Боби Галчев: ЦСКА не си прави сметки, а бие всичко наред

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Боби Галчев: ЦСКА не си прави сметки, а бие всичко наред

Мнениеот Артилериста » 07 апр 2011 18:31

Халфът на ЦСКА Борис Галчев е лошо момче на терена и скромно извън него. В мачовете е истински звяр - тича като луд, влиза твърдо в единоборствата, респектира играчите на съперника. Свърши ли двубоят, роденият в Добринище футболист е друг човек - тих, кротък, не се забърква в скандали, не обича да е център на внимание, рядко дава интервюта. След поредния си силен мач за ЦСКА - този срещу Черно море за купата, Галчев се съгласи да отговори на въпросите на „Тема Спорт".

- Боби, Върнахте си на Черно море за загубата Във Варна и изхвърлихте варненци от турнира за купата. Кой съперник си пожелавате за полуфинала?
- Нямам претенции. Който отреди жребият, е добре дошъл да го набием хубаво. ЦСКА е най-големият отбор 6 България и не се притеснява от абсолютно никого. Целта пред нас 8 този турнир е да печелим Всеки мач и накрая да вдигнем трофея. Имаме нужда от тази купа, феновете ни сьщо. Дано ги зарадваме. Показахме на Черно море, че сме по-добрият отбор от тях. Но не излязохме на терена с мисълта да им връщаме за онова 0:1 в мача за първенство. Искахме да продължим в турнира независимо кой е срещу нас. Радвам се, че го направихме.

- Видя се, че варненци не са нищо особено. Съжалявате ли сега още повече за онази загуба на „Тича"?

- Яд ни е, но няма време да мислим за отминали мачове, защото на вратата чука нов двубой. Просто във Варна ни попречи ужасният терен. Това е основната причина да загубим.
ЦСКА е техничен отбор, не е за такъв лош терен. Това е футболът - паднахме на „Тича", няколко дни по-късно бихме Черно море в София.

- Вие се завърнахте сред титулярите на ЦСКА. Каква оценка си давате лично на вашето представяне и пречи ли ви тази ротация - веднъж започвате мача, след това оставате резерва...

- Оценката я дава треньорът и вие, журналистите, но аз мисля, че се справих добре. Не допуснах някакви фрапантни грешки, изпълних заръките на г-н Радуканов и съм доволен. Смятам, че направих добър мач. Дали ще играя и срещу Литекс, ще видим. Нормално е - всеки футболист иска постоянно да бъде на терена, а не на пейката. Но тези решения не ги взимаме ние. Тренираме, раздаваме се, пък каквото реши треньорът. Но в клуб като ЦСКА конкуренцията е много голяма и няма място за сърдене. Треньорът си прави състава и тактиката според съперника ни в дадена среща.

- Получихте контузия по време на четвъртфинала за купата. Сериозна ли е тя?

- Имам болки в кръста, но не е нещо сериозно. Не взех участие във възстановителната тренировка след мача с Черно море, бях във фитнеса. Няма проблеми.

- Идва дерби с Литекс. Ще спре ли ЦСКА тази забележителна серия на шампиона от 13 поредни победи в първенството?

- Защо да не я спрем? Освен три точки за ЦСКА какво друго мога да очаквам от този мач? Литекс е добър отбор, с добри футболисти и треньор, но и ние разполагаме с всичко това. Отиваме в Ловеч да се борим докрай, да играем футбол и да си тръгнем с победата.

- Да, но ако спечелите в Ловеч, може да направите Левски шампион.

- Не виждам как точно Левски може да стане шампион. А и ЦСКА сметки не прави, а бие всичко наред.

- Понякога си изкарвате глупави жълти и червени картони. Работите ли върху това да изчистите играта си, за да не се стига до официални предупреждения от съдиите?

- Да, гледам да изчиствам тези неща. Всеки футболист си има силни страни и недостатъци, които да свежда до минимум и постепенно те да изчезват. Няма перфектни играчи. Знам, че това е проблем, и се старая да го премахна. Говорил съм и с треньора по тази тема.

- Преди две години и половина със Спас Делев играехте във В група, а сега сте футболисти на ЦСКА и дори получихте повиквателни за националния отбор. Вярвахте ли тогава, че ще стигнете дотук за толкова кратък период от време?

- Честно казано, аз не съм вярвал. Не знам за Спас, той е по-млад от мен, имаше и има време пред себе си. Не съм го вярвал, но съм много щастлив, че това се случи.

