Вижте не искам да му правя реклама на този, защото не си заслужава. Но сега прочетох една негова статия и се изнервих. Прочетете това http://www.sportal.bg/news.php?news=274199 и си кажете мнението. Моето е, че Милен Радуканов е най-хубавото нещо в ЦСКА в момента. Повече не искам да коментирам, вижте статията и си кажете мнението. Не говоря за всички набелязани проблеми от Тошев, а само за частта за Радуканов.
П.П. И един въпрос за Тошев: Подлога ли е той или не?
Но какво да очакваме от бивш кадър на ***
Милен Радуканов е най-хубавото нещо в ЦСКА в момента
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Милен Радуканов е най-хубавото нещо в ЦСКА в момента
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Подлога ли е Бисер Тошев???
Пич, всеки си има право на мнение. За мен мнението му е съвсем обективно, аз също го споделям. На вас май не може да ви се говори на "въпреки"...
-
Е що да е подлога? Кое не вярно?
danko_sot написа:Вижте не искам да му правя реклама на този, защото не си заслужава. Но сега прочетох една негова статия и се изнервих. Прочетете това http://www.sportal.bg/news.php?news=274199 и си кажете мнението. Моето е, че Милен Радуканов е най-хубавото нещо в ЦСКА в момента. Повече не искам да коментирам, вижте статията и си кажете мнението. Не говоря за всички набелязани проблеми от Тошев, а само за частта за Радуканов.
П.П. А да щях да забравя да си кажа мнението за Тошев: ПОДЛОГАААААААААА
Но какво да очакваме от бивш кадър на ***
Четох и аз тая статия,но ясно човека не разбира от футбол
- cska - maina
Подлога е както и Т. Русев с неговото информационно затъмнение около проблемите в левски! На колегата му от нова тв дембеле му хвърли микрофона а в гонга вадят новини че юве и вердер го искат за да отклонят общественото внимание от пиания престъпник!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- bobonikolov
Тоя Бисер Тошев явно е някакъв гадател.Откъде знае,че напролет футболистите няма да са във форма?От къде знае въобще какво ще се случи напролет та говори толкова сигурно в бъдеще време?Нямали уважение футболистите към Радуканов-глупости на търкалета.Ако беше така нямаше да има колектив.А той в момента е налице и отбора почна да се сработва.
cska - maina написа:Подлога е както и Т. Русев с неговото информационно затъмнение около проблемите в левски! На колегата му от нова тв дембеле му хвърли микрофона а в гонга вадят новини че юве и вердер го искат за да отклонят общественото внимание от пиания престъпник!
Леле, от злоба ще вземеш да получиш инсулт.

А до автора на темата. ЗАщо имам усещането, че си приятел на Бисер Тошев и специално му правиш реклама?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Кадърен журналист е, но тук ясно си е проличало, че симпатизира на Левски...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Бешикташ били в лошо състояние а бият Галатасарай.Хубаво е да е обективен в анализа иначе трябва да си пише във форумите, а не да се занимава с журналистика.Лошото е ,че Биг Брадъра наложи културата на явната конфронтация и по грубия език и това
се продава иначе тоя журналист не бях го чувал а сега ще стане известен(поне във форума).
се продава иначе тоя журналист не бях го чувал а сега ще стане известен(поне във форума).
Messinho написа:Кадърен журналист е, но тук ясно си е проличало, че симпатизира на Левски...
И как си е проличало, че не вдявам?Доколкото мога да чета, въобще не споменава името на "Левски"

Подлога ли е писалият това
Онзи ден, на ст.”Славия”, докато ЦСКА играеше с новака Академик, няколко зрители си тръгнаха някъде между 60-та и 70-та минута. Просто не издържаха, нямаха нерви.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?