ГОНГ-БЪЛГАРИ ИЛИ.. И ПРОТЕСТИТЕ НА БОТЕВ....ТА ДО 14.01.08

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko_cska
Контакти:

ГОНГ-БЪЛГАРИ ИЛИ.. И ПРОТЕСТИТЕ НА БОТЕВ....ТА ДО 14.01.08

Мнениеот petko_cska » 12 яну 2009 20:47

ГОСПОДА ОТ ГОНГ,
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС ОТ МОЕ ИМЕ, ИМЕТО НА 50-НА МОИ ПРИЯТЕЛИ И ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
ВИЕ КАТО СПОРТНА МЕДИЯ МОЖЕ ДА СПОМАГАТЕ НА СПОРТА (КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ НЕГО) И СТРАНАТА (КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ НЕЯ), КАТО ОТРАЗЯВАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕНИТЕ ДАТИ ЗА ПРОТЕСТИ, А НЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ(СЕИРА). НАПРИМЕР ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ КАТО ПРОТЕСТИРАХА ЗАЩО НЕ ГО ОБЯВЯВАХТЕ КАТО НОВИНА ПРЕДВАРИТЕЛНО, А САМО НЯКАКВИ КОМЕНТАРИ СЛЕД ТОВА. СПОРТА И ФУТБОЛА ЗАГИВАТ- А СЛЕДОВАТЕЛНО И ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА СКОРО! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ И УТРЕ СЛОЖЕТЕ ЕДНО ЗАГЛАВИЕ, ЧЕ ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ ВИЖДАШ ЛИ И ТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ НА 14.01.09. АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ МНОГО МОИ ПОЗНАТИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ В ТОЗИ САЙТ!
АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ ЩЕ ЗНАМ, ЧЕ СТЕ УЧАСТНИЦИ В ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: ГОНГ-БЪЛГАРИ ИЛИ.. И ПРОТЕСТИТЕ НА БОТЕВ....ТА ДО 14.01.08

Мнениеот lionel_messi » 12 яну 2009 20:50

petko_cska написа:ГОСПОДА ОТ ГОНГ,
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС ОТ МОЕ ИМЕ, ИМЕТО НА 50-НА МОИ ПРИЯТЕЛИ И ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!
ВИЕ КАТО СПОРТНА МЕДИЯ МОЖЕ ДА СПОМАГАТЕ НА СПОРТА (КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ НЕГО) И СТРАНАТА (КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ НЕЯ), КАТО ОТРАЗЯВАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕНИТЕ ДАТИ ЗА ПРОТЕСТИ, А НЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ(СЕИРА). НАПРИМЕР ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ КАТО ПРОТЕСТИРАХА ЗАЩО НЕ ГО ОБЯВЯВАХТЕ КАТО НОВИНА ПРЕДВАРИТЕЛНО, А САМО НЯКАКВИ КОМЕНТАРИ СЛЕД ТОВА. СПОРТА И ФУТБОЛА ЗАГИВАТ- А СЛЕДОВАТЕЛНО И ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА СКОРО! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ И УТРЕ СЛОЖЕТЕ ЕДНО ЗАГЛАВИЕ, ЧЕ ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ ВИЖДАШ ЛИ И ТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ НА 14.01.09. АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ МНОГО МОИ ПОЗНАТИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ В ТОЗИ САЙТ!
АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ ЩЕ ЗНАМ, ЧЕ СТЕ УЧАСТНИЦИ В ГЕНОЦИДЪТ НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!

Евала...точно така! Ако сте истински БЪЛГАРИ - направете го!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 яну 2009 20:51

petko_cska написа:ГОСПОДА ОТ ГОНГ,

ама те живеят от нашото(общото) нещастие!

redscorpion
Контакти:

Мнениеот redscorpion » 12 яну 2009 21:01

Tочно казано! И още нещо - ние не подкрепяме партия, а името на България, което е застрашено!!!

Потребителски аватар
1936
Контакти:

Мнениеот 1936 » 12 яну 2009 21:04

и на мен ми е писнало от циганията. Ще гледам да дойда и .........

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 яну 2009 15:42

1936 написа:и на мен ми е писнало от циганията. Ще гледам да дойда и .........

Абе само да не се окаже много приказки, а деиствия никакви.И колкото и да е неприятно с мирни протести май не се постига много.Ще ви дам пример с 96 -въпреки че съм бил малък знам доста неща,и учителската стачка например.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”