От дете съм фен на ЦСКА и не го казвам просто така, това е самата истина. За да стигнем дотук, явно със Спас работим добре. Тренираме здраво и имаме качества. Иначе няма как да стане работата. Но определено трябва и малко късмет. Щастлив съм, че той се усмихна на мен, усмихна се на Спас и сега сме част от ЦСКА. Много се радвам и за повиквателната от Ло-тар Матеус. Чест е за всеки един футболист дори само да бъде повикан в националния си отбор.

- Как гледат на успехите ви с ЦСКА вашите близки и приятели в родния ви град Добринище?

- Много се радват хората. Чуваме се след победите и неуспехите. Поздравяват ме, когато бием, подкрепят ме в тежките моменти. Няма как да не са щастливи, особено моите родители. Всеки баща иска един ден синът му да облече червения екип на ЦСКА и да играе за този отбор. Моят не прави изключение и сега е истински доволен. Още повече че е голям фен на отбора и на Христо Стоичков. Той ме запали по ЦСКА, водеше ме на мачове. А сега синът му излиза на терена с екипа на този голям отбор - е как да не се радва човекът.

Евала Боби,точно такива играчи ни трябват в повече-сърцати,борбени и в същото време добри и на терена :!: .
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Боби Галчев: ЦСКА не си прави сметки, а бие всичко наред

Мнениеот TPAKTOP » 07 апр 2011 18:33

Артилериста написа:Евала Боби,точно такива играчи ни трябват в повече-сърцати,борбени и в същото време добри и на терена :!: .

Такива ни трябват ама са рядкост! Ще имаме отбор но ако ги продадем по-рано ще е по-добре за тях! галчев е тотален цар!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 апр 2011 18:38

Галчев е на 27 години и няма къде да ходи в чужбина, като гледам в следващите 5 години ще е при нас 8-)

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 апр 2011 18:43

това се казва футболист с червен дух в сърцето !!! само така се печели уважение , с раздаване и борба за червената фанелка !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 07 апр 2011 18:46

Браво за изказаните ви мнения,абсолютно сте прави,Галчев,под ръководство на Радуканов,израстна много.Браво,че се влага и раздава и преди всичко осъзнава,и оценява това,което е ЦСКА.Прав е,че ЦСКА не трябва да си прави сметки,другите трябва да се съобразяват с ЦСКА,а не толкова ЦСКА с тях.Това не означава,че трябва да подценяваме по-малките отбори от нас.Трябва да ги уважаваме,както и да изискваме да бъдем уважавани.Браво Галчев,желая да продължаваш в същия дух и да се раздаваш на 100 % за ЦСКА!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 07 апр 2011 19:05

Мммм всичко хубаво , но при един въпрос само не се е изказал както трябва ...... ;)

Вие нека да биете Литекс - направете това което ние не успяхме ( къде поради липса на късмет , къде поради липса на качества ) , а после ще видим Левски няма ли шанс за титла . Помня ( а и вие помните ) как ни водихте с толкова точки с колкото ни водят и Литекс в момента , така че нищо не се знае . Бийте ги вие , после дано и ние - и хоп разликата става 2 точки а Литекс има 2 гостувания на Славия и Локомотив София . Не съм казал ,че Левски няма да губи , но на теория ви говоря . Може да не ви се стори по темата , но пък аз мисля че си е по темата ... нали коментираме интервюто на Галчев , а в него си има :

- Не виждам как точно Левски може да стане шампион. А и ЦСКА сметки не прави, а бие всичко наред.

За първи път може би ще викам за ЦСКА , оценете го ! ;)

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 07 апр 2011 19:20

Кога стана и този казанджия, кога му почерня г**ът!? :o :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 07 апр 2011 20:13

PFK_Levski написа:Мммм всичко хубаво , но при един въпрос само не се е изказал както трябва ...... ;)

Вие нека да биете Литекс - направете това което ние не успяхме ( къде поради липса на късмет , къде поради липса на качества ) , а после ще видим Левски няма ли шанс за титла . Помня ( а и вие помните ) как ни водихте с толкова точки с колкото ни водят и Литекс в момента , така че нищо не се знае . Бийте ги вие , после дано и ние - и хоп разликата става 2 точки а Литекс има 2 гостувания на Славия и Локомотив София . Не съм казал ,че Левски няма да губи , но на теория ви говоря . Може да не ви се стори по темата , но пък аз мисля че си е по темата ... нали коментираме интервюто на Галчев , а в него си има :

А,Миньор ?.. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 апр 2011 21:37

PFK_Levski написа:Мммм всичко хубаво , но при един въпрос само не се е изказал както трябва ...... ;)

Ако нещата се развият така дори ЦСКА има шанс да стане шампион.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”