Спас Делев - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Лусио
Контакти:

ЦСКА разгроми германци, фурор на Спас Делев

Мнениеот Лусио » 07 юли 2010 20:19

ЦСКА разгроми с 5:0 четвъртодивизионния германски Ферл във втората си контрола от подготвителния лагер в Германия. Хеттрик за армейците наниза Спас Делев, а по едно попадение добавиха Димитър Илиев и Шулс, който си заби ефектен автогл. Червените, които играха с голяма част от своите юноши и резерви, отбелязаха всичките си голове в последните 30 минути на срещата.

ЦСКА - ФЕРЛ 5:0

1:0 Димитър Илиев 60
2:0 Спас Делев 63
3:0 Шулс 78 авт.
4:0 Спас Делев 85
5:0 Спас Делев 86

ЦСКА: Стойчев, Дечев, Акуаро (46-Виданов), Стоянов, Велинов, Делев, Тиеро (53-К.Янев), Галчев, Зехиров (66-Трифонов), Руи Мигел (53-Костадинов), Илиев

ФЕРЛ: Мандич, Камински, Карпети, Шрьодер, Гаудаин, Ариси, Бертелс, Блум, Ленеман, Бринкер, Заур

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Re: ЦСКА разгроми германци, фурор на Спас Делев

Мнениеот Deflores » 08 юли 2010 00:16

Какъв фурор,Какъв разгром, кви 5 лева та това е 4 дивизия.Едно време Левски и цска като ходеха на подготовка такива тимчета ги биеха с 16-17 на 0. Ако това те е въодушевило да пуснеш тази тема мн мн жалко

redpride
Контакти:

Re: ЦСКА разгроми германци, фурор на Спас Делев

Мнениеот redpride » 08 юли 2010 15:03

В медийте пише, че Делев остава, но още не е потвърдено от серизен източник. Радвам се много за него, защото той ще е бъдещето на ЦСКА. Дано сезона да е по-добър за Спас, с повече голове. Качествата той се ги има!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Спас Делев

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 14:40

Така,малко преди мача в неделя с един колега влязохме в спор за класата на Делев,като аз защитих младока с надеждата,че Спас ще се представи добре,и мисля че не бях единствен.Вие лично бяхте ли доволни от играта му срещу Левски?Аз не.От него и от Гранден очаквах много,а те не показаах нищо.Спас спечели няколко корнера,но до там.Може би ако Коста Стоянов не беше контузе щеше да е по-голяма ползата,но уви.Според мен вече не бива да очакваме нещо от Спас,сега ще кажете че прибързвам защото е 1-ви мач и тн.,но аз го казвам с оглед и на поведението му.Миналия сезон не спореше много много със съдята,а гледам че му се отвори работата.Ръцете му целите са татуирани,изглежда си е поживял човека.За мен той вече е поредното "футболистче"-каквито са и Орлинов,Ивановците,Платини,Панку и може би Гранден.Последния все пак е играл в голям клуб,затова пък и очакваме повече от него.
Последна промяна от naiki на 03 авг 2010 14:44, променено общо 1 път.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот UltraBlue » 03 авг 2010 14:44

naiki написа:Така,малко преди мача в неделя с един колега влязохме в спор за класата на Делев,като аз защитих младока с надеждата,че Спас ще се представи добре,и мисля че не бях единствен.Вие лично бяхте ли доволни от играта му срещо Левски?Аз не.От него и от Гранден очаквах много,а те не показаах нищо.Спас спечели няколко корнера,но до там.Може би ако Коста Стоянов не беше контузе щеше да е по-голяма ползата,но уви.Според мен вече не бива да очакваме нещо от Спас,сега ще кажете че прибързвам защото е 1-ви мач и тн.,но аз го казвам с оглед и на поведението му.Миналия сезон не спореше много много със съдята,а гледам че му се отвори работата.Ръцете му целите са татуирани,изглежда си е поживял човека.За мен той вече е поредното "футболистче"-каквито са и Орлинов,Ивановците,Платини,Панку и може би Гранден.Последния все пак е играл в голям клуб,затова пък и очакваме повече от него.

Без да се заяждам, ама тоя талант колко гола има за вас? Аз само тоя срещу Динамо се сещам. Това ако ви е нападателя, дето не може 3 гола да вкара на сезон, какво очаквате да постигнете? Извинявам се пак ако засягам някого- не целя това!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 14:46

levskimo написа:Пълна балеринка. 50 пъти се хвърли в наказателното, и се затъркаля. Пълен .....

за това говоря.Айде,това е нормално в БГ,обаче ВСЕКИ път да крещи след съдията не е нормално.Наистина,всички го правят,ама той прекали.Плюс това не е доказан играч,че да се държи така

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 03 авг 2010 14:46

И аз съм така,леко разколебан относно Делев.Харесвам го,винаг съм на мнение,че заслужава шанс момчето,но вече няма време да го чакаме,един сезон изкара при нас,не е на 5 години дете.В мача срещу Левски не бе на ниво,ако до 1-2 мача не се промени нещо в поведението му на терена,хич да не го броим.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 14:47

Roger_Federer написа:И аз съм така,леко разкол**** относно Делев.Харесвам го,винаг съм на мнение,че заслужава шанс момчето,но вече няма време да го чакаме,един сезон изкара при нас,не е на 5 години дете.В мача срещу Левски не бе на ниво,ако до 1-2 мача не се промени нещо в поведението му на терена,хич да не го броим.

+1.Направо да го връщаме на Пирин :mrgreen:

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 03 авг 2010 14:47

naiki написа:
levskimo написа:Пълна балеринка. 50 пъти се хвърли в наказателното, и се затъркаля. Пълен .....

за това говоря.Айде,това е нормално в БГ,обаче ВСЕКИ път да крещи след съдията не е нормално.Наистина,всички го правят,ама той прекали.Плюс това не е доказан играч,че да се държи така

Е, честно кажи ми, Милиев ли беше виновен, че тоя се претъркули в наказателното и закрещя по съдията?

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 14:49

levskimo написа:
naiki написа:

Е, честно кажи ми, Милиев ли беше виновен, че тоя се претъркули в наказателното и закрещя по съдията?

прави сте,че симулираше доста,но имаше една ситуация,мисля че пак беше с Делев,къде Милиев или Минев направо го е**** отзад и съдята си замълча

Върни се в “ЦСКА”