Мората и Нолито не са докосвали топката, Сеск е тотално изчерпан, Силва не е във форма, само Андрес се мъчи....яд ме е, че не сложих повече пара за Италия да се класира
Евро 2016 | 1/8 финал: Италия - Испания / 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Евро 2016 | 1/8 финал: Италия - Испания / 27.06 / 19:00ч
както очаквах испанците трагични, Дел Боске е изперкал как може да пуска пак тоя състав
Мората и Нолито не са докосвали топката, Сеск е тотално изчерпан, Силва не е във форма, само Андрес се мъчи....яд ме е, че не сложих повече пара за Италия да се класира
а беше 2.60 в бета тия са луди
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Furious_Monk
Двата отбора си спретват голямо пого в наказателните си полета, когато има статично положение.
Дел Боске пак го гаврят публично. Това да накараш Иниеста да изглежда като Дзакерини ,а Дзакерини като Иниеста само магьосник като Дел Боске го може. Да те стягат момчетата, че явно ще го карат без треньор. Толкова объркан отбор и то с такива имена в състава си, не се вижда често. Все пак има и второ полувреме, как ми се иска да чуя мотивиращата реч на селяндура с големия мустак.
Дел Боске пак го гаврят публично. Това да накараш Иниеста да изглежда като Дзакерини ,а Дзакерини като Иниеста само магьосник като Дел Боске го може. Да те стягат момчетата, че явно ще го карат без треньор. Толкова объркан отбор и то с такива имена в състава си, не се вижда често. Все пак има и второ полувреме, как ми се иска да чуя мотивиращата реч на селяндура с големия мустак.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Hohohoho написа:По-добре италианците да бият, испанците нямат грам шанс срещу дюнерите с тая игра. Само Иниеста знае за какво е на терена, останалите фигуранти.
Всъщност Иниеста също е фигурант от три полувремена насам. Дел Боске като не пипа състава в четири поредни срещи, така ще е. Да пуска Алкантара, Коке и Васкес. Тоо Нолито не мога да го търпя.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Жалко, много жалко, че двата най-велики европейски отбора Германия и Италия ще се сблъскат на толкова ранен етап, и единият от тях ще трябва да отпадне, а другият да стане шампион 
enguerino написа:Испания са амортизиран отбор, само с Иниеста от офанзивните им лидери не става. Бускетс е прекалено сам в средата - Коке е решението.
Абсолютно е така! Трябва им нов треньор и големи промени- кадрови и игрови!
Италия можеше да води с повече.
Аврамов написа:Жалко, много жалко, че двата най-велики европейски отбора Германия и Италия ще се сблъскат на толкова ранен етап, и единият от тях ще трябва да отпадне, а другият да стане шампион
Испания има тройно повече титли на европейски първенства от Италия.
Много бързате според мен. Има още 45 минути.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
10 мнения плювни срещу Де Хея и испанците. Истинско удоволствие е да се наблюдава играта на скромните момчета от Италия. Не звучи никак убедително за удоволствие от играта и Италия в едно изречение, но на мен ми е кеф да ги гледам. Отбор, който знае как да играе и какво да прави на терена
- Furious_Monk
sapio0o написа:Че бе силен ударът, бе, ала един класен вратар трябва да го спаси това. Икер направи подобна грешка преди около 2 години срещу Атлетико и бе размазан от критика.
Човече, разликата между идиотщината на Касияс срещу Атлетико и отразяването на удара на Едер е толкова голяма, че сериозно се чудя, не професионално, а дали си играл футбол на махленско ниво.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
kingofpop написа:както очаквах испанците трагични, Дел Боске е изперкал как може да пуска пак тоя състав![]()
Мората и Нолито не са докосвали топката, Сеск е тотално изчерпан, Силва не е във форма, само Андрес се мъчи....яд ме е, че не сложих повече пара за Италия да се класира![]()
а беше 2.60 в бета тия са луди
Сеска играе футбол на ходом вече година и половина но по дифоут си е титуляр и го броят класа!
Новия треньор трябва въобще да не го вика!
sapio0o написа:Абе пичичи, какво му става на Хуанфран? Уж стабилен, пък на това европейско е пълна трагедия.
Отбора му играе по различен начин и има различен партньор пред него. Силва е всичко друго, но не и добър помощник в защита
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]