Евро 2016: Германия - Украйна (Група C) |2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Makarona87
- Контакти:
Re: Евро 2016: Германия - Украйна (Група C)
Германия бият в тоя мач, бият и Северна Ирландия, правят приятелски Х с Полша, Полша прави Х с Украйна, а Украйна бие С. Ирландия и трите отбора се класират ! ФАКТ
- Furious_Monk
sapio0o написа:Мюлер за кой ли път го гледам и един път братче не ми направи впечатление. Страшно лимитиран футболист, а така да са го надценили и фенове, и медии.
Иначе на самия мач му трябва голчек от Украйна. Ще стане страшно зрелище.
То няма нужда да го гледаш много, много. Ей така както нищо не играе и топката влиза във вратата, а съотборниците го прегръщат.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
sapio0o написа:Мюлер за кой ли път го гледам и един път братче не ми направи впечатление. Страшно лимитиран футболист, а така да са го надценили и фенове, и медии.
Е, то е ясно, че силата му е в пласирането и това, че играе с огромен дух...иначе ако му гледаш техниката, физиката и т.н.....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
enguerino написа: следва Мюлер или Мярмоленко
Мконоплянка?
Ако коментират тея от Дарик, практически всеки може да вкара ако мсе мсещаш мза мкво мти мговоря...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Makarona87 написа:Германия бият в тоя мач, бият и Северна Ирландия, правят приятелски Х с Полша, Полша прави Х с Украйна, а Украйна бие С. Ирландия и трите отбора се класират ! ФАКТ
Щом казваш да спрем да гледаме другите мачове
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
То и Роналдо и Меси имат мачове в които като ги гледаш да се чудиш как са им давали не веднъж ами няколко пъти Златната топка
БОТЕВ Пловдив
Furious_Monk написа:sapio0o написа:Мюлер за кой ли път го гледам и един път братче не ми направи впечатление. Страшно лимитиран футболист, а така да са го надценили и фенове, и медии.
То няма нужда да го гледаш мноаго, много. Ей така както нищо не играе и топката влиза във вратата, а съотборниците го прегръщат.
Ти па що се заяждаш другарчетата си
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Полша едва ли ще победят Украйна, поне аз мисля че украинците са по-добри от поляците.
kingofpop написа:sapio0o написа:Мюлер за кой ли път го гледам и един път братче не ми направи впечатление. Страшно лимитиран футболист, а така да са го надценили и фенове, и медии.
Е, то е ясно, че силата му е в пласирането и това, че играе с огромен дух...иначе ако му гледаш техниката, физиката и т.н.....![]()
Да, страхотна дисциплина има, но това си е типично за немците. Аз точно техниката визирам. Баш си е средняк.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Това с дисциплината на немците е доста преувеличено. Наскоро говорех с човек, който си има доста работа с немски фирми и то постоянно, а не един два пъти в годината, и ми е споделял, че немците като цяло изобщо не са чак толкова дисциплинирани и работливи, макар и сред тях да има изключително подредени и точни хора.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.