Евро 2016 | ФИНАЛ: Португалия - Франция - 0:0 (1:0 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Евро 2016 | ФИНАЛ: Португалия - Франция - 0:0 (1:0 aet)

Мнениеот korteneca » 11 юли 2016 01:31

Sardukar написа:yoy :( колко тъпи са футболните фенове в България :(
Колко хранилка за Франция...баси комплексите!
И аз не ги харесвам въобще (дори бих казал, че изпитвам омраза към тях след Евро2000), но чак да се радвам, че са загубили домашен финал... Това е да си малка душа и пълна отрепка!

Тоз пък и той. Дай да ревем, че Франция са загубили домашен финал. :shock: И веднага бърза да обижда хората. Аз се радвам, че загубиха и с какво това ме прави малка душа и пълна отрепка? Егати глупавия коментар. :shock:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 юли 2016 01:33

Sardukar написа:yoy :( колко тъпи са футболните фенове в България :(
Колко хранилка за Франция...баси комплексите!
И аз не ги харесвам въобще (дори бих казал, че изпитвам омраза към тях след Евро2000), но чак да се радвам, че са загубили домашен финал... Това е да си малка душа и пълна отрепка!

И като са домакини какво ... цял свят трябва да ги подкрепя ли . Байерн загуби финала за ШЛ в Мюнхен , но не се сещам някой освен феновете на баварците да беше разочарован . Нормални неща във футбола
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 юли 2016 01:34

Тогава смешните руснаци се опитаха да ни прецакат с уговорена разгромна победа в последния мач срещу Камерун 6:1 с 5 гола на Саленко, но не им мина номера понеже ние си къцнахме Аржентина.

Русия винаги е постъпвала така с България, във всяко едно отношение.
А някои заблудени мозъци продължават да живеят с мисълта за "братушките"...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юли 2016 01:36

Tommi написа:
veni__85 написа:
Tommi написа:Да гледат умниците в УЕФА, които разсипаха европейския футбол. От най-силното първенство (по-силно от световното) се превърна в посмешище. И да гледат как се играе финал след трето място в групата и мачове срещу Хърватия, Полша и Уелс...

През 1982 Италия става световен шампион след 3 равенства в групите. Формата не ти е виновен. Никой не е виновен , че Испания и Англия не спечелиха своите групи и се получи така наречения, "лесен поток".
Ако случайно Италия, Франция и Германия бяха останали втори в групите си щяха да са в потока на португалците.
Ако исландците не бяха вкарали в последната минута срещу Австрия , Португалия щеше да е в "силния поток".
Не ти е виновен формата. За мен този формат е доста интересен, иначе кога Исландия щеше да победи Англия ?

И после Италия преодолява Бразилия, Аржентина, Западна Германия. ;) Да не изброявам какви футболисти имат тогава.

През 1982 г. 5-6 бразилчета и 2-3 аржентинчета играеха в Италия (сега дори в провинциалните български отбори бройката е по-голяма). А Западна Германия беше тогава бяла държава. Времената се менят - глобализацията размъти и разреди футбола.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 01:36

veni__85 написа:
Tommi написа:
paceto написа:
Tommi написа:Да попитам всички, които имат нещо против чернокожите играчи на Франция, кой направи португалците шампиони? :lol: Човек, който даже не е роден в Европа, за разлика от французите. ;)

Е да, ама са малко такива в Португалия. По принцип нацията им си е леко мургава още от векове, но французите не са и от далеч си личи кой какъв е. Испанците също са леко мургави, но за сметка на Португалия са с доста по светла кожа.

От отбора на Португалия 4-5 човека дори не са родени в Европа, така че няма какво да коментираме тази тема.

Само , ако може да ми обясниш защо подкрепяш Франция, защото аз мога да ти кажа защо съм против тях:
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1FR1aRqHWb4[/youtube][/offtopic]

Бях напълно неутрален зрител на това първенство. Но видях само три отбора, които заслужаваха да спечелят според цялостното си представяне - Италия, Германия, Франция.
А такива асоциации като твоите са ми много неуместни и никога не съм ги прилагал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юли 2016 01:39

С това, че не се коментира нищо футболно. Никакви елементи от играта, никаква тактика, абе нищо футболно.
Негрите паднали, като домакини и еБаси кефа.
Същото щеше да е и ако бяха били, но тогава щяха да се смеят на "Криси" (Гела) и т.н.
Ако човек, който не гледа футбол прегледа темите за европейското...никога няма да разбере какво е това нещо футболът.
Въобще не се пише за футбол тук. Само оправдания, оплаквания и подигравки. Без никакво разсъждаване върху това, което отборите предлагат, като футболни аргументи. Жалки!
Боли ме кУра за Франция. А това, че са домакини го написах, защото добавя допълнителна доза щастие към "феновете" на играта у нас, които са били против тях. Не бих седнал да се подигравам на някой отбор, ако моя е бил набит от него или доста по-рано в турнира.

ПП Финалът приличаше на този от Евро 2004
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 юли 2016 01:39

Tommi написа:Да попитам всички, които имат нещо против чернокожите играчи на Франция, кой направи португалците шампиони? :lol: Човек, който даже не е роден в Европа, за разлика от французите. ;)

Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа :!: Така и стана 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юли 2016 01:40

Франция не може да бие Португалия без Роналдо, а тръгнала шампион да става. :roll:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 юли 2016 01:40

Лека вечер. 8-)

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Euro 2016”