Dan4o Todorov v cska
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dan4o Todorov v cska
Mislj 4e e vreme "zvezdata" Dan4o da izleze v 4ujbina i da se nalagat jno6i.Istinata e 4e dancho e edin mi6ok koito igrae samo sre6tu otbori ot 10-to mjsto nazad.Asre6to otborite koito sa naistina vajni se OAKVA mn seriozno.Primeri;TOLUZA Dan4o opitva da prehvarli vratarj ot centara;rezultat;topkata edva stiga nak. pole.Ot posledvalata ataka vsi4ki znaem kakvo se slu4i.nom2 90 min Dan4o izpuska ot 1 metar da nakaje sinite GOVEDA
- piggy bank
Re: Dan4o Todorov v cska
данчо даде достатъчно на ЦСКА,време е да си тръгва
Като цяло съм съгласен, че е добре да се налагат юноши и че е време Данчо да излезе в чужбина, но не съм съглсен с отношението Ви към него.Той е футболист, дал много на ЦСКА и заслужава уважение за това.На всеки се случва да пропусне, правили са го далеч по големи звезди от него.А и да не забравяме гола, който отбеляза на Леверкузен и който направи възможно участието на ЦСКА в групите на УЕФА.Затова призива ми е да не го изкарваме най-некадърния футболист заради липсата на късмет и слабата моментна форма.
slaveiko8 - кой си ти, че ще даваш оценки на Данчо Тодоров мишок ли бил или какъв там....
Това момче от първата секунда в която дойде от "Черноморец" се раздава на 100 % за ЦСКА, играл е контузен толкова много пъти, вкарал е няколко решителни гола и само защото е направил грешка в един евро мач си готов да го очерниш, ти си жив смешник бре...
Много ме е яд на такива пишман - цесекарчета като теб...
Сигурно ходиш на мачове в най-добрия случай от 3-4 години и то само на вътрешното първенство, но вече си много компетентен кой е мишок и кой не...
А Данчо му е време заради самия него да излезе навън - той е спечелил тук всичко с ЦСКА....
Дано да му намерят добър отбор в който да се развие още повече - белким се сетят някои че е добър избор за националния...
Това момче от първата секунда в която дойде от "Черноморец" се раздава на 100 % за ЦСКА, играл е контузен толкова много пъти, вкарал е няколко решителни гола и само защото е направил грешка в един евро мач си готов да го очерниш, ти си жив смешник бре...

Много ме е яд на такива пишман - цесекарчета като теб...

Сигурно ходиш на мачове в най-добрия случай от 3-4 години и то само на вътрешното първенство, но вече си много компетентен кой е мишок и кой не...
А Данчо му е време заради самия него да излезе навън - той е спечелил тук всичко с ЦСКА....
Дано да му намерят добър отбор в който да се развие още повече - белким се сетят някои че е добър избор за националния...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!