AntonToni написа:Да питам,че не ми е ясно.
Ако има ситуация в наказателното поле за наказателен удар,съдията не е дал нищо,а има такъв,противника вкарва гол.ВАР потвърждава дузпата .Какво се прави,какъв е правилника?
Връщат дузпата. Случвало се е .
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ако има ситуация в наказателното поле за наказателен удар,съдията не е дал нищо,а има такъв,противника вкарва гол.ВАР потвърждава дузпата .Какво се прави,какъв е правилника?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
peliforewer написа:Неутралният днес много лично прие загубата на точки от Лудогорец :) .По едно време беше приключил ЦСКА :) , после реши, че мача е селски :) .Уж Неутрален, а всичките му коментари в една посока :) .
W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
MASTER_COOL написа:W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
Нормално за пълен олигофрен като тоя :mrgreen:
peliforewer написа:MASTER_COOL написа:W84me написа:Дебелото Ники, даже не разбрал, че изгониха Жордао, а не Лапеня...
Нормално за пълен олигофрен като тоя :mrgreen:
Не е ОК да наричаш един доказано червен журналист, момче израстнало в сектор Г олигофрен.Може да не го харесваш, може да се мислиш за по-голям цесекар от Ники, но нямаш абсолютно никакво право да пригласяш на сините фенове и да го обиждаш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта