Преброяване на Армейци
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Преброяване на Армейци
я една бърза справка - колко от армейците са ходили в казарма, или работят в Армията? И един наричащ себе си армеец, без да е виждал пушка на живо армеец ли е или просто мадама?
Re: Преброяване на Армейци
Чакай малко пич. Казарма вече няма. И ЦСКА не е Славия (да не ми се обиждат феновете на отбора), че да свършат феновете с премахването на казармата. Идея си нямаш колко сме много.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Честито подписване с още един турчин - Саидходжа.
Малко, много, аз чакам отговор на какво основание се наричате армейци, не колко сте по принцип!
- Боримечката
- Контакти:

A аз мисля,че това е огледало на цялата говежда измет!!!
майкати и викат "армейката" та , че вички които сме я минали се наричаме армейците нали се сещаш ? а да много сме
виж ги , че прасетата не могат да ти отговорят....те си знаят да си говорат техните си глупости.....
tprodanov ако не знаеш напиши в wikipidia cska sofia и прочети какво означава абривиатурата ЦСКА. Това, че вече отбора няма нищо общо с армията не значи, че трябва забраним прякора с който са познати всички свързани с клуба ЦСКА.
[center]
[/center]

- Боримечката
- Контакти:
lubeste написа:виж ги , че прасетата не могат да ти отговорят....те си знаят да си говорат техните си глупости.....
Обичам да ми мирише на прясна оборска тор!

до тук май нема ни един да е виждал оръжие. Така и си знаех - женска работа. Свине, освободете името на Армията