Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Това за 0:0 беше иронично. Прочети си темата за мача и ще видиш любимите ми агенти как коментират, че на Герена, няма какво да стане.
Do Something Different!
-
- Контакти:
А, да, преди да съм забравил, исках да питам. От толкова много калабалък на стадиона оставихте ли място за скаутите на Милан?
Do Something Different!
Я, припоците, а и не само те. Покажете, ако обичате, най-посетените мачове на наши отбори в ЕКТ през месеците юли и август след реконструкцията на ст. "Васил Левски".
Да не се окаже, че първите 5-10 по посещаемост са предимно или само такива с участието на Левски?!
Да не се окаже, че първите 5-10 по посещаемост са предимно или само такива с участието на Левски?!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
-
- Контакти:
rane написа:Я, припоците, а и не само те. Покажете, ако обичате, най-посетените мачове на наши отбори в ЕКТ през месеците юли и август след реконструкцията на ст. "Васил Левски".
Мога да ти построя още един кладенец, за да носиш вода.
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:rane написа:Я, припоците, а и не само те. Покажете, ако обичате, най-посетените мачове на наши отбори в ЕКТ през месеците юли и август след реконструкцията на ст. "Васил Левски".
Срещу вас да тръгнем да вървим, пак не може да ни стигнете по посещаемост!
rane написа:DoSomethingDifferent написа:rane написа:Я, припоците, а и не само те. Покажете, ако обичате, най-посетените мачове на наши отбори в ЕКТ през месеците юли и август след реконструкцията на ст. "Васил Левски".
Питай го фланелките за финала от тему ;) колкото до посещаемост, видяхме и агитката на АЗ колко беше - колкото тази на Сабах
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
The_Miz написа:Абе, говеда, верно ли някъв пич, висок 1,67, ви е вкарал с глава? :)
Май беше по висок от Мендоса
k20dan4o написа:damyanov1963 написа:Левски в групите на ЛЕ и ШЛ играеше пред 40 000, но мачовете не бяха в отпускарския сезон. ЦСКА игра пред най-много публика с Фулъм - 30 000.
Най-посетения мач на нац.стадион бе Лц-Валенсия, и то Март месец - 42365 души. Нямаше гостуваща агитка и пуснаха билети за всички места.
Всички до един верни фенове Лудогорец
-
rane написа:Рейнджърс са някои в ЕКТ, за разлика от Вашаш, които и до ден днешен са никои. Та този Вашаш ви унижава безподобно и ставате първия бълг. отбор с такъв резил.
То и АЗ Алкмаар по тая логика са никои като ви плющят с 5:0 едно време .... та и сега ви плющят .... значи приемаме за пълен резил мачовете ви с тях ....
Рейнджърс и шотландският клубен футбол са доста над унгарските отбори в ЕКТ. Ние отстранихме шотландците, а вас Вашаш ви унищожават и ви правят за смях на цяла Европа. При това са анонимник, който изобщо не може да се мери с Ференцварош, МТК или Дожа.
То и АЗ е анонимник, който не може да се мери с Аякс, Фейенорд и ПСВ, даже Вашаш има 6 титли на Унгария, АЗ е с мизерните 2 ..... и за втори път ви резилят безподобно.
https://www.youtube.com/watch?v=sr0Kvrc0KHEtmanolov написа:rane написа:DoSomethingDifferent написа:rane написа:Я, припоците, а и не само те. Покажете, ако обичате, най-посетените мачове на наши отбори в ЕКТ през месеците юли и август след реконструкцията на ст. "Васил Левски".
Питай го фланелките за финала от тему ;) колкото до посещаемост, видяхме и агитката на АЗ колко беше - колкото тази на Сабах
Мач за треторазряден турнир, групова фаза, в делничен ден, ранния следобед, февруари, студено време, предния ден беше валял сняг.
Стадионът тогава беше с капацитет 45 000 седящи места.
Да гледат и да се учат припоците!