:AntonToni написа:Да ти вкара 6 гола в два мача Галатасарай е срам,да ти вката 7 гола в два мача АЕК Ларнака не е.
Абсолютно, присмива се някакъв на 0:6 от голям клуб като Галатасарай, а тимчето му поело 0:7 от кипърската Ларнака ....
AntonToni написа:1Neutralen написа:Група от припознавачите след мача са били баща с две деца и майка заради това че са фенове на ЦСКА 1948.Бащата е свален на земята с юмруци и ритници,а майката е ритана в корема.На децата са бити шамари и са им отнети надписи и лозунги на ЦСКА 1948.
Ако това е вярно ,дано ги вкарат в панделата и да ги ебат там!
Това са дъна,утайки на помийна яма.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 17 госта