Eвро 2016, 1/2 финал Гeрмания - Франция 0:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Маги Стралска
Re: EBРО 2016, 1/2 ФИНАЛ Гeрмания - Франция
някой помни ли какво се случи преди 2 години с Бразилия.... иска ми се картинката да се повтори днес.... 
Да, французите са силни, когато имат пространства, срещу Португалия ще им е по-трудно. Португалия - Франция е по-непредсказуем финал, отколкото Португалия - Германия. Е, те и португалците, освен снощи, не пропускаха възможността да си поиграят още половин час, та ще ги видиме колко ще са свежи на финала, особено ако пак успеят да докарат работата до продължения.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
1-1, дузпи и Германия на финал.
Двата най-противни отбора. Все пак се надявам (сене)галите да успеят, защото психиката на човек може да издържи до един момент да слуша за Маншафта, немското превъзходство и цитатите на Гари Линекер.
Да бие, да бие, да бие...Франция да бие!
Франция-Португалия ми се струва ще е по-интересен финал.
Франция-Португалия ми се струва ще е по-интересен финал.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Дано немците бият, че не ми се гледа финал в който ще искам и двата отбора да загубят.
Неам симпатии в този мач, но .... все пак франсетата не ги харесвам една идея повече 
2:1 за Джърмъни
ПП: Надявам се да няма странични намеси, които да развалят мача ....
ПП2: Не мога да си представя финал Франция - Португалия .....
2:1 за Джърмъни
ПП: Надявам се да няма странични намеси, които да развалят мача ....
ПП2: Не мога да си представя финал Франция - Португалия .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
trokadero_ написа:Напред Франция !
Германия продължава
Франция трябва да победи в името на красивия футбол ! Другото ще е заспиване пред телевизора ! Затова едно 3-1 с гол на Пайе ще ми хареса много пък и на всички непредубедени ценители на футбола !
- Балкански Орел
- Контакти: