Вратар : Без колeбaние - Мболи за мен лично най - класният вратар който съм наблюдавал да игра в България въобще през последноте 10 години .
Защитници : Бекове - Тиаго Силва и Забавник . Тиаго искаха да го натурализират и да играе за българския национален , но се оказа че е играл за младежката формация на Бразилия и поради тази причина неможе да играе за България , докато Забавник е национал на Словакия . Това мисля говори достатачно за класата им . За мен те двамата са най - добрите бекове които са играли в ЦСКА през последно време.
В центъра на защитата единият избор несъмнено ще ми е Александър Тунчев - изключително класен защитник с доста важни голове , не веднъж е измъквал отбора . Жалко за контузиите които го съпътстват от както премина в Лестър , неговата липса се усеща и в националния отбор ... Дано си възвърне формата и се оправи по бързо .
За партниорът в центъра на отбраната имах известни колебaния . Кабус беше добър защитник , но игра кратко в ЦКСА , Валентин Илиев също добър защитник , вкара и няколко важни гола сред тях и победният срещу Ливърпул , но в крайна сметка се спрях на чужденеца с най - много мачове за първенство и за европейски турнири с фланелката на ЦСКА - Ибрахима Гай . Дълго време игра за ЦСКА и беше стабилен в центъра на отбранта .
Халфове : Веднага се сещам за Тодор Янчев , каквото и да кажа за него ще бъде малко ... Компания като вътрешен халф ще му прави Мурад Хидиуед , за мен лично той е най - добрият разгриващ халф играл в ЦСКА в последните няколко години . Като външни халфове смятам да поставя : Флорентин Петре -тук визирам първият му престой в ЦСКА когато вкара 22 гола . Има всичко нужно за едно крили : бързина , центриране , голов усет . Христо Янев някои хора го оплюха от както заигра в Литекс , но той беше основна фигура в състава на ЦСКА в не малко случаи тои дърпаше отбора напред . Добър изпълнител на статични полужения . Зад нападателя ще поставя Велизар Димитров . Вкара доста голове за ЦСКА притежава и добра бързина . С основен принос за титлата през 2003 .
Нападател: Смятам че това място в тази единайсеторка най - приляга на Владо Манчев за мен лично той е най - добрият нападател играл в ЦСКА през последните 10 години . Тук визирам първият му престой в ЦСКА когато за сезоните 2000/01 и 2001/02 вкара над 40 гола за ЦСКА . При завръщането си в ЦСКА наскоро пак започна добре 4 гола в 4 мача , но после тези контузии ...
Няколко думи и за хората които не попаднаха в мойта 11-ка : Гъргоров - добър халф за родните стандарти , но просто конкуренцията в халфовата линия беше доста силна , а и за мен Хидиуед е по - добър като вътрешен хлаф . Гъргоров го слагам като първа резерва

Би ми било интересно да видя и ваще мнения относно топ 11-ката на ЦСКА през последните 10 години