ReBorn1982 написа:drvasko98 написа:Не е единственият, но все тая
Може. Кой е другият, че явно ми се губи ??
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/m ... v-plovdiv/
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ReBorn1982 написа:drvasko98 написа:Не е единственият, но все тая
Може. Кой е другият, че явно ми се губи ??
Ventsi1999 написа:Който не играе, печели. Нормално е да има чат-пат издънки. Мура, Зимбру, Сепси, Торпедо, Тулуза не са ли резили?! За Лудогорец - Милсами, Нордселанд не са ли резили?!
ReBorn1982 написа:Ventsi1999 написа:Който не играе, печели. Нормално е да има чат-пат издънки. Мура, Зимбру, Сепси, Торпедо, Тулуза не са ли резили?! За Лудогорец - Милсами, Нордселанд не са ли резили?!
Тулуза от Франция, Торпедо Москва от Русия .... какви резили са това ??! Почнахте вече през просото .... единствените резили на ЦСКА са Зимбру и Мура. Други няма. На Левски няма да ги изреждам, че ще стане полунощ докато приключа ....
ReBorn1982 написа:"Средняк" от топ 5 първенство на Европа .... Торпедо също представител на шампионат, класи над нашия ....
Чудесно тогава, значи резил е и отпадането ви от английския Уотфорд, от Спарта Ротердам, от Гурник Забже, от Щурм Грац, от Марибор и т.н., спирам че е адски дълго .....
ReBorn1982 написа:Нищо не можеш да изредиш понеже очевидно нищо не разбираш. Щом стигна дотам да изреждаш френски и руски тимове като резил ...... ужас.
ЦСКА има точно 2 резила - Зимбру (Молдова) и Мура (Словения).
Левски има - Хамрун Спартанс от Малта, Вадуц от Лихтенщайн, Олимпия от Словения 2 пъти, Иртиш от Казахстан, Сараево от Босна, Тампере от Финландия, Люцерн от 2-а дивизия на Швейцария, Жилина от Словакия, БАТЕ от Беларус, Търнава от Словакия и т.н. ....
Забележи, в списъка на Левски никъде не слагам отбори от държави като Франция и Русия, както ти правиш ..... даже не слагам и ОФИ Крит, Слован, Гурник Забже, Марибор и такива, щото съм обективен и няма да е честно да го правя, това не са резили, няма да обяснявам пример по пример защо ...
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:?О, извинявай, ти беше казал че нямаш нищо общо с ЦСКА, само дето не уточни кое точно.
За това те попитах от кой отбор си сега, но виждам, че пак се правиш на разсеян.
Само ти тук още не си разбрал явно, че не съм от никой отбор отдавна. Мислех че няма нужда да отговарям на нещо всеизвестно.
ReBorn1982 написа:Нищо не можеш да изредиш понеже очевидно нищо не разбираш. Щом стигна дотам да изреждаш френски и руски тимове като резил ...... ужас.
ЦСКА има точно 2 резила - Зимбру (Молдова) и Мура (Словения).
Левски има - Хамрун Спартанс от Малта, Вадуц от Лихтенщайн, Олимпия от Словения 2 пъти, Иртиш от Казахстан, Сараево от Босна, Тампере от Финландия, Люцерн от 2-а дивизия на Швейцария, Жилина от Словакия, БАТЕ от Беларус, Търнава от Словакия и т.н. ....
Забележи, в списъка на Левски никъде не слагам отбори от държави като Франция и Русия, както ти правиш ..... даже не слагам и ОФИ Крит, Слован, Гурник Забже, Марибор и такива, щото съм обективен и няма да е честно да го правя, това не са резили, няма да обяснявам пример по пример защо ...
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 19 госта