Евро 2016: Англия - Русия(Група B) 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Re: Евро 2016: Англия - Русия(Група B) 1:1 FT

Мнениеот hhandsome » 12 юни 2016 14:57

petrovic.london написа:Руската държава трябва да се справи с руските запалянковци. Което очевидно не е свършила. Останалите - със собствените си. Та какво се е случило с участието на полски или ирландски фенове, че нещо може да съм пропуснал?

а англичаните с колко точки ще бъдат наказани??? ТРИ ДЕНА трошат в Марсилия и провокират руснаците, а после се жалват като девствени момиченца.... жалка картинка са.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 юни 2016 15:03

iliev72 написа:Не знам за вас , но такъв форум да отнемеш точки на отбор е грозно. Да отнемеш точки от първенство , да отнемеш точки по време на квалификация разбирам. Това тук ще обезсмисли групата на Русия и Англия.

Всъщност това са по-скоро пожелателни и предположителни прогнози на гонг.
Ето това е написал един журналист от Гардиън, който Джеймс Пиърс цитира преди малко:

Fully expect UEFA to come down hard on them. Got to be looking at a £5,000 fine. And maybe a warning too.

Това е от УЕФА:
Изображение

А иначе британците няма да бъдат наказани, защото не са направили нищо на стадиона, а УЕФА не можела да предприема действия за събития, извършени извън нейните обекти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 12 юни 2016 15:04

CTAHKO написа:
petrovic.london написа:
CTAHKO написа:
petrovic.london написа:
iliev72 написа:Англичаните вчера не си свършиха работата сега УЕФА ще им върши.
УЕФА стоварва тежка секира върху Русия, ще отнема точки
Грозна история.

УЕФА няма да върши английска работа, а само несвършената от руската държава по повод футболното хулиганство. Навремето същата организация отряза главите на английските клубове без футболистите да са виновни, което донесе на света опознаването на марката Милан с нейното велико трио Гулит, Райкард и Ван Бастен.

Руската държава??? Ами католиците и протестантите от Полша и Северна Ирландия, тях какво ги правим 8-) Или тези държави са си свършили работата, само руската държава не е ;)

Руската държава трябва да се справи с руските запалянковци. Което очевидно не е свършила. Останалите - със собствените си. Та какво се е случило с участието на полски или ирландски фенове, че нещо може да съм пропуснал?

Същото като с английските и руските. Но двойния стандарт е налице 8-) На едните ще им отнемат точки, пък другите да се бият между тях си 8-) Щом не са руснаци, значи може 8-)
Факти, Станко, факти напиши за станалото с поляци и ирландци! Двоен стандарт за англичани няма. Който от тях е хулиган си стои в Англия. А на стадионите им ходят целите семейства с дечицата. Но има и истина в това, че като излязат в чужбина, много от задръжките им падат. Колкото до Русия, нещата там са ясни. Мужикът разбира само от диктатура. Затова алкохолизмът е национален спорт и съответно проблем.
http://btvnovinite.bg/article/sport/fen ... s-boj.html

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 12 юни 2016 15:10

hhandsome написа:
petrovic.london написа:Руската държава трябва да се справи с руските запалянковци. Което очевидно не е свършила. Останалите - със собствените си. Та какво се е случило с участието на полски или ирландски фенове, че нещо може да съм пропуснал?

а англичаните с колко точки ще бъдат наказани??? ТРИ ДЕНА трошат в Марсилия и провокират руснаците, а после се жалват като девствени момиченца.... жалка картинка са.

Пич, по-долу са ти отговорили. Дали УЕФА е компетентна за деяния, извършени извън спортните съоръжения. А и като ти гледам снимката на профила, едва ли има смисъл комуникацията с теб. Ясно е що за ценности имаш...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 юни 2016 15:12

Да изхвърлят и Русия и Англия заради изцепките на феновете. Но дали тогава някои "Българи", които обичат Русия повече от България ще мирясат?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 юни 2016 15:27

petrovic.london написа:Факти, Станко, факти напиши за станалото с поляци и ирландци! Двоен стандарт за англичани няма. Който от тях е хулиган си стои в Англия. А на стадионите им ходят целите семейства с дечицата. Но има и истина в това, че като излязат в чужбина, много от задръжките им падат. Колкото до Русия, нещата там са ясни. Мужикът разбира само от диктатура. Затова алкохолизмът е национален спорт и съответно проблем.

Оставил съм ти линк 8-) Какво повече да напиша ;) А фактите са такива...фенове на четири държави се трепят и трошат, наказва се отбора само на една 8-) Факт :!: И сигурно семейните двойки с дечицата потрошиха Марсилия и замерваха полицията с бутилки ;) Малко по-сериозно, ако обичаш 8-)

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 12 юни 2016 15:32

хахахахх семейните двойки с дечицата вика :lol: и това го пише след като като най-големите зулуми в Марсилия ги направиха англичаните. Както винаги двоен стандарт спрямо Русия и както винаги Путин ще си го премести в другия крачол 8-) Лондон вече си имат кмет-мюсли след още десетина години мюслитата ще ги управляват а англичаните ще са им колония и ще им бачкат. А руснаците ще оцелеят защото си имат собствени правила 8-)

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 12 юни 2016 15:35

CTAHKO написа:
petrovic.london написа:Факти, Станко, факти напиши за станалото с поляци и ирландци! Двоен стандарт за англичани няма. Който от тях е хулиган си стои в Англия. А на стадионите им ходят целите семейства с дечицата. Но има и истина в това, че като излязат в чужбина, много от задръжките им падат. Колкото до Русия, нещата там са ясни. Мужикът разбира само от диктатура. Затова алкохолизмът е национален спорт и съответно проблем.

Оставил съм ти линк 8-) Какво повече да напиша ;) А фактите са такива...фенове на четири държави се трепят и трошат, наказва се отбора само на една 8-) Факт :!: И сигурно семейните двойки с дечицата потрошиха Марсилия и замерваха полицията с бутилки ;) Малко по-сериозно, ако обичаш 8-)

Заплахата за санкции срещу Русия е от страна на УЕФА за хулигански действия, извършени НА СТАДИОНА, до където се простират правомощията на организацията. За дивотиите, извършени другаде е компетентна френската правосъдна система, длъжна да търси ПЕРСОНАЛНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ от извършителите. Напълно съм сериозен, само, че мисленето като процес определено те затруднява...
P.s. Благодаря за линка, бях го пропуснал!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 юни 2016 16:07

iliev72 написа:Не знам за вас , но такъв форум да отнемеш точки на отбор е грозно. Да отнемеш точки от първенство , да отнемеш точки по време на квалификация разбирам. Това тук ще обезсмисли групата на Русия и Англия.

Аз съм последния човек, който би защитавал руснаците, но ми изглежда мега глупаво да се отнемат точки заради фенове. ОК, ако прекратят мача - да, но за такива неща... Ако има някой виновен, това да домакините и органите на реда, които са го допуснали. Виновни са, че не са ги помели и не са ги хвърлили в затвора, че не са въдворили ред. Не някаква група да нападне друга и изведнъж цял отбор и цяла страна да е потърпевша. Според мен не е ОК.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 юни 2016 17:04

Няма да се взимат точки, глоба 50 бона или без руски фенове на мача срещу Словакия, като от УЕФА клонят към първото.

«РФС грозит закрытие сектора на матч сборной России с командой Словакии или штраф в размере €50 тысяч, — сказал источник. — УЕФА склоняется к штрафу».
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Euro 2016”