Къде виде празни места? :mrgreen:
Септември и Славия като домакини на Васил Левски имаха повече хора
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Без цензура!
Керкез, каква тъжна, мъченическа физиономия има по рождение.
Направо си е на мястото
С теб сме, Керкенез!
Дерзай!
Направо си е на мястото
С теб сме, Керкенез!
Дерзай!
САМО ЛЕВСКИ!
48 дори не се радват на победата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Припоци, избрали сте грешното ГМО!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кръвта сменихте и пак сте умрял ловешки имитатор.
Чудя ви се на акъла, как можете да си помислите,че ловешкия натрапник може да замести достойно умрялото ви комунистическо изчадие. :)
Чудя ви се на акъла, как можете да си помислите,че ловешкия натрапник може да замести достойно умрялото ви комунистическо изчадие. :)
Последна промяна от realno на 24 авг 2025 22:17, променено общо 4 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Гледах само последните 15 минути.
Толкова ли са зле тия?
Толкова ли са зле тия?
4x4 написа:Пак голяма радост синя
Гледайте и второто полувреме айде
Гледаме и радостта е още по-голяма! 8-) Приятно Дерби на измамата, нормална футболна България е предоволна, когато Чорбата опъва Тирето. 8-)
А Тирето, впрочем, опитва да се върне към корените и традициите си - само с един българин в стартовия състав - но лошото е, че тая схема сработваше само при господин Ганчев, който прилежно и последователно се грижеше оранжевата измама да играе срещу противници без гащи и с хванати рефери.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс