Евро 2016 Група"D" Турция-Хърватия | 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Евро 2016 Група"D" Турция-Хърватия
Хубав гол. Вратаря малко мудно се хвърли.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Красота!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- thisisthelife
- Контакти:
Прекрасна атмосфера, красив гол, но скучен мач. Турците имаха едно 100%-ово положение, но го изпуснаха. Хърватите усилено се опитват с центрирания към Манджукич, но без успех за сега. Надявам се второто полувреме да бъде по-отворено.
Truth is hate for those that hate the truth.
-
Слабо полувреме в спортно-технически аспект.
Можеби най-слабото от началото на Шампионата
Инак на борба, дРъпанье и бутанье, двата отбора го докарват.
Хубав гол на Модриньо, но основната заслуга е на турския пазвантин.
През второто полувреме очаквам турчулята да се поотворят, от там хърватите ще имат повече пространства и възможности, но дали ще се възползват, е друг въпрос.
Само на мен ли тоя, център-нападателя на чалмите - Тосун, ми мяза на пандизчия ?
А и рефера става за главна роля на психопат-масов убиец, в някой хорър.
Можеби най-слабото от началото на Шампионата
Инак на борба, дРъпанье и бутанье, двата отбора го докарват.
Хубав гол на Модриньо, но основната заслуга е на турския пазвантин.
През второто полувреме очаквам турчулята да се поотворят, от там хърватите ще имат повече пространства и възможности, но дали ще се възползват, е друг въпрос.
Само на мен ли тоя, център-нападателя на чалмите - Тосун, ми мяза на пандизчия ?

А и рефера става за главна роля на психопат-масов убиец, в някой хорър.

Бий турчолята по главата, бий, бий, бий... 

Хубав, приятен балкански футбол, докато...докато хърватските "позета" не почнаха с вечните си стойки. За какви се мислят тези? Силен отбор са, без съмнение, но не са най-силния. Това, което е сигурно обаче е, че са най-антипатичния. Твърдо за Турция! Без политика, без история, само футбол.
П.П. Голът беше много красив, слагам го на второ място след този на Пайет (или Пайе), но пак повтарям, тези лигочи не ми харесват.
П.П. Голът беше много красив, слагам го на второ място след този на Пайет (или Пайе), но пак повтарям, тези лигочи не ми харесват.

krasun написа:П.П. Голът беше много красив, слагам го на второ място след този на Пайет (или Пайе), но пак повтарям, тези лигочи не ми харесват.
Голът на Лукита бе доста по-добър от този на Пайе/Пайет. Друг въпрос е, че този на французина бе по-значим.
sapio0o написа:krasun написа:П.П. Голът беше много красив, слагам го на второ място след този на Пайет (или Пайе), но пак повтарям, тези лигочи не ми харесват.
Голът на Лукита бе доста по-добър от този на Пайе/Пайет. Друг въпрос е, че този на французина бе по-значим.
Зависи са кого е значим

[offtopic]

[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Много са настървени и двата отбора и се раздават яко, дано и второто полувреме продължат така...
Няма много голови положения ама това заради добрата игра и в дефанзивен план.
Няма много голови положения ама това заради добрата игра и в дефанзивен план.
БОТЕВ Пловдив
iliev72 написа:sapio0o написа:krasun написа:П.П. Голът беше много красив, слагам го на второ място след този на Пайет (или Пайе), но пак повтарям, тези лигочи не ми харесват.
Зависи са кого е значимЗа хърватите гола на Пайе въобще не е значим , но този на Лука е много важен.
Този на франсето бе победен, при това в последните минути. Отделно бе за домакина на първенството и то в откриващия мач.