Все някога ще позная

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Udoji90 написа:Германия се изправят срещу най-кривия си противник и ако продължат, трудно ще имат спиране после. (Последната част от изречението важи и за Италия може би.) Все някога Бундестимът трябва да спре лошата си серия срещу "адзурите" и кой знае дали няма да е днес. Двата тима не са достигали до дузпи и ще ми бъде интересно, ако това се случи за пръв път довечера. Нито имам предпочитания към някой от двата отбора, нито ще се ангажирам с прогноза, но се надявам и очаквам да гледаме оспорван мач.
Captain Stottlemeyer написа:Udoji90 написа:Германия се изправят срещу най-кривия си противник и ако продължат, трудно ще имат спиране после. (Последната част от изречението важи и за Италия може би.) Все някога Бундестимът трябва да спре лошата си серия срещу "адзурите" и кой знае дали няма да е днес. Двата тима не са достигали до дузпи и ще ми бъде интересно, ако това се случи за пръв път довечера. Нито имам предпочитания към някой от двата отбора, нито ще се ангажирам с прогноза, но се надявам и очаквам да гледаме оспорван мач.
+1...И все някога моят любимец Томас Мюлер трябва да вкара гол на ЕП, защо пък да не е днес!?...
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта