Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Мнениеот Red Warrior » 09 окт 2011 16:26

Велизар Димитров остана малко позабравен в мразовития Донецк, където започва четвъртия си сезон с фланелката на местния Металург. В четвъртък, след няколкодневна почивка у нас, любимецът на Сектор „Г“ се завърна в Украйна, за да се включи в подготовката на своя тим.

"Всичко върви нормално. Започнахме добре първенството. Аз лично съм доволен, старая се и давам максимума от себе си. Най-важното е, че хората ме уважават и се разбираме чудесно с тях. Целта пред нас е да се класираме в евротурнирите. Това не е невъзможно, защото в Украйна тимовете до 5-то място получават квота за надпреварите на Стария континент.

"Все още е рано да давам окончателен отговор дали ще стана шеф в Металург. Имам такова предложение. Сега обаче не мисля за него. Имам още година и половина по договор. След това ще окача бутонките и едва тогава ще взема решение. Оставям си и вратичка за завръщане в ЦСКА, отборът на сърцето ми. Честно казано, преди години имах оферта не само от Наско Сираков да отида в Левски, но и от други български отбори. Навсякъде ми предлагаха повече пари. Трансфер обаче означаваше да предам себе си и „червените“ фенове. Клишето „професионалист“ не винаги е актуално".

"Тъй като краят на кариерата ми наближава, съм правил равносметка относно нея. Можеше да се развие и по-добре, ако бях излязал в чужбина по-млад. Аз отидох в Металург на 28 години. В крайна сметка обаче не съжалявам за нищо. Играх в ЦСКА, дадох много за този клуб, той ми даде много...Сега и в Металург съм добре, уважават ме. Доволен съм".

"

Не съжалявам и за кариерата си в националния отбор. Винаги съм давал всичко от себе си, когато съм излизал с фланелката на „лъвовете“. Там обаче моето време свърши. Не съм обиден на никого. Аз обаче съм скептично настроен спрямо подмладяването на състава – такова се прави, когато имаш качествен материал. Такъв аз в мометна не виждам. Все пак пожелавам успех на момчетата. Дано покрай Мартин, Стенли и Благо и те израснат“, сподели пред „7 дни спорт“ Велизар Димитров.

"Спортал"

А си спомням как Наско Сирaков говореше как в Левски играли най-добрите футболисти. И той като Гонзо :lol:
Последна промяна от Red Warrior на 10 окт 2011 10:39, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

daniel875
Контакти:

Re: Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Мнениеот daniel875 » 09 окт 2011 16:40

Футболистът Велизар Димитров беше много добър, отличен дори за нашите стандарти, но с непрекъснатите симулации за дузпи опропасти безспорния си талант. Той е доказателство как може умен състезател да се провали заради собствената глупост.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 окт 2011 16:41

страхотна тема, поздравления! Велизар е един голям цесекар, страхотен футболист, който за съжаление не можа да развие на макс огромния си талант. Още помня след мача с Белгия на "Васил Левски" как белгийската преса бе впечатлена от него и написаха: "финтовете на Димитров те свалят от седлото". пожелавам му още поне 4-5 години кариера на високо ниво и дано се върне при нас по-скоро и да стане шампион още три пъти пък тогава нека се отказва! дълбок поклон за неговата лоялност към ЦСКА и големия му принос за успехите на отбора!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2011 17:33

daniel875 написа:Футболистът Велизар Димитров беше много добър, отличен дори за нашите стандарти, но с непрекъснатите симулации за дузпи опропасти безспорния си талант. Той е доказателство как може умен състезател да се провали заради собствената глупост.

Е да се е провалил, колко да се е провалил... 3 пъти шампион с ЦСКА, капитан на отбора, втори капитан на един от приличните украински клубове, национал на България...
Не е кой знае какво, но така или иначе не би могъл да бъде наречен провалил се играч, особено на фона на общата картинка на футбола ни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 окт 2011 17:43

Каквото и да говорите, каквото и да правите, пак до Левски опирате :) :) :) Така е, трябва винаги да се сравнявате и опитвате да доближавате до най-добрите. Нещо не разбирам. За вас нали ЦСКА е най-добрият отбор, най-великият? Левски да не е Реал Мадрид, та всяка залязваща звезда на червените говори за Левски и по този начин иска да припомни за своето съществуване? Странна работа. Това комплекс ли е, какво е?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2011 17:46

dodo7271 написа:Каквото и да говорите, каквото и да правите, пак до Левски опирате :) :) :) Така е, трябва винаги да се сравнявате и опитвате да доближавате до най-добрите. Нещо не разбирам. За вас нали ЦСКА е най-добрият отбор, най-великият? Левски да не е Реал Мадрид, та всяка залязваща звезда на червените говори за Левски и по този начин иска да припомни за своето съществуване? Странна работа. Това комплекс ли е, какво е?

То щото вие не говорите само за ЦСКА. :) Велизар просто е отговорил на въпрос дали е имал оферти от други клубове в България, какъв е проблемът?
[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 окт 2011 17:56

vaskonti написа:
dodo7271 написа:Каквото и да говорите, каквото и да правите, пак до Левски опирате :) :) :) Така е, трябва винаги да се сравнявате и опитвате да доближавате до най-добрите. Нещо не разбирам. За вас нали ЦСКА е най-добрият отбор, най-великият? Левски да не е Реал Мадрид, та всяка залязваща звезда на червените говори за Левски и по този начин иска да припомни за своето съществуване? Странна работа. Това комплекс ли е, какво е?

То щото вие не говорите само за ЦСКА. :) Велизар просто е отговорил на въпрос дали е имал оферти от други клубове в България, какъв е проблемът?

И просто авторът е извел ТОЧНО ТОЗИ ОТГОВОР КАТО ТЕМА :) :) :) ВАсконти, смешно е, пич. Питай всеки първокурсник психология какво означава това.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2011 18:01

Ще го питам тоя първокурсник. Ще го питам и какво значи да си вадиш общо заключение за хиляди човека на базата на отделно изказване на един човек. И то при положение, че подобни коментари има и във вашия форум.
[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 окт 2011 18:03

vaskonti написа:Ще го питам тоя първокурсник. Ще го питам и какво значи да си вадиш общо заключение за хиляди човека на базата на отделно изказване на един човек. И то при положение, че подобни коментари има и във вашия форум.

А ти защо си вадиш такива заключения? "То щото вие не говорите само за ЦСКА.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2011 18:23

Винаги съм се чудел на някои хора толкова ли обичат да се правят на три и половина...
И просто авторът е извел ТОЧНО ТОЗИ ОТГОВОР КАТО ТЕМА :) :) :)

Еми авторът(говоря за тоя дето е написал това) е търсел ефтина сензация като е извел точно този отговор КАТО ЗАГЛАВИЕ!Какво му е чудното,не мога да разбера...
Последна промяна от delqnski47 на 09 окт 2011 18:28, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”