Italy vs Romania X
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alex Tomov
Italy vs Romania X
Много добър коефициент за равен има, така че залагайте в еврофутбол и каквото спечелите дарете за вашия любим отбор ЦСКА

Re: Italy vs Romania X
Alex Tomov написа:Много добър коефициент за равен има, така че залагайте в еврофутбол и каквото спечелите дарете за вашия любим отбор ЦСКА
Отново се исказа неподготвен.

-
NON MOLLaRE MAAIII
Абе те и Холандците щяха да бият а Французите щяха да бият румънците ама нещо не се получи.Така като гледам двата фаворита засега се очертава да си ходят

- silver_sky_boy
- Контакти:
Муту пожали Италия
По принцип съм за Испания,но да си говорим истината:Съдиите режат яко Италия!Що е така,не знам,но е факт.От страни погледнато е много грозно,ама ще гледаме да видим до къде ше стигнат(и Италия и съдиите
)

Невидях някаде да ги режат яко,като изключим отменения гол срещу румъния.Дузпата поне според мен си беше чиста никой не е карал насила онзи италиянец да използава хватки от борбата.А за мача с Холандия няма смисал да говорим при 3 на 0 и боговете мълчат,само италиянците си мърморят
.Но като истински българин нямам нищо против да ги порежат яко срещо Франция,така ще разберат какво ми беше на мене на полуфинала през 94 когато съдията си правеше с нас каквото си поиска

Пак съдиите свирят против Италия.На световното 2002 отмениха 5 чисти гола за Италия. Вчера имаше по чиста дузпа срещу Тони ,но не я свириха.Чист гол отмениха. Дел Пиеро пъке толкова слаб /изтърва два гола от 3-4м с глава/ пък с претенции не само да играе но и капитан да бъде. 28 контакта с топката и само 31% точни паса 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Вчера имаше по чиста дузпа срещу Тони ,но не я свириха
Кога беше тази дузпа дето не са я свирили,че не си спомянм нещо?