А ми на пръв поглед в това няма нищо лошо, стига Миленчо да отиде и на следващият мач на волейболистите от вътрешното първенство, а може и на следващият от Евро турнирите, но аз съм на 100% сигурен , че той няма да отиде по простата причина, че на следващият мач от първенството в залата ще има не повече от 150 - 200 човека и тогава той какво да прави там, а следващият мач от евро турнирите е след края на първенството по футбол ( където ЦСКА ще е едноличен лидер с пет точки пред втория ) и тогава вече няма да си го спомняме и няма да има кой да скандира името му. А Миленчо беше точно за това в залата да получи последните си петнайсе минути слава, без да се интересува, че с присъствието си той ще създаде допълнително напрежение във футболният отбор точно преди един от най-важните му мачове.
С тази си постъпка Миленчо ми падна страшно много в очите, а и не само на мен, но и на всички трезво мислещи хора в залата. Можех да му простя слабостите като треньор но никога няма да му простя това, че постави собственото си его пред интересите на ЦСКА.
ПОСЛЕПИС :
Милене няма по голям от ЦСКА, а ти днес се опита да се направиш на такъв, като подлееш вода на басовете, възползвайки се от фен ската нагласа срещу тях и загърбвайки интересите на милиони хора само и само да се докажеш пред не знам си кой. Това може да го направи само един много малак човечец. Всеки си е прав за себе си но не беше момента точно сега да се правиш на ощипана госпожица и да наливаш вода в мелницата на " червените доброжелатели ".
СБОГОМ ЗАВИНАГИ