Арести на фенове на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Арести на фенове на ЦСКА!

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2010 17:52

Седмина фенове на ЦСКА са били задържани от полицията през изминалата нощ в София. Те са били разпознати като едни от основните участници в побоищата между фенове и полиция, които станаха след футболния мач между ЦСКА и Рапид Виена в столицата преди близо месец.

Привържениците са били арестувани от екипи на Първо РУ на МВР и в момента още са в управлението, съобщиха от СДВР.

Очаква са да бъдат осъдени по бързата процедура за хулиганство.

Както е известно, "червените" ултраси, които бойкотираха ръководството на ЦСКА, се опитаха да атакуват сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" след загубата с 0:2 от Рапид Виена на 21 октомври, вследствие на което се стигна до сериозни сблъсъци с полицията, при които имаше и пострадали.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Един месец след мача,точно една седмица преди мача с Бешикташ!!Изводите ги оставям на вас!! ;)
Май някой цели да ни затвори устата-дали ще успее-ще видим!!
Изображение

viroglav
Контакти:

Re: Арести на фенове на ЦСКА!

Мнениеот viroglav » 25 ное 2010 17:59

Не НЯКОЙ , а законите на държавата , в която живеем и трябва всички да спазваме ... ;)
Последна промяна от viroglav на 25 ное 2010 18:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 25 ное 2010 18:00

Във Русия съм , във русия съм :)
Ако са виновни да си понесат наказанието . тези и подомни им + футболните босове изгониха публиката !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 ное 2010 18:11

cska_90 написа:
Седмина фенове на ЦСКА са били задържани от полицията през изминалата нощ в София. Те са били разпознати като едни от основните участници в побоищата между фенове и полиция, които станаха след футболния мач между ЦСКА и Рапид Виена в столицата преди близо месец.

Привържениците са били арестувани от екипи на Първо РУ на МВР и в момента още са в управлението, съобщиха от СДВР.

Очаква са да бъдат осъдени по бързата процедура за хулиганство.

Както е известно, "червените" ултраси, които бойкотираха ръководството на ЦСКА, се опитаха да атакуват сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" след загубата с 0:2 от Рапид Виена на 21 октомври, вследствие на което се стигна до сериозни сблъсъци с полицията, при които имаше и пострадали.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Един месец след мача,точно една седмица преди мача с Бешикташ!!Изводите ги оставям на вас!! ;)
Май някой цели да ни затвори устата-дали ще успее-ще видим!!

Нищо лично към феновете,просто полицаите си вършат работата.....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 ное 2010 18:12

Без да си направил нещо няма да те арестуват. Защо мен не ме арестуват или някой друг който си ходи спокойно по мачове. Стига с тия глупости. А твоята уста няма смисъл да я затварят. Ти си живееш в някакъв твой си свят където нормалните фенове са ненормални явно.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 25 ное 2010 18:46

Ми браво на полицията, дано и съда си свърши работата така!!!!!!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 ное 2010 19:10

galin56 написа:Ми браво на полицията, дано и съда си свърши работата така!!!!!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 ное 2010 19:11

cska_90 написа:Защо ли си правя труда??? :lol: :lol:

Феновете са абсолютно невинни, нали? И чий глас се опитват да запушат - тоя, дето се чува само по кръчмите?
И аз се чудя защо си правиш труда...ходете си в кръчмата и си вдигайте наздр....лозунгите колкото си щете.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 25 ное 2010 19:12

Трябва веднъж за винаги да стане ясно, че има закони в тази държава.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 25 ное 2010 19:37

cska_90 написа:Поздрав за всички пишещи в тая тема:
[vbox]772874a9[/vbox]

Дерзайте момци! :mrgreen:

[offtopic]Мноооу си тъп Саааашеее :lol: :lol:[/offtopic]

Не искам да споря, ама пич от това което съм видял..... Ти уважаваш ли някакво друго мнение, различно от твоето или само ти си правия винаги....? не искам се заяждам само питам. Или който не мисли като тебе не знае за какво живее? не че нещо, ама така няма да я докараш до никъде.... правилно не правилно трябва да се уважават чуждите мнения, пък никой не ти натяква как да мислиш....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “ЦСКА”